Populaire boeken die in november 2021 verschijnen

Elke maand worden er in Nederland weer heel veel nieuwe boeken uitgebracht. Ook in de maand november kunnen we weer uitkijken naar heel wat leuke, nieuwe releases! Van romans tot thrillers en young adult; voor de liefhebbers van elk genre is er in november wel wat te vinden. Wij hebben voor jullie een overzicht gemaakt van alle populaire boeken die in november verschijnen!

 

Winterzon - Jackie van Laren (25 november)

Kerstmis nadert in boswachterij De Grote Weijde. Dankzij een verrassende vondst heeft Freek zijn grote huis kunnen opknappen. Zijn beste vriend Simon heeft hij aangesteld als beheerder van het huis en landgoed. Nog nooit heeft Freek zo veel banden gehad met andere mensen – en hij voelt zich er goed bij. Aarzelend hebben hij en Sylvie weer toegegeven dat er meer is tussen hen dan vriendschap. Veel meer. Het kerstdiner, dat hun meest vertrouwde vrienden en dierbaren samenbrengt, kan wel eens het mooiste en warmste in jaren worden.

 

 

 

 

De laatste leerling - Naomi Novik (8 november)

Het examenjaar is aangebroken, en de Scholomance wordt steeds gevaarlijker.

Sinds El afgelopen jaar een paar bondgenoten heeft gekregen, lijkt het wel alsof de school het op haar gemunt heeft – men is vastberaden om haar te vermoorden vóór het eindexamen. En al zou ze dit jaar overleven, dan zou er een wonder moeten gebeuren wil ze levend de school verlaten.

Toch is El vastbesloten haar vrienden de examenzaal uit te helpen – al is dat het laatste wat ze doet…

 

 

 

Een eed zo duivels - Brigid Kemmerer (17 november)

Het zinderende slot van de Vervloekt-trilogie!

Brigid Kemmerer overtuigde YA-liefhebbers met 'Een vloek zo eenzaam' en was in een klap niet meer weg te denken uit het rijtje met populaire fantasyauteurs. Met dit laatste deel rondt ze de trilogie over Rhen, Harper, Grey en Lia Mara op magische wijze af. Extra juicy is dat de vier personages die in de eerdere boeken een eigen stem kregen, in dit laatste deel lijnrecht tegenover elkaar komen te staan. Wie zal er zegevieren?

 

 

 

 

Winterparadijs - Nora Roberts (16 november)

Thuis met kerst: Als journalist heeft Jason over de hele wereld gezworven, maar deze kerst besluit hij terug te keren naar huis. Terug naar Faith, de vrouw die hij nooit uit zijn hoofd heeft kunnen zetten. Hij móét haar gewoon zien, ook al is ze met een ander getrouwd.

Magisch moment: Als illusionist weet Pierce Atkins als geen ander hoe hij mensen moet betoveren, maar niemand kent het verleden dat hij zorgvuldig verbergt. Tot de mooie Ryan Swan op zijn pad komt. Zij laat zich niet zo gemakkelijk om de tuin leiden…

 

 

 

 

Goden & monsters- Shelby Mahurin (23 november)

Lou is al haar hele leven op de vlucht: voor de verraderlijke heksen uit haar heksenkring én voor de heksenjagers van de koning, die niets liever willen dan haar op de brandstapel krijgen. Maar nu is het tijd om naar huis terug te keren. Lou vindt dat ze de confrontatie moet aangaan met haar verleden en moet opeisen wat haar rechtmatig toebehoort.

Haar vrienden, en vooral haar echtgenoot Reid, maken zich echter zorgen om haar. Het lijkt wel of ze niet langer de Lou is die ze kennen: het dappere meisje dat in staat was het hart van een heksenjager te veroveren. Er hangt een donkere schaduw over haar, en dit keer is er meer dan liefde nodig om de duisternis te verdrijven…

 

 

Perfecte moord - James Patterson (17 november)

FBI-agent Emmy Dockery is niet te stoppen. Ze is jong en ambitieus en haar talent om verbanden te zien die voor anderen verborgen blijven, heeft haar een indrukwekkende staat van dienst opgeleverd.
Wanneer echter door het hele land verschillende moorden worden gepleegd, staat ze machteloos. De slachtoffers lijken allemaal te zijn verongelukt, en hebben niets met elkaar gemeen. Maar zo veel ongelukken tegelijkertijd, dat kan geen toeval zijn.
Ondertussen houdt iemand Dockery in de gaten. Observerend, bestuderend, wachtend – tot het de juiste tijd is om toe te slaan.

 

 

 

Winter op Kreta - Eva de Wit (1 november)

Modeontwerpster Barbara besluit vanwege gedoe op haar werk een paar dagen eerder naar Curaçao te gaan om al aan haar vakantie te beginnen. Daar aangekomen ziet ze haar man Norbert met een andere vrouw. Tot overmaat van ramp komt ze erachter dat Norbert degene is die haar bedrijf dwarsboomt. Verlangend naar rust gaat ze naar Kreta, waar ze echter heel wat meer vindt.

 

 

 

 

 

Ontsnapt uit het slot - Lydia Rood (9 november)

Jorinde erft het kasteel van haar vader. De genadeloze Hertog die over de streek heerst, wil echter dat Jorinde een document ondertekent zodat hij het strategisch gelegen kasteel Rosande in handen krijgt. Hij weet niet dat Jorinde kan lezen. Ook niet dat zij de zegelring heeft gevonden die hij nodig heeft om officiële documenten te bekrachtigen. Wanneer de Hertog vermoedt dat ze een spel met hem speelt, sluit hij haar op in een duistere kerker. Kan Jorinde ontsnappen?

 

 

 

 

Het hart van Weshley Castle - Marina Folkers (8 november)

Engeland, 1546. Bij een brute moordpartij weten alleen Aleyah en Manitas te ontkomen. Ze belanden in een herberg, waar ze kost en inwoning vinden onder voorwaarde dat Aleyah voor de gasten danst. Op een avond ontmoet ze daar een man die haar niet onberoerd laat. Manitas daagt de man, de graaf van Weshley, uit voor een duel. Dan komen ze erachter dat hij achter de aanval zat. Aleyah trekt naar Londen, maar de graaf blijft haar achtervolgen...

 

 

 

 

Sneeuwwit - Samuel Bjørk (15 november)

2001. In een buitenwijk van Oslo zijn twee elfjarige jongens vermoord. Naast de twee lichamen wordt een dode rode vos gevonden. De zaak lijkt op een andere onopgeloste zaak uit Zweden. Holger Munch is hoofd van een nieuwe onderzoekseenheid en heeft een team van de beste rechercheurs. Hij wordt gebeld door de politieacademie, ze hebben een buitengewoon getalenteerde studente die bij hun tests de hoogste scores haalde: Mia Krüger.

Munch toont de jonge Mia Krüger foto's van beide plaats delicten en ze heeft maar een paar minuten nodig om dingen te zien waar zijn team niet eens aan heeft gedacht. Het begin van een samenwerking en van een de meest bloedstollende jachten op een seriemoordenaar ooit…

 

Stille nacht - Danielle Steel (8 november)

Als de jonge Emma wakker wordt uit een coma, kan ze niet praten en is ze haar geheugen kwijt. Ze voelt zich verloren en ontzettend alleen. Maar dan komt er hulp uit onverwachte hoek. Emma’s tante Whitney, die een een hekel heeft aan de Hollywoodwereld en een heel ander pad heeft bewandeld dan haar zus Paige – de moeder van Emma –, laat alles vallen om haar nichtje te helpen. Liefde, hoop en veerkracht zorgen dat Emma langzaam haar weg weer terugvindt naar zichzelf.

 

 

 

 

 

Lees ook: 14 x enemies to lovers young adult boeken

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: 3x Beter laat dan nooit van Charlotte de Monchy

Zoek in artikelen