Populaire boeken die in juli 2021 verschijnen

De zomer is aangebroken en dat betekent dat we lekker in het zonnetje van een goed boek kunnen gaan genieten! Gelukkig komen er in juli weer veel prachtige boeken uit die we lekker in de zon kunnen gaan lezen. Ben je benieuwd naar welke boeken we allemaal kunnen uitkijken in juli? Lees dan snel verder!

Zussen van Jewel Island 2 - Een gouden gloed over Ruby Falls - Holly Martin (5 juli)

Clovers leven is compleet! Ze is weer terug op Jewel Island, runt het familiehotel met haar zussen en is dolgelukkig. Hoewel... er mist één ding. Een paar jaar geleden is ze bedrogen door haar ex en sindsdien heeft ze zich niet meer open durven stellen voor de liefde. De knappe Angel Mazzeo wil haar helpen om weer aan het daten te slaan. Maar friends with benefits groeit al snel uit in iets meer… 

 

 

 

Phobos 4 - Victor Dixen (5 juli)

Lancering van de kanalen van de pioniers in 3 ... 2 … 1 … Ze vinden het moeilijk om hun leven terug op de rails te krijgen. Ze overleefden het Genesisprogramma en nadat ze een woestijn vol eenzaamheid doorkruisten op mars, worden ze nu op aarde overspoeld door een wervelvind aan media-aandacht. Zij kan nog niet opgelucht ademhalen. In de ban van vragen zonder antwoord weigert Léonor elke vorm van lof en negeert ze alle camera’s. Is het gevaar op de blauwe planeet echt voorgoed geweken? Blijven de geheimen die hen op de rode planeet achtervolgden echt voorgoed begraven? En wat als alles nu eens opnieuw veranderde in het zonnestelsel? Zelfs al doet hun angst hen balanceren op het randje van verstikking, het is nog te vroeg om opgelucht adem te halen. 

 

 

De edele opdracht - Julia Quinn (6 juli)

Hyacinth Bridgerton is intelligent, scherp van tong en een behoorlijk felle tante. Gareth St. Clair is gefascineerd door haar. Als hij in de problemen raakt, vraagt hij Hyacinth om hulp. Zijn vader is van plan het St. Clair-fortuin over de balk te smijten en Gareth staat machteloos. Het enige aanknopingspunt dat hij heeft, zou te maken kunnen hebben met een oud dagboek. Dat is geschreven in het Italiaans en is daarmee -volkomen abracadabra voor hem – maar niet voor Hyacinth.

 

 

Een nieuw leven - Diney Costeloe (6 juli)

Tien jaar na haar reis per Kindertransport van Duitsland naar Londen heeft Charlotte een goed leven opgebouwd – maar als een oude vriend van vroeger opduikt, dreigt hij haar geluk te verstoren…

Engeland, 1949. Charlotte is gelukkig getrouwd en geniet van haar leven op het platteland, iets dat ze niet voor mogelijk had gehouden toen ze aan het begin van de oorlog als 13-jarig meisje met een Kindertransport Duitsland moest ontvluchten. Maar dan duikt een oude vriend uit het verleden op in haar nieuwe wereld. Harry was haar beschermer toen ze niemand anders had en daar zal ze hem altijd dankbaar voor zijn, maar zijn aanwezigheid nu dreigt haar nieuwe leven te doen ontsporen. De oorlog is dan wel voorbij, maar het verleden laat je nooit met rust…

 

Cinder & Ella 2: Lang en gelukkig? - Kelly Oram (20 juli)

Eindelijk hebben Cinder – echte naam Brian – en Ella elkaar gevonden! Maar al gauw dringt de buitenwereld zich op. Brian is de hotste auteur van Hollywood en iedereen wil alles over hem weten. Dat merkt ook Ella, die plotseling – met brandwonden en al – in de belangstelling staat. Daarbij komt dat haar familie de relatie afkeurt. Is hun liefde sterk genoeg om de druk van de spotlights aan te kunnen? Of bestaat ‘lang en gelukkig’ alleen in sprookjes?

 

 

Kinderspel - Danielle Steel (19 juli)

Advocate Kate Morgan werd al vroeg weduwe. Ze heeft haar drie kinderen alleen opgevoed en de lat altijd hoog gelegd. Ze is trots op hun prachtige carrières, ze hebben hun leven piekfijn op orde. Maar gedurende één hectische zomer in New York verandert alles in Kates perfecte wereld. Ze blijkt haar kinderen veel minder goed te kennen dan ze dacht. Een voor een komen de geheimen naar boven. De duizelingwekkende gebeurtenissen dwingen Kate opnieuw naar haar kinderen, en naar zichzelf, te kijken... Danielle Steel is ’s werelds bestverkopende levende auteur, wereldwijd geliefd en met vele trouwe fans. Ze schreef meer dan 150 romans waarvan vele zijn verfilmd.

 

Duistere dageraad - Jay Kristoff (20 juli)

Nadat de grootste spelen in de geschiedenis van Godsgraf eindigden met de meest gewaagde moorden van de Itreyaanse Republiek, is Mia op de vlucht voor de Klingen van de Rode Kerk en soldaten van het Legioen van de Luminatii. De kans is klein dat ze de Stad van Bruggen en Beenderen levend uitkomt. Haar mentor Mercurio is nu in de greep van haar vijanden. Haar eigen familie ziet haar liever dood dan levend. En haar aartsvijand, consul Julius Scaeva, is nog maar één stap verwijderd van totale heerschappij over de Republiek. Maar onder de stad ligt een duister geheim verscholen. Samen met haar minnaar Ashlinn, broertje Jonnen en een mysterieuze weldoener die is teruggekeerd van voorbij de sluier des doods, moet ze een levensgevaarlijke reis door de Republiek maken, op zoek naar het antwoord op het laatste raadsel van haar leven. Het immerduister nadert. De nacht valt voor de Republiek, misschien wel voor de laatste keer.

Afslag 23 - Özcan Akyol (30 juli)

Als Emre het huis van bewaring verlaat, veel eerder dan hij had verwacht, moet hij een nieuwe koers voor zijn leven bedenken. Hij belooft de mensen die hij teleurstelde, van zijn moeder tot zijn jeugdliefde, dat hij ook anders kan zijn: een rechtschapen burger. De samenleving is wat minder vergevingsgezind. Alle sollicitatieprocedures stranden op zijn verleden, dat een patroon van onverzadigbaarheid, nihilisme en gekte verraadt. Door creatief om te gaan met de werkelijkheid lukt het hem evenwel een baan te vinden bij een groot elektronicabedrijf, als lokale vertegenwoordiger. Hele dagen zit Emre in de auto. Onderweg komt hij van alles tegen: kruimeldieven, drugsdealers en vrouwen. Wat ze allemaal gemeen hebben, is dat ze hem interesseren en verleiden, ondanks zijn goede voornemens. Vrij eenvoudig sluit Emre zich af van het milieu waarin hij opgroeide. Zijn dominante familie en zijn ontspoorde vrienden accepteren zijn transformatie zonder problemen, maar de grootste uitdaging blijkt om het monster in hemzelf tot bedaren te brengen.

 

Lees ook: Films en series waarvan je niet wist dat ze eerst een boek waren!

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Lucinda Riley kondigt De zeven zussen deel 7 aan

  • Top 12 beste young adult fantasy series

Zoek in artikelen