Populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Voor je het weet is de maand alweer voorbij en beginnen we aan een hele nieuwe maand. Het is (bijna) officieel zomer en dat betekent voor de meesten onder ons vakantie! En hoe kan je, je vrije tijd nou beter besteden dan met lezen?! In juli verschijnen er weer allemaal populaire boeken die je niet mag missen. Wij hebben ze hieronder voor je op een rijtje gezet zodat jij jouw TBR (To Be Read) weer lekker aan kan vullen!

populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Een anonieme vrouw - Sarah Pekkanen (1 juli)

De 28-jarige Jessica Farris worstelt om de eindjes aan elkaar te knopen. Wanneer ze een oproep voor deelnemers voor een psychologisch experiment tegenkomt, ziet ze hierin de oplossing voor haar problemen. Ze denkt dat ze alleen een paar vragen hoeft te beantwoorden, waarna ze haar geld krijgt en naar huis kan.Maar niets is minder waar…

De vragen worden al snel opdringerig en de therapeut, de mysterieuze Dr. Shields, geeft haar opdrachten waarbij ze dicteert welke kleding Jess aan moet en hoe ze zich moet gedragen. Het duurt niet lang voordat Jess het verschil niet meer kan zien tussen wat echt is in haar leven en wat een manipulatief experiment is…
Wie kan ze nog vertrouwen?

 

 

populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Gruwelijk spel - Mirjam Hildebrand (2 juli)

De zestienjarige Daantje is op zoek naar geld én een uitdaging. ­Alles om haar af te leiden van haar naderende eindexamen en haar terminaal zieke moeder. Als ze een oproep ziet voor een doodskist-dare, weet ze het meteen: hier moéten zij en haar beste vriendin Nora aan meedoen.

Het doel van de challenge is om vieren­twintig uur in een doodskist door te brengen. De deel­nemers worden op diverse momenten uit hun kist getrokken om zenuw­slopende opdrachten uit te voeren.
Tijdens de opdrachten komen er dingen aan het licht die ­Daantje liever nooit had geweten. De vriendschap tussen haar en Nora wordt op de proef gesteld en Daantje begint te vermoeden dat er meer achter zit dan gewoon een spelletje. Wat als ze echt in gevaar is?

populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Een handvol geluk - Santa Montefiore (2 juli)

Sinds haar succesvolle en nog steeds regelmatig herdrukte debuut Onder de ombu-boom schreef Santa Montefiore steevast een boek per jaar. Met haar perfecte mix van romantiek en drama, in settings om bij weg te dromen, veroverde ze wereldwijd de harten van miljoenen lezeressen. Daarnaast schreef ze ook tal van korte verhalen. Sommige daarvan werden gepubliceerd in tijdschriften, en bij Boekerij verschenen twee kleine bundeltjes en de novelle Het gouden licht, die Santa speciaal schreef voor de Nederlandse markt.

Of ze nu schrijft over onverwachte romantische ontmoetingen, de rouw om een overleden kind, de herinneringen die een oude poëziebundel kan oproepen of een geadopteerde papegaai die zich bemoeit met zaken die hem niet aangaan, Santa's heerlijke schrijfstijl is altijd herkenbaar. Haar vele fans zullen zeker smullen van deze unieke verzameling verhalen!

Populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Huis vol leugens - Nicci French (2 juli)

De vijfenveertigjarige Neve leidt een ogenschijnlijk gelukkig leven, met haar echtgenoot en drie kinderen. Schijn bedriegt, want ze heeft een affaire met een getrouwde man. Ze spreken regelmatig af in zijn pied-à-terre in Londen. Op een dag krijgt Neve een berichtje dat ze naar het appartement moet komen en ze treft daar haar minnaar dood aan; zijn schedel is ingeslagen. In paniek begaat ze een grote fout: ze maakt de plaats delict schoon, zodat het lijkt alsof ze er nooit geweest is. Ze wil niet dat haar affaire aan het licht komt. Maar daarna heeft ze geen keus: ze moet blijven liegen. Tegen haar gezin, haar collega's en haar vrienden. En dan blijkt dat iedereen wel iets te verbergen heeft…

populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Vervloekt - Mel Wallis de Vries (2 juli)

Vervloekt is het vervolg op de bloedstollende en verfilmde jeugdthriller Vals van Mel Wallis de Vries.

Lizzy, Melanie en Dominique gaan een weekend naar een afgelegen huis in de Ardennen. Daar ontdekken ze dat er ooit vier meisjes hebben gelogeerd die bijna zijn vermoord… Sindsdien staat het huis leeg en verkeert het in een vervallen staat. Ze proberen hun angst weg te lachen, maar al snel gebeuren er vreemde dingen. En dan doet Dominique een bizarre vondst. Heel langzaam komt het verleden tot leven. Herhaalt de geschiedenis zich?

populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Dwaalspoor - Jørn Lier Horst (9 juli)

Alleenstaande moeder Sofie Lund is klaar voor een nieuwe start als ze in het huis trekt dat haar grootvader haar naliet. In de kelder van haar nieuwe huis vindt ze een kluis die aan de vloer vastgeschroefd zit. De inhoud ervan lijken de geruchten dat haar grootvader een smokkelaar was te bevestigen. Maar in de kluis bevindt zich ook iets sinisterders: een pistool.

Sofies vriendin, Line Wisting, overtuigt haar ervan dat ze het pistool moet afgeven bij de politie. De vondst van het pistool geeft een nieuwe aanwijzing in een lopend moordonderzoek dat geleid wordt door William Wisting. Maar ook zaait het twijfel over een andere zaak. Wisting besluit zijn onderbuikgevoel te volgen en beide zaken aan nader onderzoek te onderwerpen.

populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Er was eens iets anders - Danielle Teller (9 juli)

De tienjarige Agnes wordt door haar arme boerenfamilie weggestuurd om bij een wasserij te gaan werken. Na enkele jaren ontvlucht ze haar tirannieke bazin, raakt onderweg zwanger en weet uiteindelijk als alleenstaande moeder een bestaan op te bouwen. Door een ongelukkige gebeurtenis keert ze terug naar het landhuis met de wasserij. Daar wordt ze het kindermeisje van Assepoester. Ze worstelt met haar liefde voor dit meisje dat haar stiefdochter wordt en uiteindelijk de gevierde prinses die de onbereikbare fantasieën van velen belichaamt.

Populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Thuiskomen - Jackie van Laren (9 juli)

Freddy van Ee is een succesvol schrijfster die met haar twee katten in een schattig dijkhuisje in Amsterdam-Noord woont. Ze houdt er niet van om in de belangstelling te staan, maar laat zich toch door haar uitgeefster overtuigen om mee te doen aan een tv-spelletje. In het panel zit ook de beroemde Nick Jacobs, een van oorsprong Nederlandse countryzanger die vroeg in zijn carrière naar de VS is verhuisd en nu in Nederland is omdat zijn moeder zorg nodig heeft. Nick en Freddy vinden, vol verwondering, iets bij elkaar waarvan ze beiden niet hadden gedacht dat het nog zou kunnen.

De half-Surinaamse Odile Norton is opgevoed door haar alleenstaande moeder Serafina, die nooit heeft willen zeggen wie Odiles vader is. Wat Odile wel weet is dat het iemand was voor wie haar moeder meer voelde dan voor de stoet bedpartners die daarna volgde. Als Serafina ongeneeslijk ziek wordt, verbreekt Odile haar toch al slechte relatie en trekt bij haar moeder in. Samen kijken ze veel naar het tv-spelletje waarin Freddy en Nick meedoen. Het valt Odile op dat haar moeder een ongewone fascinatie heeft voor Nick; zal Serafina haar zwijgen nog doorbreken voordat het te laat is?

Populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Het Italiaanse meisje - Lucinda Riley (9 juli)

Rosanna is nog maar elf als ze de man die haar leven zal veranderen voor het eerst ontmoet. In de jaren die volgen blijven de paden van Rosanna en Roberto elkaar kruisen. De twee extreem getalenteerde operazangers voelen een obsessieve liefde voor elkaar, maar het onomkeerbare verleden lijkt hun gezamenlijk geluk in de weg te staan…

populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Uit het dagboek van Grace - Ciara Geraghty (15 juli)

Wanneer Grace op een ochtend wakker wordt, in het bed van Bernard O'Malley – haar ietwat sullige nieuwe collega van de IT-afdeling – weet ze dat het mis is. Dat ze door deze actie haar relatie van 1 jaar, 3 maanden, 9 weken en 6 dagen op het spel heeft gezet, wijt ze aan de fes Baileys die ze leeg heeft gedronken (die eigenlijk al een jaar over datum was).

Grace beseft dat haar leven een puinhoop is: een saaie baan zonder uitzicht op beter, een relatie op afstand en een gespannen familieband met haar moeder en zussen. Gedwongen door de werkelijkheid en gesteund door Bernard neemt Grace haar leven weer in eigen hand. Stukje bij beetje komt ze in het reine met zichzelf en weet ze het enorme schuldgevoel van zich af te zetten waar ze sinds die ene vakantie in Spanje mee rondloopt. En Bernard blijkt uiteindelijk een stuk minder sullig dan ze in eerste instantie had gedacht…

populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Een nieuwe droom - Robyn Carr (16 juli)

Dat haar steenrijke man een financiële oplichter was, wist Emma inmiddels wel, maar zijn zelfmoord zag ze niet aankomen. Na een jaar vol rechtszaken blijft ze berooid en alleen achter. De enige aan wie ze nog hulp kan vragen is haar jeugdvriendin Riley, die haar toen ze achttien waren vreselijk heeft verraden.

Riley heeft inmiddels een eigen bedrijf en biedt Emma schoorvoetend een baantje aan als schoonmaakster. De sfeer tussen hen blijft echter gespannen, en Riley wil alles strikt
professioneel houden. Het maakt Riley dan ook woest als ze erachter komt dat Emma weer contact heeft met haar broer Adam.

De vraag is of de twee vrouwen elkaar – en zichzelf – ooit kunnen vergeven, zodat ze eindelijk aan een nieuwe toekomst kunnen denken.

populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Schimmen van de Schaduwmarkt - Cassandra Clare (19 juli)

De schaduwmarkt is een ontmoetingsplek voor elfen, weerwolven, heksenmeesters en vampiers. Daar gaan de Benedenlingen naartoe om magische voorwerpen te kopen en duistere deals te bespreken. Stille Broeder Zacharias is een frequente bezoeker van de schaduwmarkt. Volg hem twee eeuwen lang en ontdek verhalen vol liefde, trouw, verdoemenis en spijt.

Je ziet hoe Matthew Fairchild in de problemen raakt wanneer hij de grootste zonde van zijn leven begaat - iets wat hij nooit kan vertellen aan zijn parabatai James Herondale, of eender welke schaduwjager in zijn omgeving. En hoe Tessa Gray, Zachariah's grote liefde, zich tijdens de Tweede Wereldoorlog inzet om de aardsen te helpen. Maar kan broeder Zacharias toekijken hoe zijn geliefde haar leven riskeert, of zal hij beloftes moeten verbreken om haar te redden?

In Schimmen van de schaduwmarkt worden 10 korte verhalen gebundeld.

populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

The Darkest Star - Jennifer L. Armentrout (23 juli)

The darkest star is het eerste deel in de Origin-serie van Jennifer L. Armentrout, die zich afspeelt in hetzelfde universum als de Lux-serie. In "The darkest star' komt de jonge Evie in contact met de buitenaards knappe Luc. Bij die ontmoeting denkt Evie in eerste instantie dat Luc "gewoon' een Luxen is. Maar al snel komt ze erachter dat hij nog veel machtiger, invloedrijker en gevaarlijker is dan dat. En… ze valt als een blok voor hem. 

populaire boeken die in juli 2019 verschijnen

Een sprookje - Danielle Steel (25 juli)

In Een sprookje van Danielle Steel leeft Camille haar droom: ze woont tussen de wijngaarden in de prachtige Napa Valley, Californië, en heeft een gerenommeerd wijnlandgoed, samen met haar ouders. Maar dan overlijdt plotseling haar moeder en moeten Camille en haar vader omgaan met het verlies van de vrouw van wie ze zoveel hielden. Met name haar vader is zeer kwetsbaar, en nog geen jaar na de dood van zijn vrouw hertrouwt hij met de mooie gravin De Pantin. Maar al snel ziet Camille dat haar stiefmoeder niet zo perfect is als ze lijkt. Dan slaat het noodlot nog eens toe en moet Camille haar stiefmoeder en twee kwade stiefbroers het hoofd zien te bieden. Totdat er een prins op het witte paard verschijnt.

Welke populaire boeken ga jij in juli lezen?

Lees ook: 9 boeken voor de fans van YOU

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Lucinda Riley kondigt De zeven zussen deel 7 aan

  • Recensie: De zeven zussen

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

  • Lucinda Riley's 'De zeven zussen 8: Atlas: Het verhaal van Pa Salt' dit is wat we weten

  • De beste jeugdthrillers

Zoek in artikelen