Populaire boeken die in december 2019 verschijnen

December, ook wel bekend als de feestmaand, staat alweer voor de deur en dat betekent dat het tijd is om verlanglijstjes te maken. Sinterklaas en de Kerstman moeten natuurlijk wel weten welke cadeautjes ze aan jou moeten geven! Het kan zo zijn dat jouw verlanglijstje al lang klaar is, maar ook in december verschijnen er weer nieuwe boeken die je niet wil missen. Benieuwd welke dat zijn? Wij zetten de populaire boeken die in december 2019 verschijnen hieronder op een rijtje!

Populaire boeken die in december 2019 verschijnen

Uit het leven van Scarlett - Ciara Geraghty (2 december)

In Uit het leven van Scarlett maken we kennis met Scarlett O'Hara. Haar hele leven verloopt precies volgens plan, tot nu toe dan. Wanneer Scarlett terugkeert naar haar ouderlijk huis vallen al haar plannen in duigen. Er is een baby op komst, terwijl Scarletts vriend, John Smith, haar heeft verlaten om als archeoloog te gaan werken in Brazilië. Dit is nog niet eens het grootste probleem, want Scarlett weet niet wie de vader is van haar baby. Daarom besluit ze om zich op haar baan als huwelijksplanner te storten. Het lot gooit roet in het eten, want ze raakt verliefd op haar grootste klant. Een man die gaat trouwen met iemand anders. Zij denkt zichzelf het best te kennen, maar uiteindelijk verbaast ze zichzelf nog het meest.

Populaire boeken die in december 2019 verschijnen

Je laat me blozen - Kristen Proby (2 december)

Riley Gibson heeft een eigen restaurant met de naam Seduction. Binnenkort komt ze misschien zelfs met haar restaurant op Best Bites TV. Hopelijk wordt dit de doorbraak waar ze op gehoopt heeft. Maar ze zal eerst Mia, hara beste vriendin en chefkok van Seduction, moeten overtuigen van het feit dat het een heel goed idee is om elke dag camera's in haar keuken te hebben. En dan ontmoet Riley de producer van de show, Trevor Cooper. Ze schrikt van de intense chemie tussen hen. Ook Trevor is verbaast als hij Riley ontmoet. De zakelijke, afstandelijke vrouw aan de telefoon is ongelooflijk mooi en grappig. Maar kan hij haar er ook van overtuigen dat hij persoonlijk is geïnteresseerd?

Populaire boeken die in december 2019 verschijnen

De verloren vader - Diney Costeloe (3 december)

In 1921 worden er in een Engels dorpje acht bomen geplant om acht soldaten die niet uit de oorlog terugkwamen te eren. Plotseling staat er een negende boom bij.  Maar niemand weet wie de negende soldaat is aan wie de boom is opgedragen.. In 2001 dreigen de bomen te worden gekapt voor een nieuwe woonwijk. Journaliste Rachel Elliott raakt gegrepen door het verhaal en is vastbesloten om het mysterie van de negende boom op te lossen. Maar ze had nooit kunnen bedenken hoe persoonlijk dit verhaal zou blijken te zijn…

Populaire boeken die in december 2019 verschijnen

Zeerozen - Irene Hannon (10 december)

Eric Nash is net ontslagen en besluit terug te gaan naar het dorp waar hij is opgroeid. Daar blijkt het huis van zijn ouders te worden verbouwd tot een bed & breakfast. In plaats van rustig na te denken over zijn carrière, wordt hij constant afgeleid door herrie, chaos en een wel erg knappe vrouwelijke architect. Zij probeert de chagrijnige zoon van haar opdrachtgever zoveel mogelijk te negeren, maar als hij zijn hulp aanbiedt bij een project dat haar persoonlijk raakt, ziet ze hem van een heel andere kant.

Populaire boeken die in december 2019 verschijnen

Droom van mij - Jennifer L. Armentrout (10 december)

Abby is 28 jaar wanneer ze nietsvermoedend over straat loopt na een verschrikkelijke date en getuige is van een moord. De politieagent die de zaak onderzoekt, is iemand die ze kent van vroeger. Namelijk haar oud-klasgenoot Colton. Abby was vroeger tot over haar oren verliefd op Colton, maar dacht altijd dat het nooit iets tussen hen kon worden. En dat denkt ze trouwens nog steeds. Ze kan hooguit van hem dromen. En dat doet ze ook zeker in Droom van mij, het nieuwste deel in de Wacht op mij-serie.

Populaire boeken die in december 2019 verschijnen

De schaker en het meisje - Alex Reeve (10 december)

Londen, 1880. Leo Stanhope is lijkschouwer, kan goed schaken en is verliefd op Maria. Zij is een prostituee, maar dat maakt Leo niks uit. Hij wil dolgraag met haar trouwen. Zijn droom wordt ruw verstoord als Maria's lichaam met ingeslagen schedel opgevist wordt uit de Theems. Leo is de hoofdverdachte van de politie, maar hij heeft het niet gedaan. Leo gaat op zoek naar de echte dader en probeert wanhopig uit handen van de politie te blijven. Leo verbergt namelijk een groot geheim: hij is geboren als vrouw maar leeft als man. En in victoriaans Londen is dat een misdaad waar de doodstraf op staat…

Populaire boeken die in december 2019 verschijnen

Zoals je bent - Simone Foekens (10 december)

Zoals je bent gaat over drie vriendinnen die binnekort allemaal vijftig worden. Daarom maken Anna, Agnes en Bernadette de balans op van hun leven. Is het geworden wat ze ervan hoopten? Hebben ze alles bereikt wat ze wilden bereiken in het leven? Het antwoord is nee. Samen besluiten ze een poging te doen om hun dromen alsnog te verwezenlijken. 

Populaire boeken die in december 2019 verschijnen

Het doel - Elle Kennedy (12 december)

Sabrina James heeft zichzelf een aantal doelen gesteld: afstuderen met goede cijfers, toegelaten worden op een topuniversiteit voor een master rechten en dan werken bij een toonaangevend advocatenkantoor. Ze heeft het thuis niet zo makkelijk en om daaraan te ontkomen zal ze alles op alles moeten zetten om haar doelen te bereiken. Hierdoor heeft ze natuurlijk geen tijd voor de knappe ijshockeyer John Tucker, die haar wel ziet zitten. Sabrina had haar hele toekomst al uitgedacht, maar besluit dat één avondje plezier geen kwaad kan en zwicht voor Tuckers charmes. Een beslissing die haar hele leven voor altijd zal veranderen...

 

Lees ook: Winterse chicklits

Nieuwste artikelen

  • Alles wat beweegt - Susan Smit

  • De terugkeer - Tina van Dijk

  • Het Wilde Eiland 2: Vuurlicht - Karen Swan

  • Ze kwamen ons halen - Martine Letterie

  • 12 Nederlandse YA auteurs om te volgen

Gerelateerde artikelen

  • De beste jeugdthrillers

  • Deze boeken moet je eens in je leven gelezen hebben

  • Op deze manier herken je zeldzame boeken

  • YA fantasy boeken series

  • Grappige boeken die je hardop laten lachen

Zoek in artikelen