Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

November staat alweer bijna voor de deur en dat betekent dat er weer allemaal nieuwe boeken verschijnen! Het zijn er weer ontzettend veel en misschien zie je door de bomen het bos niet meer? Gelukkig heb je ons, want wij kunnen jou daar wel een beetje bij helpen! In dit artikel zetten wij namelijk alle populaire boeken die in novemebrer 2019 verschijnen op een rijte. Zo kan jij in één oogopslag zien welke boeken jij op jouw verlanglijstje voor Sinterklaas of de Kerstman kan toevoegen! 

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

Hou me vast - Abbi Glines (4 november)

Dewayne Falco is al een bekende vanaf het eerste boek in Sea Breeze. Hij staat bekend om zijn gevatte opmerkingen waarmee hij iedereen aan het lachen maakt. Maar wie is hij nou eigenlijk? Het enige wat we weten is dat hij bevriend is met Marcus, Preston en Rock. Tot nu.

In Hou me vast komt Dewaynes pijn uit het verleden in beeld. Maar hij realiseert zich dat er nog hoop is. Het beeldschone meisje Sienna Roy – vertrokken om het kind van zijn overleden broer Dustin alleen op te voeden – komt terug naar Sea Breeze. Dewayne houdt al zijn hele leven van Sienna. Het pijnlijke verleden maakt plaats voor een sterke band.

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

Achter de wolken - Catherine Cookson (5 november)

Hamilton verschijnt voor het eerst in Maisies leven als ze zeven jaar is. Haar bestaan is hard en liefdeloos, maar in haar gedachten staat een wel heel bijzondere vriend haar altijd bij, in voor- en tegenspoed.

De donkere wolken boven Maisies leven lijken eindelijk op te lossen: het boek dat ze over haar leven en haar beste vriend Hamilton schreef is een enorm succes geworden, ze heeft haar afschuwelijke eerste huwelijk achter zich kunnen laten, en ze staat op het punt te trouwen met een warme, genereuze man die in alles het tegenovergestelde is van haar vorige echtgenoot. Maisie voelt zich voor het eerst van haar leven sterk en optimistisch, en ze zal al haar kracht nodig hebben, want de haat en afgunst van een oude bekende dreigt haar leven wederom te overschaduwen.

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

De jachtpartij - Lucy Foley (5 november)

Oudejaarsavond. Een villa in de Schotse wildernis. Negen oude vrienden checken in, maar één van hen zal de nacht niet overleven

Negen vrienden vieren oudejaarsavond in een idyllische villa in de Schotse Hooglanden. Het lijkt de perfecte plek om hun gehaaste Londense leven achter zich te laten en van elkaars gezelschap te genieten. Het ontbreekt de vrienden aan niets: ze hebben een prachtig uitzicht, een knappend haardvuur, een provisiekast vol eten en liters champagne. Maar wat ze ook hebben is geheimen voor elkaar, langgekoesterde jaloezie en bergen opgekropte woede. Terwijl de sneeuw buiten valt, wordt de spanning in de villa ondraaglijk.

Als de lucht op nieuwjaarsdag opklaart is een van de gasten dood. En één van de anderen is de moordenaar.

Maar wie?

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

Winter in het kattencafé - Melissa Daley (5 november)

Het stadje Stourton-on-the-Hill, in de groene heuvels van de Cotswolds, heeft zijn eerste kattencafé. Hier woont Molly samen met haar kittens in een waar kattenparadijs, terwijl eigenaresse Debbie de gasten haar huisgemaakte delicatessen serveert. Maar zelfs in deze idyllische omstandigheden loopt niet alles volgens plan.

Als Debbies zus met een gebroken hart aanklopt bij het café, staat Debbie erop dat ze bij hen blijft logeren, zolang ze maar wil. Maar Linda komt niet alleen. De katten zijn flink van de kaart door de komst van haar woest keffende hond, Beau. En dit is niet het enige wat tegenzit – Molly's bestaan wordt onverwacht bedreigd door een Siamese rivaal. Als een van haar kittens ook nog verdwijnt, is het maar de vraag of de aanstaande feestdagen wel zo feestelijk zullen zijn…

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

Finale - Stephanie Garber (7 november)

Aan alles komt een eind…

Stephanie Garbers Finale neemt de lezer nog één keer mee naar de betoverende wereld van Caraval, waar Scarlett en Tella hopen op een goede afloop na de tragische gebeurtenissen die Tella op het wraakpad stuurde. Tella moet nu beslissen wie ze vertrouwt: Legende of een oude vijand. Scarlett staat voor een onmogelijke opgave, en Legende moet een keuze maken die hem voorgoed zal veranderen.

Caraval is voorbij, maar het belangrijkste spel begint nu pas. Dit keer zijn er geen toeschouwers. Alleen winnaars en verliezers…

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

De magische apotheek 2: Het mysterie van de zwarte bloem - Anna Ruhe (7 november)

Lucie heeft een groot geheim. Diep onder haar huis heeft ze een verborgen ruimte gevonden: een magische apotheek! Hier worden magische geurtjes gebrouwen waarin enorme krachten schuilen. Lucie, haar buurjongen Mats en haar broertje Benno hebben de opdracht gekregen om de apotheek te beheren.

Op een dag verdwijnt het meteoorpoeder, het belangrijkste ingrediënt van alle magische geuren. Zonder dit poeder kan Mats zijn vader niet genezen van de werking van het liefdeloze luchtje! In hun zoektocht naar de dief komen Lucie en haar vrienden terecht in Amsterdam. Daar krijgen ze hulp van een chagrijnige bloemenkweker – en van een man die al heel lang niet meer in leven hoort te zijn. Lukt het Lucie en haar vrienden om het meteoorpoeder te vinden en de magische apotheek te redden?

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

De gelukkige - Nicholas Sparkes (7 november)

Als marinier Logan Thibault tijdens een missie in Irak een foto vindt van een glimlachende jonge vrouw, stopt hij die in zijn zak om hem terug te kunnen geven aan de rechtmatige eigenaar. Maar zolang niemand zich meldt, houdt hij de foto bij zich. Na een tijdje begint het Logan op te vallen dat hij meer geluk heeft dan anders: hij wint het ene na het andere spelletje poker, en bij een hevig gevecht komen twee collega's om, maar blijft hij gespaard. Zou de foto werken als een soort geluksamulet?

Terug in Colorado kan Logan de foto – en de vrouw die erop staat – maar niet uit zijn hoofd zetten en hij besluit haar te gaan zoeken. Als hij haar vindt, wordt hij totaal overrompeld door de enorme aantrekkingskracht die hij voelt. Elizabeth, een kwetsbare maar sterke gescheiden moeder van een zoontje, is zonder twijfel de vrouw van zijn dromen. Ze krijgen een gepassioneerde, stormachtige relatie, maar Logan zwijgt over het bestaan van de foto. Die beslissing zal hij al snel betreuren, want als de waarheid aan het licht komt, zijn de gevolgen niet te overzien.

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

Winterhart - Lulu Taylor (7 november)

Heden. Caitlyn denkt dat haar huwelijk met Patrick succesvol is. Hij is bijvoorbeeld een van de weinige -mensen die niet smoorverliefd is op haar beeldschone vriendin Sara. Hij neemt weliswaar alle beslissingen, maar ze zijn gelukkig samen. Toch?

Als een verschrikkelijk ongeluk haar bestaan op zijn kop zet, is Caitlyn gedwongen om alles wat ze ooit over haar huwelijk dacht en wat ze over Patrick weet te herzien. Ze neemt haar toevlucht tot een oud landhuis en begint langzaam de waarheid te achterhalen.

1947. Engeland krijgt te maken met een van de strengste winters sinds mensenheugenis. De bewoners van Kings Harcourt Manor raken afgesloten van de buitenwereld. Voor Thomasina "Tommy' Carter, weduwe sinds het begin van de oorlog, is het bijzonder zwaar: de last van het ondersteunen van de familie rust op haar schouders. Ze vindt troost bij haar kinderen en bij het interessante gezelschap van Fred, een vriend van haar broer. Maar Barbara is er ook nog, een mysterieuze figuur uit haar verleden.

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

De Gebroken Aarde 3: De Stenen Hemel - J.K. Jemisin (7 november)

De Stenen Hemel is het derde en laatste deel van N.K. Jemisins prijswinnende trilogie De Gebroken Aarde. De maan zal binnenkort terugkeren. Of dit het einde der tijden zal inluiden, of iets nog veel ergers, hangt af van twee vrouwen. Essun heeft de krachten van Alabaster Tienring geërfd. Daarmee hoopt ze haar dochter Nassun te vinden en een wereld te creëren waarin elk orogene kid veilig kan opgroeien. Maar voor Nassun komt haar moeders beheersing van de obeliskpoort te laat. Ze heeft het kwaad in de wereld gezien, en heeft geaccepteerd wat haar moeder niet wil toegeven: dat corruptie soms niet kan worden genezen, alleen vernietigd. Dit is hoe de wereld eindigt... voor de laatste keer.

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

Krijger van Altaii - Robert Jordan (14 november)

De waterputten van de Vlaktes drogen op, de geduchte [tandhoorns] groeien in aantallen, en er zijn slechte voortekenen alom. Wulfgar, een leider van de Altaii-mensen, moet strijd leveren met tweeling-koninginnen, krijgsheren, profeten en magie, in de hoop zijn volk te beschermen en een toekomst voor hun veilig te stellen.

Elspeth, een bezoeker uit een andere wereld, heeft de antwoorden, maar het is aan Wulfgar om eerst de juiste vragen te stellen. Wat echter als de kennis die de Altaii kan redden ze ook kan vernietigen?

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

Kat op vakantie - Rachel Wells (19 november)

Alfie en George lijken maar niet uit de problemen te kunnen blijven. Op het moment dat hun baasjes een nieuw vakantiehuisje hebben gekocht, kunnen ze dan ook niet wachten om mee te gaan en nieuwe avonturen te beleven.

Eenmaal aangekomen vinden ze echter niet het comfort waar ze op gehoopt hadden. Muren die op instorten staan, afbladderende verf, lekkende plafonds… Dit huisje lijkt zijn beste tijd te hebben gehad. Familie en vrienden doen er alles aan om het vakantiehuis op te kalefateren – maar al snel komen ze erachter dat de lokale bewoners helemaal niet op hun komst zitten te wachten.

Het is aan Alfie en George om te zorgen dat hun familie wordt opgenomen in de dorpsgemeenschap. Om dat te bereiken moeten ze echter wel uit de buurt weten te blijven van de verschrikkelijkste kat die ze ooit hebben ontmoet…

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

Winterberg - Kiki van Dijk (20 november)

Drie vriendinnen laten hun gezin een weekendje achter om samen te gaan skiën in Winterberg. Rose kent de plek op haar duimpje, ze heeft er als jonge astmapatiënt regelmatig gekuurd. Het oude familiehotel is niets veranderd en voelt meteen vertrouwd gezellig. Vooral wanneer de sportjournalisten die een skischanswedstrijd verslaan in de bar aanschuiven. Gedurende de nacht sneeuwt het dorp volledig in en verdwijnt Rose. Journalist Frank stuit op een groot geheim dat de geschiedenis van Rose' s familie en van Winterberg voorgoed zal veranderen. Kan hij ook op tijd achterhalen wat er met Rose is gebeurd?

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

Een rijk verleden - Danielle Steel (22 november)

Het moderne gezin van Sybil en Blake Gregory verhuist naar een prachtig herenhuis met een rijk verleden. Maar wanneer zij bij het herenhuis in San Fransisco arriveren, worden zij opgeschrikt door een aardbeving. Heden en verleden worden – heel even – dooreengeschud…

Twee families. Twee verschillende tijden. Vroeger en nu komen samen in het elegante huis. Wat kunnen Sybil en Blake en hun kinderen leren van de geschiedenis?

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

De wensmuur - Mia Sheridan (26 november)

Balletdanseres Clara verhuist in "De wensmuur' van Mia Sheridan naar New Orleans omdat ze toe is aan verandering, maar vooral omdat ze eenzaam is. Daar hoort ze over twee geliefden die ooit leefden op de Windisle-plantage. Het verhaal krijgt haar in zijn greep en ze wil er meer van weten. Op de plantage heeft de verminkte Jonah zich uit schaamte opgesloten achter een muur waar mensen wensen brengen. Zonder elkaar ooit te hebben gezien ontstaat er een band tussen Clara en Jonah. Mia Sheridan schreef met "De wensmuur' een modern, mysterieus sprookje dat doet denken aan Belle en het Beest.

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

Lady Smoke - Laura Sebastian (27 november)

Theodosia draagt niet langer een kroon van as. Ze heeft haar rechtmatige titel opgeëist en ze heeft een gijzelaar, Prinz Søren. Maar de wrede Kaiser zit nog altijd op háár troon, en nog altijd gaat haar volk gebukt onder zijn heerschappij. Theodosia wil haar volk bevrijden, maar hoe? De enig mogelijke oplossing is dat ze trouwt – met een machtige man die een sterk leger meebrengt. Trouwen met een vreemdeling… Hoe kan Theodosia trouw zijn aan haar volk – en aan zichzelf?

Populaire boeken die in november 2019 verschijnen

Wat de zee vertelt - Julia Drake (29 november)

De leden van de familie Larkin zijn niet alleen enorme geluksvogels, ze zijn bovenal doorzetters. Of tenminste, dat is wat de lange, grappige en muzikale Violet en haar briljante, gevoelige broertje Sam altijd verteld werd. Toen het schip Lyric bij de kust van Maine zonk en alle passagiers verdronken, was hun betovergrootmoeder Fidelia de enige die wist te overleven. Ze zwom naar de kust, werd ter plekke verliefd en stichtte het dorpje Lyric. Rampen lijken de familie echter te achtervolgen. Zo blijft Violet uit de bocht schieten door met de verkeerde mensen te feesten, en tot overmaat van ramp doet Sam op een mooie zomerdag een zelfmoordpoging.

Terwijl Sam behandeld wordt, wordt Violet naar Lyric gestuurd. Wanhopig overweegt ze hoe ze de situatie recht kan zetten, en slechts één oplossing borrelt naar boven: ze moet en zal het scheepswrak vinden waar Sam en zij over fantaseerden toen ze kinderen waren.

De plaatselijke amateurgeschiedkundige Liv Stone schiet haar te hulp bij de jacht naar het wrak. Liv, met haar sprankelende intelligentie en waakzame grijze ogen, ontwaakt iets in Violet wat ze niet eerder heeft gevoeld. Of ze de Lyric zullen vinden of niet, de reis die Violet maakt en de inzichten die ze onderweg opdoet, zouden zomaar het begin van haar redding kunnen zijn...

Lees ook: Kiera Cass komt met een nieuw boek 'The betrothed'

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

  • De beste jeugdthrillers

  • Deze boeken moet je eens in je leven gelezen hebben

  • Op deze manier herken je zeldzame boeken

  • Abbi Glines boeken series

Zoek in artikelen