Onze 10 tips voor je gratis e-book bij Everybook

Dit artikel wordt gesponsord.

Heb jij dé nieuwste app voor boekenliefhebbers al op je smartphone staan? Nog niet?! Ga dan even heel erg snel Everybook downloaden! Dit is namelijk een app die zeker niet in je collectie mag ontbreken, want met Everybook kan je namelijk voor weinig geld de leukste en nieuwste e-books lezen. En daarbij krijg je van ons het eerste e-book helemaal gratis! Wil jij de beste keuze maken? Bekijk dan onze 10 tips voor je gratis e-book bij Everybook.

Everybook  Everybook  Everybook

Speciaal voor onze trouwe lezers hebben wij kunnen regelen dat jullie allemaal een gratis e-book krijgen bij Everybook (t.w.v. 10 euro)! Het enige dat je hoeft te doen is Everybook downloaden in de App Store of in Google Play (200 boekmunten), je aanmelden bij Everybook (400 boekmunten) en je eerste e-book huren (400 boekmunten). In totaal ontvang je 1000 boekmunten op Everybook en dit betekent dat je één gratis e-book kunt kopen of twee gratis e-books kunt huren! 

Everybook  Everybook  Everybook

Natuurlijk wil jij je 1000 gratis boekmunten bij Everybook niet zomaar verspillen aan het eerste het beste ebook dat je tegenkomt in de uitgebreide bibliotheek. Daarom hebben wij besloten om je een klein handje te helpen! Hieronder vind je onze 10 tips voor je gratis ebook bij everybook. En om ervoor te zorgen dat er voor iedereen iets leuks tussen zit, hebben wij de beste boeken uit verschillende genres op een rijtje gezet! Bekijk snel wat jouw gratis ebook bij Everybook wordt:

Everybook  Everybook  Everybook

Mijn verhaal (Becoming) - Michelle Obama

Mijn verhaal van Michelle Obama voert ons door de bescheiden keukens in Iowa en de balzaal van Buckingham Palace, door momenten van verbijsterende droefenis en verbazingwekkende veerkracht. Het voert ons tot diep in de ziel van die unieke, baanbrekende persoonlijkheid die ernaar streeft oprecht te blijven en haar persoonlijke kracht en stem in dienst te stellen van hogere idealen. Een prachtige biografie die je gelezen móét hebben!

Lees hier de recensie.

Everybook  Everybook  Everybook

Voor wat, hoort wat - Sophie Kinsella

Al haar hele leven leeft Fixie Farr volgens het motto van haar vader en dat is: familie eerst!  Als ze in een koffietent de laptop van een onbekende knappe man redt, schrijft Sebastian als bedankje een IOU (I Owe U) op een servetje. Al snel ontstaat er een bijzondere vriendschap tussen de twee. In  het kader van voor wat, hoort wat lossen ze steeds een schuld bij elkaar in: van kleine gunsten tot levensveranderende momenten. Al snel moet ze kiezen tussen haar familie en het leven dat ze eigenlijk wil leiden. Durft ze eindelijk voor zichzelf te kiezen?

Lees hier de recensie.

Everybook  Everybook  Everybook

De Buitenstaander - Stephen King

In het bos van Georgia wordt het levenloze (en misbruikte) lichaam van de 11-jarige Frankie Peterson gevonden. Het bewijs lijkt in de richting van één iemand te wijzen, namelijk honkbalcoach Terry Maitland. Maar hij zweert het niet gedaan te hebben. En zijn alibi is waterdicht: hij was namelijk niet eens in de stad. Rechercheur Ralph Anderson raakt na verder onderzoek er ook van overtuigd dat Terry Maitland het niet gedaan kan hebben. Want hoe kan hij tegelijkertijd op twee plekken zijn geweest?

Lees hier de recensie.

Everybook  Everybook  Everybook

Bestemd voor mij - Chantal van Gastel

De feestdagen komen langzaam in zicht en Jessica kan niet wachten om samen met haar beste vriendinnen (Micky, Hannah en Debbie) een lang weekendje weg te gaan. De vriendinnen delen altijd alles met elkaar, maar zien elkaar niet zo heel erg vaak! Daarom gaan ze samen naar het vakantiehuisje waar Jessica en Micky vroeger al hun vakanties hebben doorgebracht. Wanneer de vriendinnen in het huisje aankomen, wacht hen een grote verrassing. Ze zijn namelijk niet de enigen die vakantie gaan vieren. Herinneringen komen tot leven, waaronder ook die aan een oude liefde, die Jessica liever wil vergeten. Maar dát laat het huis niet toe.

Lees hier de recensie.

Everybook  Everybook  Everybook

Judas - Astrid Holleeder

Judas speelt zich af tussen 2012 en het heden, en is doorspekt met flashbacks naar spraakmakende gebeurtenissen in het verleden. Het is een verbijsterende familiekroniek waarin Astrid Holleeder een onthutsend portret schetst van een gezin dat sinds 1983 – het jaar van de Heineken-ontvoering – alleen nog maar een achternaam heeft: Holleeder. In dit unieke boek vertelt zij op indringende wijze over de impact van de ontvoering op alle familieleden, de verwijdering tussen de bloedgabbers Willem Holleeder en Cor van Hout (die in 2003 om het leven kwam), de bedreiging van Peter R. de Vries, liquidaties en afpersingen in het criminele milieu. Ook spreekt ze vrijuit over haar jeugd en haar moeder, de kinderen, haar ex-partners, haar werk als advocate en haar dubbelrol als consigliere van haar broer. Door zich als vertrouweling op te stellen kon Astrid dicht in de nabijheid van haar broer verkeren, en hun gesprekken in het geheim opnemen, met maar één doel: hem levenslang geven.

Everybook  Everybook  Everybook

Stad van Beenderen - Cassandra Clare

Clary is vijftien jaar en woont met haar moeder in New York. Al snel wordt Clary's moeder ontvoerd en komt Clary achter een groot familiegeheim. Voordat Clary geboren werd behoorde haar moeder tot de schaduwjagers. Om haar moeder te kunnen redden moet Clary langzaam doordringen in de wereld van de schaduwjagers. Maar de schaduwwereld blijkt verscheurd. Zal het Clary en haar vrienden uiteindelijk lukken om haar moeder te redden?

Lees hier de recensie.

Everybook  Everybook  Everybook

Scoop! - Iris Houx

In Scoop! verhuist Esmée Evers naar de grote stad, waar ze een baan krijgt als redactiechef. Althans, dat vertelt ze haar vriendinnen, in werkelijkheid is ze redactieassistente. Haar leugentje is lastig vol te houden als één van haar vriendinnen haar bazin wordt bij hetzelfde magazine. Wanneer een bekende tv-ster noodgedwongen moet onderduiken, krijgt Esmée de kans zichzelf te bewijzen. Ze bedenkt een plan dat niet alleen de media op zijn kop zet, maar ook haar eigen carrière, vriendschappen en relatie...

Lees hier de recensie.

Everybook  Everybook  Everybook

Pretty Little Liars - Sara Shepard

Rosewood is een modelstadje met talloze geheimen. Het meest duistere geheim behoort toe aan de mooiste meisjes van de stad: Aria, Spencer, Hanna en Emily. Wanneer Alison, de leider van de vriendinnengroep spoorloos verdwijnt, betekent dit al gauw het einde van de vriendschap. Maar dan krijgen de meiden allerlei berichtjes van ene ‘A’, die hen dingen vertelt die alleen Alison kon weten. ‘A’ verraadt hun grootste geheimen, houdt hen voortdurend in de gaten en bedreigt hen zelfs. De meiden komen terug bij elkaar om uit te vinden wat er gaande is. Is Alison terug of heeft iemand anders slechte plannen?

Lees hier de recensie.

Everybook

Christmas Shopaholic - Sophie Kinsella

Shoppen was nog nooit zo gemakkelijk voor Becky Brandon (geboren Bloomwood). Als je maar genoeg besteld krijg je gratis verzending en je bespaart gewoon zoveel geld online. Met kerstmis op komst kijkt ze al weer helemaal uit naar de kerstdagen bij haar ouders. Maar op het moment dat Becky’s ouders het in hun bol krijgen om te verhuizen en kerst dit jaar overlaten aan Becky, staat haar wereld op haar kop. Vooral als iedereen zichzelf maar uitnodigt en met allerlei eisen komen aanzetten. Zo is haar zus Jess een vegan en geeft Luke aan dat hij toch per se dezelfde fles aftershave wil. En Becky wil het natuurlijk zo origineel mogelijk doen. En nee hoor, dit gaat absoluut niet mis…

Lees hier de recensie.

Everybook  Everybook  Everybook

Vrouwe Middernacht - Cassandra Clare

Emma Castairs wil wraak. Vijf jaar geleden, tijdens de Duistere Oorlog, zijn haar ouders op een brute wijze om het leven gekomen. De Kloof heeft uitgesproken dat de dood van haar ouders te wijten is aan Sebastian Morgenstern, maar Emma weet zeker dat dit niet het geval is. Samen met haar parabatai Julian Blackthorn moet en zal ze erachter komen wat er echt met haar ouders is gebeurd. Ondertussen begint Emma gevoelens voor Julian te krijgen, ook al weet ze dat het streng tegen de Wet is om verliefd te worden op je parabatai...

Lees hier de recensie.

 

Nieuwste artikelen

 • Deze films en series worden in mei van Netflix verwijderd

 • Fast & Furious 9: De powervrouwen aan het woord

 • 100% Coco Tokyo - Niki Smit

 • Recensie: Rose plays Julie 

 • Hitlers vrede - Philip Kerr

Gerelateerde artikelen

 • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

 • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

 • Boeken top-5: De leukste series!

 • Speciaal voor Valentijnsdag: Valentijn Blues

 • Weekend-special: GRATIS ebook Fallen downloaden

Zoek in artikelen