Redactie favorieten van 2021

2021 loopt alweer ten einde en we kijken terug op een jaar met veel mooie boeken, films en series. Iedereen heeft natuurlijk zo zijn favorieten, zo ook wij van de redactie. In dit overzicht vertellen we jou wat onze favoriete films, series en boeken van 2021 zijn. Lees snel verder om te zien of onze lijstjes overeen komen met die van jou!

Andrea 

Boeken top 3

De eerste plaats gaat naar De laatste leerling van Naomi Novik, het tweede deel van de Scholomance serie. Op de tweede plaats komt Middernachtbibliotheek van Matt Haig, gevolgd door Bloemen van steen van Ilaria Tuti.

Film top 3

De eerste plek is voor Jungle Cruise van Disney. Op de tweede plaats Cruella, eveneens van Disney. De derde plaats is weggelegd voor Dune, geproduceerd door Warner Bros.

Bronnen: Disney, Warner Bros.

Serie top 3

Alle series in deze top 3 komen van Netflix. Shadow and Bone staat op de eerste plek, gevolgd door Bridgerton en het tweede seizoen van The Witcher.

Bron: Netflix

Melissa

Boeken top 3

Het favoriete boek van Melissa van het afgelopen jaar is Hof van Zilveren Vlammen, deel 4 in de Hof van Doorns en Rozen reeks van Sarah J. Maas. Daarna volgt The Love Hypothesis van Ali Hazelwood. Op de derde plaatst staat Het geheugen van Babel (De spiegelpassante 3) van Christelle Dabos.

Film top 3

Ook in dit lijstje met favoriete films van 2021 staat Cruella, dit keer op de eerste plek. Deze wordt opgevolgd door Boss Level, een film van Hulu en op de derde plek staat The Witcher: Nightmare of the Wolf van Netflix.

Bronnen: Disney, Hulu, Netflix

Serie top 3

Ook hier staat Shadow and Bone op het lijstje, op de allereerste plek. Daarna volgen Fate: The Winx Saga en het derde seizoen van You, allemaal van Netflix.

Bron: Netflix

Melanie

Boeken top 3

Voor Melanie staat op nummer 1 het boek Mimic van Daniel Cole. Daarna volgen Brandende meisjes van C.J. Tudor en Zoals u wenst van Denise Marinus. 

Film top 3

Als beste film komt hier de nieuwe James Bond film No Time To Die (MGM) te staan. Daarna volgen Finding Ohana en Love Hard (beide van Netflix).

Bronnen: Netflix, MGM

Serie top 3

De beste serie van 2021 vond Melanie Squid Game van Netflix. Op de tweede plaats staat Grey's Anatomy seizoen 18 (ABC), gevolgd door seizoen 2 van Locke & Key (Netflix) op nummer 3.

Bronnen: Netflix, ABC

Willianne

Boeken top 3

Voor Willianne staat De IJzerraaf van Julie Kagawa op de eerste plek, het eerste deel in een spin off serie van The Iron Fey. Daarna volgt Lore van Alexandra Bracken en op de derde plaats komt Boyfriend Material van Alexis Hall.

Film top 3

Encanto van Disney wordt gevolgd door Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings van Marvel. Op de derde plek de musical In The Heights (Warner Bros.)

Bronnen: Disney, Marvel Studios, Warner Bros.

Serie top 3

The Wheel of Time van Amazon Prime wint de eerste plaats in deze top 3. Daarna volgt het vijfde en laatste seizoen van de Netflix hit La Casa de Papel. Op de derde plaats staat het derde seizoen van You, tevens van Netflix.

Bronnen: Amazon Prime, Netflix

 

Wat vind jij van de redactiefavorieten van 2021? Ben je het met ons eens, of zijn er andere titels die hier volgens jou in hadden gemoeten?

Bronnen: Amazon Prime, Netflix, Marvel Studios, Warner Bros., Disney, Hulu, MGM, ABC

Lees ook: Netflix hits en de bijbehorende boeken

Nieuwste artikelen

  • Ollie de Viking - Adam Stower

  • Hart te huur – Diverse auteurs

  • Het Park – Magnus Weightman

  • De dochter die goed wilde doen - Corine Hartman

  • Sensation Island - Thysia Huisman

Gerelateerde artikelen

  • 10 redenen waarom Regé-Jean Page een lekker ding is

  • 10 redenen waarom Ben Barnes een lekker ding is

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • De beste huidige kostuumdrama series

  • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

Zoek in artikelen