Luister deze kerst naar de allermooiste verhalen op Storytel

It's Beginning To Look A Lot Like Christmas! Ja, wij houden van Kerstmis! De sfeer, de liedjes, kerstbomen en de mooie verhalen. Wegdromen bij een goed verhaal is heerlijk en wordt nu nog makkelijker met Storytel. En laten wij nu net wat geweldige kerstverhalen tegen zijn gekomen bij Storytel. Want wat is er nu fijner dan met een goed verhaal in de kerstsfeer te komen?! Kijk snel hieronder voor de heerlijkste kerstverhalen.

En goed nieuws! Bij Storytel kun je de leukste kerstverhalen luisteren, en je kunt de streamingdienst zelfs 30 dagen gratis proberen. Perfect om nog net voor Kerstmis al die geweldige kerstverhalen te beluisteren! Maar wees gewaarschuwd: voor je het weet ben je door je hele 'to be read' stapel en kan je niet meer stoppen met al die geweldige verhalen! Ben jij ook zo enthousiast geworden en heb jij heel veel zin in al die geweldige verhalen over de mooiste tijd van het jaar?! Kijk dan snel hieronder.

De leukste kerstverhalen

De volgende heerlijke kerstverhalen kun je luisteren op Storytel. Wij hebben hier een aantal echte aanraders voor jullie. Klik op de titel of afbeelding en je kan het boek gelijk zien bij Storytel.

Kerst op Mallorca - Wendy Louise

Drie hartsvriendinnen, twee sexy mannen, een huis op Mallorca en veel te veel verrassingen!

Katta Mistel is dol op Kerstmis. En op Sem. Ondanks dat Sem kortgeleden haar hart brak, weet ze zeker dat het de mooiste kerst ooit wordt. Na een succesvol eerste seizoen van het hostel op Mallorca dat ze samen met de zussen Mia en Sara Visser runt, kijkt ze reikhalzend uit naar de kerstvakantie.

Ze stort zich vol overgave op de organisatie van een verrassingskerstfeest voor Sara. Wanneer Sem bovendien "per toeval" haar leven weer binnenwandelt, kan haar Feliz Navidad helemaal niet meer stuk... Of toch wel?

Voorgelezen door Lotte Horlings.

Café Zon & Zee 4 - Het eilandhotel - Jenny Colgan

Wanneer Flora McKenzie samen met haar broer Fintan het leegstaande hotel op het eiland probeert om te toveren tot een feestelijke oase van knapperende haardvuren en heerlijk eten, blijkt dat minder eenvoudig dan gedacht. Maretakken, glühwein en vrede op aarde – wie wil dat nou niet? Maar voor het zover is moeten er nog wat obstakels worden overwonnen… Krijgt Flora alles voor elkaar voor de Grote Opening?

Voorgelezen door Dafne Holtland.

Ook beschikbaar in het Engels, voorgelezen door Eilidh Beaton.

Winterbloesem - Corina Bomann

December 1902. Een paar weken voor Kerstmis spoelt op het strand bij een kuuroord een schipbreukelinge aan. De jonge vrouw weet niet meer hoe ze heet, waar ze vandaan komt of wat er is gebeurd met het schip waar ze op zat. Haar enige bezit is de tak van een fruitboom die in haar kleren verstrikt is geraakt.

Johanna, dochter van de rijke familie die het kuuroord runt, is gefascineerd door de drenkelinge en de twee jonge vrouwen bouwen in korte tijd een hechte vriendschap op. Naarmate kerst nadert en iedereen zich op de voorbereidingen van het jaarlijkse Winterbal stort, nemen de twee vrouwen hun toevlucht tot een oud gebruik: ze zetten de tak van de fruitboom in een karaf water en wensen met heel hun hart dat hun grootste verlangen uit zal komen. Als de tak bloeit op kerstavond, zal het geluk hun eindelijk toelachen. Maar zal de winter-bloesem echt komen?

Voorgelezen door Karin Douma.

Twaalf dagen voor kerst - Jenny Bayliss

Twaalf dates met twaalf verschillende mannen. Het lot zou Kate goed gezind moeten zijn... Als het op relaties aankomt, zegt de vierendertigjarige Kate Turner graag ‘Bah, humbug’. Het besneeuwde, slaperige stadje Blexford zit immers niet bepaald vol met date-waardige, leuke mannen. Trouwens, wie heeft een man nodig als ze haar geluk heeft gevonden in haar carrière als ontwerper en in haar ‘bijbaantje’ als bakker voor het café van haar jeugdvriend Matt? Maar dan schrijft haar goedbedoelende beste vriendin Laura haar in voor een datingbureau. Daar beloven ze eenzame singles te helpen om liefde te vinden voor de kerstvakantie begint…

Voorgelezen door Eva Damen.

Ook beschikbaar in het Engels, voorgelezen door Laura Kirman.

Superman: een spannend kerstverhaal - Vi Keeland en Penelope Ward

Meredith dreigt uit haar huis te worden gezet en moet naar de rechtszaal. Het sneeuwt ontzettend hard en ze zit in een van de weinige taxi’s die nog rijden. Die taxi deelt ze door een speling van het lot met een wildvreemde. Hij is advocaat, en nogal kortaf. En ontzettend sexy.

De dag van Meredith lijkt niet slechter te kunnen, maar na een tijdje tegen wil en dank een taxi te hebben gedeeld komen zij en haar medepassagier toch iets dichter tot elkaar. Hun bestemming is bijna bereikt. Zullen ze elkaar ooit nog zien?

Voorgelezen door Nathalie van Gent.

 

Familiediner - Linda van Rijn

Het is eerste kerstdag en de familie Tichelaar viert dat in een luxe restaurant. Vader Wim en moeder Anneke hebben, na jaren waarin het kerstdiner traditioneel bij hen thuis was, ervoor gekozen om de hele familie mee uit eten te nemen. Op het oog zijn ze een gezin waar weinig aan de hand is, tot de jongste zoon, Roemer van dertig, niet komt opdagen bij het diner. Met zijn lege stoel pijnlijk zichtbaar aan tafel heeft ieder familielid zo z’n eigen, verontruste idee over de reden van Roemers afwezigheid.

Voorgelezen door Karin Douma.

Dickens' Kerstverhaal - Charles Dickens en Merel Leene

‘Geest!’ zei Scrooge. ‘Laat me alsjeblieft niet méér zien. Breng me naar huis. Waarom vind je het zo leuk om me te kwellen?’

Op 24 december 1843 verscheen de allereerste druk van Dickens' A Christmas Carol in Prose, en alle 6.000 exemplaren waren diezelfde avond nog uitverkocht. Sinds die tijd is het spookverhaal over de gierige zakenman Ebenezer Scrooge altijd een klassieker gebleven.

Voorgelezen door Mark van Egmond.

Een puppy voor kerst - Simone Luijten

In het hartverwarmende Een puppy voor kerst van Simone Luijten lijkt het een eenzame kerst te worden voor Monique. Ze heeft haar echtgenoot met een ander betrapt, heeft haar boeltje gepakt en is met haar twee kinderen vertrokken. Gelukkig kan ze in het leegstaande appartementje boven de winkel van haar zus terecht. Vanuit het raam ziet ze haar nieuwe buren zich opmaken voor een prachtig kerstfeest. Moniques kinderen zijn ondertussen vooral bezig met hun kerstcadeau, het allerliefst willen ze een puppy. Maar een puppy in huis als alleenstaande ouder? Monique besluit niet bij de pakken neer te gaan zitten en stort zich vol op het opknappen van haar nieuwe woning. Dat moet nog nét lukken voor de feestdagen. Een collega weet wel iemand die Monique kan helpen klussen. En de feestdagen hebben nog veel meer voor haar in petto.

Voorgelezen door Irma Hartog.

Kerst met Evie - Nicola May

Twee dagen voor de kerst biecht haar vriend op dat hij een een affaire heeft en bij haar weggaat. Evies hart is gebroken en ze besluit haar verdriet te verdrinken met haar beste vriendin Bea. In de pub komt ze de vriendelijke Greg tegen, die toevallig hoort dat Evie geen plannen heeft voor de kerst. Hij runt een daklozenopvang en kan tijdens de koude wintermaanden een extra paar handen gebruiken. Evie besluit op zijna anbod in te gaan. Hier ontmoet ze Yves, een vriendelijke dakloze. Evie voelt zich meteen op haar gemak bij de man en ze spreken samen meerdere keren af in de decembermaand. Samen trekken ze door Londen, bezoeken ze bezienswaardigheden en praten ze over van alles en nog wat.

Voorgelezen door Lotte Horlings.

Kerst in de Eetkeet - Nathalie Pagie

Raff wil zijn gokschuld oplossen door een eettent op Eerste Kerstdag te overvallen. Daar zitten echter klanten met een eigen reden om op dat moment in het eetcafé te zijn.

Voorgelezen door Inge Ipenburg.

 

Ivy Hill 4 - Kerst op Ivy Hill - Julie Klassen

In ‘Kerst op Ivy Hill’ van Julie Klassen wordt er kerst gevierd in het idyllische dorpje. Richard Brockwell is al jaren niet thuis geweest met kerst. Hij is veel liever in Londen, ver van zijn ouderlijk huis, waar hij kan ontsnappen aan de vele familiegeheimen en de pijn uit het verleden. Maar wanneer Richards moeder dreigt zijn toelage stop te zetten als hij niet langskomt met kerst, keert hij met tegenzin terug naar Ivy Hill. Deze kerst op het platteland brengt vele verrassingen met zich mee, waaronder ontmoetingen met een wees, zijn eerste liefde en Arabella Awdry… een dame die veel aantrekkelijker is dan hij zich herinnert. Zal kerst op Ivy Hill, met de romantische sfeer van het platteland en de vreugdevolle kerstliederen, een magische verandering in het hart van Richard teweeg kunnen brengen?

Voorgelezen door Irma Hartog.

Over Storytel

Storytel is een streamingdienst die opgezet is in Zweden. Met een aanbod van meer dan 300.000 lees- en luisterverhalen is er altijd iets te kiezen. En je probeert Storytel nu 30 dagen gratis! Makkelijk en altijd opzegbaar. Naast verhalen van bekende auteurs, zowel in het Nederlands als in het Engels, heb je ook nog de bekende Storytel Originals. Er staan in ieder geval heel veel leuke kerstverhalen op Storytel die jij kunt beluisteren. Neem eens een kijkje om te zien wat het aanbod van deze aanbieder is!

Bron: Storytel

Wist je dat je bij Storytel ook sinds kort Vijftig tinten grijs exclusief kunt beluisteren?

Ben jij ook enthousiast geworden en heb jij heel veel zin in al die geweldige verhalen over de mooiste tijd van het jaar? Ga dan snel naar Storytel.

 

Nieuwste artikelen

  • Snow White van Disney krijgt geen dwergen

  • Huizinga 3: Het derde boek - Frank van Pamelen

  • The King's Daughter het nieuwe sprookje met Pierce Brosnan en Kaya Scodelario

  • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Uit de keuken van Xi'an Famous Foods van Jason Wang

  • One of us is lying binnenkort te zien bij Netflix

Gerelateerde artikelen

  • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Dit zijn de aankomende Hallmark kerstfilms

  • 25 feiten over populaire kerstfilms die je nog niet wist

Zoek in artikelen