Deze 'A Court of Thorns and Roses Collector's Edition' is een must-have

In mei 2015 verscheen A Court of Thorns and Roses van Sarah J. Maas in de boekwinkels en een jaar later werd dit verhaal vertaald naar het Nederlands, met als titel Hof van Doorns en Rozen. Sindsdien is het uitgegroeid tot één van de populairste YA boeken van dit moment. En de meesten van ons kunnen maar geen genoeg krijgen van Feyre en Rhysand. En wij hebben goed nieuws, want er wordt een prachtige A Court of Thorns and Roses Collector’s Edition uitgebracht. Deze móét je hebben!

Op 5 november 2019 is het tijd voor de release van de A Court of Thorns and Roses Collector’s Edition. Het boek zit in een mooie slipcase, maar het wordt pas echt een sprookje als je de cover onder de slipcase ziet. Daarop staat de eerste scène uit A Court of Thorns and Roses afgebeeld. Feyre staat met haar pijl en boog in het bos en richt op een wolf. Deze art is gemaakt door Charlie Bowater en is adembenemend mooi.

A Court of Thorns and Roses Collector's editionBron: Bloomsbury Publishing

In de A Court of Thorns and Roses Collector’s Edition vind je ook een nieuwe geïllustreerde kaart van Prythian, zijn de schutbladen metallic en zijn de bladzijden opnieuw ontworpen. Zo kan je de magie van het verhaal weer helemaal opnieuw beleven! De A Court of Thorns and Roses Collector’s Edition is dus zeker een echte must-have en mag natuurlijk niet ontbreken in jouw Sarah J. Maas collectie!

Of de andere boeken in de boekenserie van Sarah J. Maas ook een speciale uitgave krijgen, is jammer genoeg nog niet bekend.

Bron: Bloomsbury Publishing

Lees ook: Dit is de cover van Sarah J. Maas haar nieuwe boek 'Crescent City: House of Earth and Blood'

GERELATEERDE ARTIKELEN

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

  • Young Adult top-5: september

  • 20 Harry Potter feitjes waar je niets van wist 

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen