Goede voordelige ebook fantasy series onder de 10 euro

Fantasy-fans opgelet! Ben jij gek op magie, demonen, draken of geesten? Dan hebben wij goed nieuws. Wij hebben een lijst gemaakt met een aantal geweldige fantasy series die je voor een goedkope prijs kan lezen! Deze ebook fantasy series zijn allemaal onder de 10 euro. Ideaal, toch? Van de meeste series zijn er ook al veel delen uit, dus je kan even vooruit!

 

 

 

Onze eerste aanrader is absoluut De glazen troon van Sarah J. Maas (lees onze recensie HIER). In dit boek wordt Celaena voor de keuze gesteld: óf haar leven slijten in de gevangenis, óf deelnemen aan een toernooi waarvan de winnaar de nieuwe kampioen van de koning wordt. In Het laatste rijk van Brandon Sanderson regent het al duizend jaar. De skaa leven al die tijd al in angst en ellende, want ze worden onderdrukt door de Opperheer, de onaantastbare Splinter der Oneindigheid. Als alle hoop verdwenen is, ontdekt de skaa-halfbloed Kelsier in de helse gevangenis van de Opperheer dat hij beschikt over de mysterieuze gave van de Nevelaars: het vermogen om krachten aan metalen te onttrekken, dat hij kan inzetten om de Opperheer ten val te brengen.

In Vrees me van Tahereh Mafi, het eerste deel van de dystopische trilogie (met uiteindelijk nog meer delen) over Juliette, heeft ze precies 264 dagen niemand aangeraakt. De laatste keer dat ze dat wel deed, was een ongeluk, maar Het Herstel sloot haar op voor moord. Ineens blijkt dat Juliette misschien meer is dan een gemartelde ziel in een dodelijk lichaam. Ze moet een keuze maken: wil ze gebruikt worden als wapen of wil ze vechten in het verzet? Lees HIER onze recensie. Schaduw in het vuur van Jennifer L. Armentrout is een nieuwe aanrader. Seraphena heeft nooit haar eigen lot kunnen kiezen. Voor haar geboorte is ze al uitgekozen om de vrouw van de Primal God of Death te worden. Maar wat niemand weet, is dat dit niet Sera’s echte lot is. Haar missie is om deze God te verleiden en daarna te vermoorden. Maar dat blijkt lastiger dan gedacht… 

De zussen Scarlett en Donatella ontvluchten uit angst voor hun wrede vader het kleine, afgelegen eiland waar ze wonen in het boek Caraval. Ze komen terecht op Dromeneiland, waar de jaarlijkse voorstelling van Caraval wordt gehouden. Vlak na aankomst op het eiland verdwijnt Donatella, en Scarlett kan maar aan één ding denken: haar zus terugvinden voor de boosaardige Meester van Caraval haar vindt en er doden vallen... Lees HIER onze recensie. En wie kent Lord of the Rings niet? Ben je fan van de films, maar heb je de boeken nog niet gelezen? Dit is je kans! In het eerste deel, De reisgenoten, geeft Bilbo Balings een ring cadeau aan zijn neefje, Frodo. De tovenaar Gandalf legt hem uit dat het geen gewone ring is; het is de Ene Ring die door de Donkere Vorst Sauron is gemaakt om er de wereld mee te overheersen. Nog zo'n bekende serie is natuurlijk Game of Thrones. In het eerste deel van de boekenreeks, Het spel der tronen, begint het allemaal in het zuiden, waar de Lannisters sterke spelers zijn. De Hand van de koning is onder verdachte omstandigheden om het leven gekomen. Als de koning Eddard Stark tegen diens zin benoemt tot zijn nieuwe Hand, wordt zowel hij als zijn familie betrokken bij de meest omvattende machtsstrijd ooit, het levensgevaarlijke spel der tronen. 

Met seizoen 2 bijna in aantocht op Netflix ben je waarschijnlijk al bekend met de Grisha boeken van Leigh Bardugo. In Schim en Schaduw ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die het leven redt van haar beste vriend Mal, als hij zwaargewond raakt. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling. Lees HIER onze recensie. Onze laatste fantasy serie aanrader is De kleur van toverij. Het oerdeel van de Schijfwereldreeks, waarin we kennis maken met een wereldschijf die rust op de schouders van vier enorme olifanten die getorst worden door de Grote Schildpad. 

Nieuwste artikelen

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

  • Campinggasten – Liz Ouwens

  • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

  • Liefde in het spel - Elena Armas

  • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

  • Alles op alles - Marijke Vos

  • Als, dan - Janneke de Bijl

  • Nina Dobrev zegt nog één laatste keer vaarwel tegen The Vampire Diaries

Zoek in artikelen