K-pop ster Jessica Jung schrijft YA boek 'Shine'

De K-pop ster Jessica Jung was vanaf 2007 tot 2014 één van de zangeressen in de populaire meisjesband Girls’ Generation. Ze besloot om haar eigen ervaringen te gebruiken om een boek te schrijven en in de herfst van 2020 zal Shine eindelijk verschijnen. Dit boek is onderdeel van een YA-duologie en er wordt op dit moment zelfs gewerkt aan een film, die gebaseerd is op Shine!

Shine   Shine   ShineBron: lev radin/Shutterstock

In Shine, het eerste deel uit Jessica Jungs YA-duologie, zou de 17-jarige Koreaans-Amerikaanse Rachel Kim bijna alles opgeven voor haar grote droom om een ster te worden. Tenminste dat heeft ze gedacht sinds het moment dat ze 6 jaar geleden gescout werd bij DB Entertainment (één van Seouls grootste K-pop labels). Zij staan erom bekend dat ze de grootste sterren van de industrie afleveren. De regels zijn simpel: Train 24/7. Wees perfect. Niet daten. Dus wanneer Rachel te maken krijgt met slopende trainingen, bestraffingen en een meedogenloze wedstrijd, denkt ze dat dit het allemaal waard is om kans te maken op een plaatsje in DB’s nieuwste meisjesgroep!

En wanneer de mogelijkheid zich voordoet om te zingen met K-pop ster en DB golden boy Jason Lee, weet Rachel dat dit het moment is om op te vallen. Om eindelijk te debuteren. Het enige probleem? Jason is charmant, sexy en extreem getalenteerd. Jason is precies het soort afleiding dat Rachel zich niet kan veroorloven en dan is er ook nog de ‘niet daten’-regel van DB. Maar Rachel kan niet van hem wegblijven…

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happyweekend everyone! 💕🍃🙈😂

Een bericht gedeeld door Jessica Jung (@jessica.syj) op

De synopsis van Shine klinkt al ontzettend veelbelovend en dat vond Glasstown Entertainment ook! Zij zijn op dit moment bezig om van Shine een film te maken. Dit doen zij samen met Kaplan van ACE Entertainment, het team achter de populaire Netflix film To All the Boys I’ve Loved Before! Verder is er helaas nog niks bekend over de verfilming van Shine, geschreven door Jessica Jung.

Maar voordat het zover is, moet Shine van Jessica Jung natuurlijk wel gereleased worden en dat gebeurt in de herfst van 2020 op 6 oktober. Het vervolg staat gepland voor 2021. Helaas weten wij nog geen precieze datum waarop dit boek verschijnt. En is het ook nog niet bekend of het boek in het Nederlands op de markt komt.

Bron: Simon Pulse, Entertainment Weekly

Lees ook: Kiera Cass komt met een nieuw boek 'The betrothed'

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Bekende auteurs die begonnen bij Chicklit.nl!

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

Zoek in artikelen