New Adult series Top 10

Het New Adult genre is steeds groter aan het worden in Nederland en er verschijnen ontzettend veel leuke boeken! De New Adults volgen eigenlijk een beetje de Young Adults op. Het is dus allemaal net even iets volwassener en vooral sexyer geschreven! Er wordt namelijk vrijuit over seks gesproken en alles wat ermee te maken heeft. Gelukkig zijn er in het New Adult genre ook veel series te vinden, hiermee kan je extra lang genieten van je favoriete karakters. Hieronder vind je onze New Adult series Top 10.

New Adult series

10. Losing it - Cora Carmack

Bliss Edwards is bijna afgestudeerd en is als enige nog maagd in haar vriendenkring. Ze vindt dat daar maar eens een eind aan moet komen en de simpelste methode lijkt haar een onenightstand. Helaas is dat niet zo makkelijk als dat ze had gedacht. Wanneer ze eindelijk met een aantrekkelijke jongen in bed beland, raakt Bliss in paniek en gaat ze ervandoor. Alsof dat nog niet gênant genoeg is: als ze het lokaal van de nieuwe docent drama inloopt, herkent ze de man die ze acht uur eerder naakt achterliet in haar bed…

New Adult series

9. De Royals - Erin Watt

Ella is een wees die keihard werkt om zich staande te houden in het leven. Ze klust een beetje bij als stripteasedanseres en combineert dit met haar school. Dat is natuurlijk niet ideaal; haar leven draait dus vooral om overleven. Maar dan komt Callum Royal in beeld, een steenrijke vriend van Ella's overleden vader. Callum blijkt haar voogd te zijn en neemt haar mee naar zijn landgoed. Callum ziet Ella als zijn dochter, maar zijn vijf zonen accepteren niet zomaar dat ze er een zus bij krijgen...

Lees hier de recensie.

New Adult series

8. Grenzeloos - Lis Lucassen

Rebecca vertrekt naar Amerika, om haar leven in Nederland achter haar te laten. Ze is van plan om aan een Amerikaanse Universiteit te gaan studeren. Het gaat al bijna meteen mis, ze krijgt namelijk een fietsongeluk. Daarna ontmoet ze Dee en haar stiefbroer Thor. Vanaf het eerste moment hebben Thor en Rebecca een speciale connectie, een broeierige spanning tussen beide. Thor is de eerste die iets bij Rebecca los maakt, wat ze nog nooit bij een ander heeft gevoeld. Zelfs niet bij haar man David, die nog in Nederland is. Misschien is Amerika een kans om opnieuw te beginnen?

Lees hier de recensie.

New Adult series

7. Stuk van jou - Sophie Jackson

Kat Lane is lerares in een New Yorkse gevangenis. Geen alledaagse baan, maar wel een bewuste keuze. Haar vader werd voor haar ogen vermoord toen ze negen jaar oud was. Nu, vijftien jaar later, wil ze zich aan haar belofte aan hem houden om iets voor de maatschappij te betekenen. Op deze manier hoopt ze ook eindelijk haar angst voor criminelen te overwinnen. In de gevangenis ontmoet ze Wesley Carter. Hij is één van haar leerlingen. Kat raakt geïntrigeerd door hem. Ze wil weten wie de échte Carter is, voorbij zijn intimiderende voorkomen. Hoe verder ze gaan, hoe moeilijker het wordt om hun verboden gevoelens voor elkaar te negeren.

Lees hier de recensie.

New Adult series

6. Ik verdrink in jou - Jasinda Wilder

Nell Hawthorne en Kyle Calloway zijn al onafscheidelijk sinds hun geboorte en hebben sinds hun 16e een relatie. Als Kyle door Nell te redden plotseling komt te overlijden wordt Nell verscheurd door verdriet en schuldgevoelens. Op Kyle’s begrafenis leert ze Colton kennen, de oudere broer van Kyle die al jaren niet meer thuis is geweest. Twee jaar later komen Nell en Colton elkaar toevallig tegen in New York. Er vliegen vonken over en weer en ondanks dat ze beiden weten dat het geen goed idee is om iets met elkaar te beginnen, gebeurt het toch. Maar Nell wordt nog altijd verteerd door schuldgevoelens en ook Colton heeft zo zijn eigen problemen te overwinnen... 

Lees hier de recensie.

New Adult series

5. Wilder - Rebecca Yarros

Het eerste deel van Rebecca Yarros' Renegades-serie gaat over Leah. Zij gaat een jaar lang studeren aan boord van een cruiseschip dat de hele wereld over vaart. Maar er zit wel één voorwaarde aan en dat is dat ze een medestudent bijles moet geven. Makkelijker gezegd dan gedaan. Paxton Wilder is namelijk ongelofelijk aantrekkelijk, en totaal niet bezig met studeren. Wilder maakt namelijk deel uit van een stuntteam, de Renegades, en dat is voor hem het enige wat telt. Ervoor zorgen dat hij zijn studie serieus gaat nemen zal haar dus behoorlijk wat moeite kosten. Maar misschien heeft hij haar ook wel wat te leren. 

Lees hier de recensie.

New Adult series

4. Zin - Jackie van Laren

Nierika-Namasté de Wit, a.k.a. Nina de Wit, is door haar hippie-ouders totaal niet burgerlijk opgevoed, maar verlangt eigenlijk enorm naar een burgerlijk leven. Als de vacature voorbij komt van een PA (Personal Assistant) van de wereldberoemde DJ Wessel Quist, artiestennaam Q, dan solliciteert ze direct. Ondanks haar gebrek aan ervaring wordt ze voor 30 dagen aangenomen als PA, met als bijzondere voorwaarde dat geen van beide het contract op mag zeggen voordat die 30 dagen voorbij zijn. Kan Nina omgaan met de excentrieke Q die bekend staat om zijn seksdrive en zijn missie om zoveel mogelijk mensen op afstand te houden? 

Lees hier de recensie.

New Adult series

3. After: Hier begint alles - Anna Todd

Tessa is net achttien jaar en haar leven is perfect: ze heeft een lieve vriend en ze gaat eindelijk studeren aan de universiteit. Wanneer ze aankomt bij haar studentenkamer, maakt ze kennis met haar kamergenootje Steph en later ook met Hardin. Hardin is eigenlijk precies het tegenovergestelde van Tessa. Hij zit onder de piercings en tatoeages, en hij gedraagt zich niet heel erg netjes. Zonder dat Tessa het door heeft, en zonder dat ze het wil, kruipt Hardin haar leven binnen. Langzaam begint ze gevoelens voor Hardin te ontwikkelen. Het probleem is dat ze al een vriendje heeft. Kan de liefde van haar vriendje op tegen de onweerstaanbare Hardin?

Lees hier de recensie.

New Adult series

2. Wacht op mij - Jennifer L. Armentrout

Wacht op mij gaat over Avery en Cam. En Cam heeft misschien wel de harten van duizenden meisjes verovert (en gebroken!). Iedereen valt als een blok voor hem en dat is ook niet zo gek. Cam is namelijk ontzettend sexy, lief, en eh... hadden we al gezegd dat hij onweerstaanbaar sexy is? Dat vindt Avery ook, maar zij heeft zo haar eigen problemen te verwerken en daarbij kan ze het niet gebruiken dat Cam te dichtbij komt. En nog een stapje dichterbij... Aan de andere kant: hoe kan ze hem nu weerstaan? Dat is haast onmogelijk!

Lees hier de recensie.

New Adult series

1. De deal - Elle Kennedy

Hannah is een beetje verliefd op de knappe football-speler Justin. Helaas heeft ze niet de moed om naar hem toe te stappen en hem mee uit te vragen. En jammer genoeg ziet Justin Hannah niet staan, omdat ze maar een doodnormale studente is. Ze hoeft er dan ook niet op te rekenen dat hij haar mee uit vraagt. Totdat ze in de collegezaal kennismaakt met de knappe ijshockeyspeler Garrett. Garrett is gezakt voor zijn filosofietentamen, en als hij de herkansing niet haalt zal hij uit het team gezet worden. Hannah heeft totaal geen zin en tijd om Garrett bijles te geven, maar hij doet haar een wel heel bijzonder aanbod: zij geeft hem elke dag bijles en hij doet alsof hij haar vriendje is, waardoor de aandacht van Justin zal worden gewekt. Tot haar eigen verbazing gaat Hannah hiermee akkoord, wat het begin zal zijn van een bijzonder ingewikkelde relatie.

Lees hier de recensie

 

Lees ook: 12 x sexy New Adults

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • 12 x sexy New Adults boeken

  • 10 x de leukste New Adult boeken

  • De knapste mannen in Young Adult films

  • Verfilming After 3 en 4 in de maak

  • Recensie: After #1 Hier begint alles

Zoek in artikelen