Populaire boeken die in augustus 2020 verschijnen

Nog eventjes en dan breekt de maand augustus alweer aan. Gelukkig hoeven we ons in de maand augustus niet te vervelen, want er komen weer een aantal geweldige boeken uit! Wij kijken onder andere ontzettend uit naar Midnight Sun, het nieuwe Twilight boek van Stephenie Meyer. Ben je benieuwd welke boeken er nog meer uit komen in augustus? Lees dan snel verder!

Midnight Sun - Stephenie Meyer (4 augustus)

Toen Edward Cullen en Bella Swan elkaar ontmoetten in Twilight werd er een iconisch liefdesverhaal geboren. Maar tot nu toe hebben fans alleen Bella's kant van het verhaal gelezen. Eindelijk kunnen lezers nu ook Edwards versie van het verhaal lezen. Dit onvergetelijke verhaal, verteld vanuit Edwards perspectief, krijgt een nieuwe en donkere twist. De ontmoeting met Bella is de meest zenuwslopende en intrigerende gebeurtenis die hij in zijn jaren als vampier heeft meegemaakt. Hoe meer fascinerende details we leren over Edwards verleden en de complexiteit van zijn gedachten, hoe meer we begrijpen waarom dit de meest bepalende strijd van zijn leven is. Hoe kan hij zijn hart volgen als dit betekent dat hij Bella in gevaar kan brengen?

 

Dromen in de ochtendzon - Sarah Morgan (4 augustus)

Als schrijfster van Ask a Girl, de populairste liefdesadviesblog van New York, beschouwt Molly zichzelf als een expert in relaties – ándermans relaties. Ze heeft één liefde in haar leven: haar dalmatiër Valentine. Dus heeft ze enkel oog voor haar hond tijdens haar dagelijkse hardlooprondje in Central Park. De sexy, gespierde advocaat die elke dag dezelfde route neemt, ziet ze amper staan.
Daniel, een cynische echtscheidingsadvocaat, hoef je niets te vertellen over relaties; die leiden nergens toe. Toch spreekt een flirt met de adembenemende vrouw die hij elke dag tegenkomt in het park hem wel aan, ook al heeft zij alleen maar aandacht voor haar hond. Wat als hij nu eens een hond van iemand leent...

 

Onbreekbaar 3 - Op gevoel - Lisette Jonkman (10 augustus)

Abby en Ferdi zijn verleden tijd. Hij stort zich op zijn studie en de verenigingsmeiden; zij verhuist naar de andere kant van de wereld om professioneel model te worden. Ferdi heeft steeds meer het gevoel dat zijn leven een slecht toneelstuk is. Het verenigingsleven is niet wat hij ervan had gehoopt en hij heeft elke dag spijt van wat hij Abby heeft aangedaan.

Abby's dagen bestaan uit sporten, fotoshoots, catwalkshows en eetschema's. En ook in toenemende mate uit alcohol en drugs. Eenmaal terug in Nederland is ze vastbesloten om Ferdi uit de weg te gaan, en daarbij loopt ze onbewust recht in de armen van haar ex Tom. Ferdi en zij, dat is een droom uit het verleden. Maar daar denkt Ferdi anders over…

 

De kaasfabriek - Simone van der Vlugt (14 augustus)

Amsterdam, 1892. Lydia rouwt om de dood van haar ouders, die kort na elkaar zijn overleden. Ze heeft hun huis in Amsterdam en buitenhuis in Purmerend geërfd. Ondanks het verlies zit ze vol ideeën voor de toekomst en voor het uitvoeren van haar vaders plannen: een moderne kaasfabriek beginnen, op stoomkracht en met een hoge productie. Maar als vrouw alleen mag ze geen onderneming starten: ze moet samenwerken met een moderne boer uit de omgeving, Huib Minnes. Samen bouwen ze de grootste kaasfabriek van Noord-Holland. Antwerpen, 1914. Nora, de dochter van Lydia, trouwt met Raoul Reymaekers en het paar vestigt zich in de havenstad. Na een ernstig conflict met haar moeder over haar afkomst is Nora blij weg te zijn uit Waterland. Maar dan breekt de Eerste Wereldoorlog uit en moeten ze in een gruwelijke nacht vluchten uit Antwerpen. Hoe zal de toekomst eruit komen te zien voor deze vooruitstrevende vrouwen?

De moorden op Kingfisher Hill - Sophie Hannah (20 augustus)

Hercule Poirot reist op uitnodiging van Richard Devonport per luxe koets naar Kingfisher Hill. Hij is gevraagd om te bewijzen dat Richards verloofde niet schuldig is aan de dood van zijn broer Frank. In de koets staat een vrouw in paniek op en eist een andere plek, ze beweert dat als ze op haar plek blijft zitten ze vermoord zal worden. Poirot ruilt van plek met haar en gaat aan de slag als hij bij de Devonports aankomt.
De verbijstering is groot als de vrouwelijke passagier daar aanklopt en even later vermoord wordt gevonden. Wie is de mysterieuze vrouw en wie heeft haar vermoord?

 

 

Het negende huis - Leigh Bardugo (25 augustus)

Alex Stern heeft altijd geesten kunnen zien, maar ze had nooit verwacht dat die gave nog eens van pas zou komen. Als ze na een jeugd vol angsten een beurs krijgt om aan de prestigieuze Yale-universiteit te studeren, is ze stomverbaasd. Waarom wordt uitgerekend zij uitgenodigd? Het antwoord blijkt al snel: vanwege haar gave. Op Yale maken acht geheime genootschappen de dienst uit. Ze opereren vanuit de schaduwen, waar ze rituelen uitvoeren die de wereld naar de hand van de elite zetten. Om hun activiteiten veilig en geheim te houden, bestaat Het negende huis. Een negende genootschap dat de taak heeft de geesten op afstand en de levenden veilig te houden.
Als het lijk van een neergestoken meisje wordt gevonden, komt Het negende huis direct in actie. De genootschappen ontkennen elke verantwoordelijkheid, maar Alex heeft haar twijfels. Ze gaat op onderzoek uit en hoe dichter ze bij de waarheid komt, des te groter wordt het gevaar. Alex wordt in de gaten gehouden en de geesten worden steeds agressiever. Als haar mentor – de leider van Het negende huis – verdwijnt, is de chaos compleet. Hoe kan Alex zich verweren tegen een onzichtbare vijand die overal tegelijkertijd lijkt te zijn?

De Calhoun-zussen - Aan de wilde kust - Nora Roberts (25 augustus)

De Towers, het familiehuis op de hoge rotsen, is al generaties lang het hart van de familie Calhoun. Maar het is in verval geraakt, en elke noodoplossing brengt nieuwe perikelen met zich mee. Het is van het grootste belang dat Suzanne Calhoun de kostbare juwelen vindt die ooit door haar overgrootmoeder zijn verstopt. Ze roept de hulp in van Holt, die meer van dit mysterie zou weten. Holt heeft er weinig zin in, tot hij Suzanne ontmoet…
Megan O'Reilly komt op het landgoed werken en maakt kennis met Nathaniel, een vriend van de zusjes Calhoun.
Hoewel Megan hem leuk vindt, is ze vastbesloten niet op zijn avances in te gaan – maar de romantische omgeving maakt dat er niet makkelijker op!

Jacht - Cis Meijer (25 augustus)

Sam onderzoekt een mysterieuze brand op school. Maanden later organiseert de school een dropping in de Duitse bossen. Al snel verandert dat in een nachtmerrie. Wil iemand haar uit de weg ruimen?
Er breekt brand uit op school. De politie vermoedt kortsluiting, maar Sam twijfelt. Ze gaat op onderzoek uit, vooral ook omdat haar favoriete docente ernstig gewond is en in coma ligt.
Twee maanden later organiseert de school een dropping in de Duitse bossen. Een spannende uitdaging die Sam om meerdere redenen wil winnen. Al snel verandert de dropping in een onheilspellende nachtmerrie: Sam voelt zich opgejaagd. Heeft iemand reden om haar voorgoed uit de weg te ruimen?

 

Over haar lijk - Sarah Pinborough (1 september)

IETS OUDS
Marcie's affaire met Jason Maddox sleurde haar midden in de wereld van de gegoede klasse. Oud geld, oude vriendjes, oude geheimen. Marcie is deze wereld misschien wel in getrouwd, maar ze zal er nooit echt toe behoren.
IETS NIEUWS
Dan komt Jasons compagnon terug van een reis naar Londen, met een nieuwe echtgenote. Jong, aantrekkelijk, roekeloos... Iedereen raakt in de ban van Keisha. Ook Jason.
IETS DAT JE NOOIT ONGEDAAN KUNT MAKEN
Sommige mensen zouden een moord plegen voor het leven dat Marcie leidt. Hoe ver is ze zelf bereid te gaan om het te behouden?

Lees ook: Chicklits met zon, zee en strand

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Bekende auteurs die begonnen bij Chicklit.nl!

  • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

  • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

  • 12 x romantische boeken

  • Deze boeken worden nu verfilmd

Zoek in artikelen