Hoogst gewaardeerde feelgood boeken in 2020 tot nu toe

In de eerste paar maanden van 2020 zijn er al heel wat mooie boeken verschenen! Wij zijn gek op feelgood boeken en we werden dan ook niet teleurgesteld door de boeken die tot nu toe zijn uitgebracht. Ben jij nog op zoek naar een goed feelgood boek? Wij hebben de hoogst gewaardeerde feelgood boeken van januari tot en met april op een rij gezet. Deze feelgood boeken mag je zeker niet missen!

feelgood boeken                  feelgood boeken                  feelgood boeken                  feelgood boeken

Tegen beter weten in - Charlotte de Monchy

Lois werkt voor een kleine, noodlijdende uitgeverij in Amsterdam. De uitgeverij heeft nog een bijna verlopen contract voor een biografie over Marius Delaive liggen, een Nederlandse tienerster uit een beroemde boyband. Die biografie zou de uitgeverij uit de rode cijfers kunnen halen, maar Marius woont inmiddels in Canada, waar hij een houtbewerkingsbedrijf is begonnen, en wil met rust gelaten worden. Het contract heeft hij getekend onder druk van zijn agent en nu wil hij er niets meer mee te maken hebben. Lois wordt door haar werkgever naar Canada gestuurd om zo veel mogelijk informatie van Marius los te krijgen en het boek toch te schrijven. Het is voor haar een mooie kans, aangezien ze droomt van een carrière als schrijfster en zo kan ze meteen haar ex ontlopen. Ze neemt haar intrek in een B&B in het dorpje en wordt meteen vriendinnen met de sympathieke uitbaatster Jill. Jills beste vriend Chris is ook een goede vriend van Marius; dat beschouwt Lois als een veelbelovende start. Maar het blijkt veel moeilijker dan ze ooit had gedacht om door te dringen tot de stugge voormalige ster.

Lees hier de recensie.

feelgood boeken

Suzanna's wereld - Jojo Moyes

Suzanna gaat gebukt onder familieproblemen. Haar moeder, Athene Forrester, had de wereld aan haar voeten liggen tot een schandaal haar reputatie te gronde richtte. Als haar dochter achtervolgt dat schandaal Suzanna nog steeds. De enige plek waar Suzanna zich thuis voelt is het Peacock Emporium, het kleine curiosawinkeltje annex café, dat ze als bouwval kocht en heeft opgeknapt. De plek trekt al snel veel mensen aan voor een espresso en een praatje. Ook Alejandro, op de vlucht voor zijn herinneringen aan Argentinië, komt steeds vaker langs.
Als Suzanna door een tragische gebeurtenis haar verleden onder ogen moet zien, realiseert ze zich dat de sleutel tot haar geluk misschien wel dichterbij is dan ze denkt.

Lees hier de recensie.

 

feelgood boeken

Uit het leven van Scarlett - Ciara Geraghty

In het leven van Scarlett loopt alles volgens plan. Tenminste tot nu toe. Want ze woont momenteel weer bij haar ouders, liggen haar toekomstplannen overhoop en is ze zwanger, terwijl haar vriendje John Smith haar verlaten heeft om in een klein Braziliaans dorpje als archeoloog te werken. Maar het ergste is dat ze niet zeker weet wie de vader van de baby is. Dus besluit Scarlett zich op haar baan als huwelijksplanner te storten, maar dat verloopt ook niet al te soepel. Zij ontwikkelt gevoelens voor haar grootste klant, een toekomstige echtgenoot van iemand anders. Zij denkt zichzelf het best te kennen, maar uiteindelijk verbaast ze zichzelf nog het meest.

Lees hier de recensie.

 

feelgood boeken

Lentekriebels - Nora Roberts

Uit angst voor negatieve publiciteit vertelt de bekende tv-actrice Ariel Kirkwood aan niemand dat ze een proces voert om de voogdij over het zoontje van haar verongelukte broer. Ook niet aan Booth DeWitt, in wiens nieuwste film ze de hoofdrol speelt. Wanneer de pers uiteindelijk toch een verhaal vol leugens verspreidt, krijgt ze spijt van haar zwijgzaamheid, want de prille liefde die tussen haar en Booth opbloeit ligt meteen onder vuur...

Het mag dan goed betalen, reclame maken voor een mannenmodelijn is niet iets waar Parks Jones op zit te wachten. Op haar beurt zit Brooke Gordon niet op Parks te wachten: als fotograaf werkt ze liever met professionals. Toch zorgt hun eerste ontmoeting meteen voor vuurwerk...

Lees hier de recensie.

feelgood boeken

Gek van jou - Jette Schröder

Lize heeft het gehad met mannen. Toch vertrekt ze voor een tweeweekse retraite naar de Mansion of Love, waar gastvrouw Marie-Sophie jonge vrouwen op unieke wijze onderwijst in de liefde. Lize heeft echter een missie: ze wil een ontluisterend undercoverstuk schrijven over haar verblijf voor Frappy.nl, hét vrouwenplatform voor overtuigde "happy singles' die geen man nodig hebben om gelukkig te zijn.
De wereld moet weten hoe achterhaald en vrouwonvriendelijk die belachelijke retraite is. Maar kan Lize wel weerstand bieden aan de toch best wel aanstekelijke romantische lessen van Marie-Sophie? En waarom krijgt ze het steeds zo warm van de knappe kok des huizes?

Lees hier de recensie.

 

feelgood boeken

Lara, kat op avontuur - Dion Leonard

Lara is een ondeugende en gevoelige kat. Ze is dol op het gezin waar ze woont, maar sinds de komst van een hond is alles veranderd. Haar baasjes lijken alleen nog aandacht te hebben voor Gobi! Oké, hij mag dan misschien een lange tocht door de Gobiwoestijn hebben overleefd, maar toch…
Lara droomt van de dag dat ze vrij is om op avontuur te gaan en nieuwe vrienden te maken- wat Gobi kan, kan zij ook! Wanneer de kans zich aandient, grijpt ze die aan. Haar wereldreis gaat van Edinburgh naar Frankrijk en van Beijing naar Australië, maar al snel beseft ze dat ze haar ware thuis mist… en zelfs Gobi!

Lees hier de recensie.

 

 

feelgood boeken

De stroopwafelshop - Astrid Harrewijn

Suze krijgt een aanbod om mee te doen aan de wedstrijd van de Stroopwafelfabriek; wie één jaar lang de meeste winst maakt met een koffietentje waar de stroopwafels vers gebakken worden, wint honderduizend euro. Suze besluit impulsief om mee te doen en ze vertrekt naar New York om daar het koffietentje op te zetten. Maar al snel krijgt ze spijt en wanneer ze in het criminele Bushwick aankomt ziet ze het helemaal niet meer zitten. Gelukig schieten de inwoners van het stadje haar te hulp met het opzetten van het het koffietentje. Zal het haar lukken om de hoofdprijs te winnen?

Lees hier de recensie.

 

 

feelgood boeken

Ontmoeting in het kunstcafé - Sue Mcdonagh

Zou jij een bad boy met een leren jack en een vintage motor een kans geven?
Dat is de vraag die de alleenstaande moeder Jo Morris zich moet stellen als ze tijdens een fietstochtje door het Welshe landschap door Ed Griffiths, de lokale motormonteur, wordt aangereden. Jo werkt in het Kunstcafé en is zich maar al te bewust van de vele geruchten die de ronde doen over Eds reputatie. Maar hoewel hij zeker geen engel is, heeft Ed iets prettigs over zich heen zich dat Jo maar moeilijk kan negeren. En als ze hem beter leert kennen en ziet hoe hij omgaat met haar zoontje Liam, begint ze zich af te vragen of Ed meer in zijn mars heeft dan alleen maar de bad boy uithangen.

Lees hier de recensie.

 

 

feelgood boeken

Zo goed als nieuw - Petra Vollinga

Tessa, Annegien, Herman en Jeff hebben op het eerste gezicht niks met elkaar te maken. Behalve dat ze allemaal een goede reden hebben om iets te kopen of verkopen. Het romantische antieke bed bijvoorbeeld, waarin Tessa zichzelf al op een roze babywolk ziet zitten. De rode Kia, waar Annegien vanaf moet omdat ze met een camper naar Afrika wil. Reisgenoot Herman, die na zijn saaie huwelijk niet kan wachten om op avontuur te gaan. En Jeff, die na jaren van freewheelen zijn geliefde rugzak aan de wilgen hangt, om nou toch eindelijk eens volwassen te worden. Alle advertenties op Marktplaats hebben hun eigen verhaal. Het verhaal van de eigenaar. Maar wat als je die verhalen nog een tijdje zou volgen? Dan kan het zomaar zijn dat ze een heel eigen leven gaan leiden en veel meer met elkaar te maken hebben dan je in eerste instantie dacht.

Lees hier de recensie.

Lees ook: Chicklit auteurs waar je alles van wilt lezen

Nieuwste artikelen

 • My own worst enemy – Lily Lindon

 • De laatste verhalenverteller - Donna Barbra Higuera

 • Martin Scherstra – Hotel De jutter

 • De vrouwen van de suikerrietplantage - Ildefonso Falcones

 • De terugkeer naar Maxton Hall College - Mona Kasten

Gerelateerde artikelen

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

 • Bekende auteurs die begonnen bij Chicklit.nl!

 • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

 • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

Zoek in artikelen