Luisterboekentip: Dit is hoe je doodgaat ingesproken door Georgina Verbaan

'Het zal je inmiddels zijn opgevallen dat je niet meer kunt bewegen. Het zat in je koffie. Ik probeer me dat voor te stellen. Voor te stellen hoe je er nu bij zit. Ze zeggen dat het bij je mond begint. Dat je opeens je lippen niet meer voelt. Dat je het uit probeert te roepen en ontdekt dat je dat niet meer kan...'

Zo begint het luisterboek Dit is hoe je doodgaat van Daan Windhorst, een auteur die je onder andere kent van de telefilm De Kuthoer, of onder de internationale naam The Columnist. Daarnaast schreef hij de NPO3-webserie Locked-Out en de VPRO-series Suspicious Minds en Zes Dates. Ook maakt hij samen met Elly Scheele de podcast Puzzelbrunch.

Voor alle thriller- en spanningliefhebbers is Dit is hoe je doodgaat het perfecte verhaal als je zin hebt in een beeldend en duister verhaal. De Storytel Original wordt wordt voorgelezen door Georgina Verbaan, die je met haar stem vanaf het allereerste moment mee in het verhaal weet te slepen. Door de bijzondere geluidseffecten die in het luisterboek verwerkt zijn, voel je de spanning nog meer door je lichaam gaan. En wat is er nu fijner dan het luisteren naar een spannend verhaal, terwijl je met een kop thee op de bank zit, of tegelijkertijd met andere dingen bezig bent? Ben jij dus nog op zoek naar inspiratie voor een spannend verhaal? Zoek dan niet langer verder en luister mee naar Dit is hoe je doodgaat! En je kan dit boek nu gratis voor 30 dagen luisteren!

Nieuwsgierig geworden? Beluister hier een fragment!

 

Over Storytel

Het Zweedse Storytel is in 2005 opgericht en is sinds 2013 in Nederland beschikbaar. De streamingdienst biedt meer dan 350.000 luisterboeken en e-books in alle genres, waaronder Storytel Originals. Dit zijn exclusieve verhalen die voor de streamingdienst als luisterboek zijn gemaakt. Zo creëert Storytel verhalen op maat voor de luisteraars en is er voor ieder wat wils. Een groot deel van het aanbod is in zowel Engels als Nederlands beschikbaar, en een bijzondere feature van de streamingdienst is dat je heel gemakkelijk kunt wisselen tussen het lezen van het verhaal of het beluisteren ervan. Zo heb je altijd de mogelijkheid om het verhaal te lezen of te luisteren waar je maar wilt.

Storytel biedt verschillende abonnementen, namelijk unlimited, family en family plus. Zo heb je al vanaf 12,99 euro per maand onbeperkt toegang tot alle verhalen die Storytel te bieden heeft. Bovendien profiteer je als student van extra korting! Eerst even uitproberen? Ook dat kan. Je kunt Storytel in samenwerking met Chicklit.nl 30 dagen gratis gebruiken!

 

 

 

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • De beste luisterboeken op Storytel

  • Luister via Chicklit.nl gratis naar The Vampire Diaries op Storytel

  • Biostip: Mannenharten

Zoek in artikelen