Geniet deze lente van 50 dagen gratis lezen op Nextory

Je hebt vast al eens van Nextory gehoord. Het is een van de grootste abonnementsdiensten voor luisterboeken én e-books. Via de app kun je eenvoudig tussen meer dan honderduizend titels kiezen. Van fantasy tot feelgood en thrillers. Lijkt je dat wat? Wij hebben nu een leuke actie voor onze lezers, want in samenwerking met Nextory bieden wij 50 dagen gratis Nextory aan! Lees snel verder om te weten hoe het werkt.  

50 dagen gratis Nextory
Heb je altijd al eens Nextory willen uitproberen, maar wil je niet meteen vastzitten aan een abonnement? Wil je eerst even ontdekken of het überhaubt iets voor je is? Dat kan! Chicklit.nl biedt jou namelijk 50 dagen gratis Nextory aan. Alleen als je je via DEZE LINK aanmeldt met de code chicklit, kun je van die 50 dagen gebruik maken. In die tijd kun je alle boeken lezen en beluisteren die op Nextory beschikbaar zijn. Ben je overtuigd? Je kunt na die 50 dagen kiezen tussen Goud subscription (Goud is 1 profiel €11,99p/m) & Family subscription (Family is 2 €14,99p/m, 3 €17,99p/m of 4 €19,99p/m profielen). Blijkt het toch niet helemaal jouw ding te zijn? Binnen die 50 dagen kun je Nextory gemakkelijk opzeggen.

Bron: Nextory

Nextory
In 2015 is Nextory in Stockholm opgericht. Het doel van het bedrijf is om zo veel mogelijk boeken toegankelijk te maken voor zo veel mogelijk mensen. Zo wil Nextory iedereen uitdagen om het plezier in het lezen te ontdekken. Nextory wil het lezen bevorderen door een bredere leeservaring aan te bieden. Hun doel is dat lezers verhalen gaan lezen of luisteren in plaats van rond te surfen of door foto's te scrollen. 

Nextory is één van de grootste Noord-Europese abonnementsdiensten voor luisterboeken én e-books. De app van Nextory is ook toegankelijk, het is eenvoudig om tussen de honderduizenden titels een leuk boek te vinden op je telefoon op tablet. 

Boekentips
Tijdens het sporten, koken, autorijden, maar ook tijdens het ontspannen in de zon of een avond op de bank: met Nextory heb je je favorieten boeken altijd bij de hand. Maar welke boeken moet je dan echt lezen? Dit zijn onze tips: 

Zonlicht op Crystal Sands - Holly Martin

Lyra droomt al haar hele leven van Jewel Island, en nu komt haar droom uit: ze vindt haar eigen cottage en een nieuwe baan. Tijdens een fietstochtje over het eiland valt ze van haar fiets en komt ze voor de voeten van de knappe Nix te liggen. Ze kent hem niet, maar zijn gezicht komt haar bekend voor. Ze brengen een heerlijke dag en nacht met elkaar door, maar de volgende ochtend is Nix plotseling spoorloos verdwenen. Lyra doet haar uiterste best om hem te vergeten, maar dat blijkt nog niet zo makkelijk te zijn... 

Bekijk dit boek hier op Nextory.

Ketting van ijzer - Cassandra Clare

Alles lijkt goed te gaan in Cordelia’s leven: ze is verloofd met James, ze woont in Londen met haar vrienden en ze ziet haar vader binnenkort weer. Ook heeft ze Cortana, een legendarisch zwaard, in haar bezit. Maar schijn bedriegt: de verloving is een list, ze kan het zwaard niet aanraken zonder zich te branden en er loopt een massamoordenaar rond die het gemunt heeft op de Schaduwjagers. Terwijl ze samen met haar vrienden jacht maakt op de moordenaar, ontdekt Cordelia dat iedereen een geheim met zich meedraagt. Wie kan ze nog vertrouwen? 

Bekijk dit boek hier op Nextory. 

Blijf zachtjes bij me - Jacqueline Woodson

Jeremiah zit goed in zijn vel. Tenminste, als hij thuis is, in zijn eigen buurt in Brooklyn. Maar nu gaat hij naar een chique middelbare school in Manhattan, waar zwarte tienerjongens nogal opvallen. Daarom is hij verbaasd als hij tijdens zijn eerste week Ellie ontmoet. Zodra hun blikken elkaar kruisen staat de tijd stil en weten ze dat ze bij elkaar horen – ondanks dat zij joods is en hij zwart. Hun werelden verschillen gigantisch, maar dat maakt ze niets uit. Waarom probeert de rest van de wereld hen dan wel uit elkaar te houden?

Bekijk dit boek hier op Nextory. 

Alles te verliezen - Esther Verhoef

Claires is een aantrekkelijke vrouw van in de dertig en woont in een prachtig gerenoveerde boerderij samen met haar man, de gerespecteerde makelaar Harald van Santvoort, op een van de meest idyllische plekken in Nederland. Samen hebben ze twee dochters, Charlotte van vijf en Fleur van zeven. Claire is een duizendpoot: ze is hulpouder op school, zorgt voor haar alleenstaande moeder en vormt ook de krachtige spil waar het gezin én het succesvolle Ravelijn Vastgoed om draait. Maar Claire is niet zo smetteloos als ze zich voordoet. Niemand weet waarmee zij in het verleden haar geld verdiende en dat zij een ongezonde relatie had met Marius, een beruchte crimineel. Zelfs haar eigen man is hiervan niet op de hoogte. En dat wil ze zo houden, koste wat kost. Na acht jaar cel is Marius weer op vrije voeten. Hij heeft Claire getraceerd en is niet van plan om zijn oude vriendin zomaar op te geven.

Bekijk dit boek hier op Nextory. 

De ongetrouwde hertog - Julia Quinn 
 

Londen, 1813. De aanstaande verloving van Daphne Bridgerton en de aantrekkelijke hertog Simon Basset is het nieuws van de dag. Wat niemand weet, is dat de verloving slechts schijn is. Voor Simon is het de beste manier om de gretige moeders van jonge, huwbare vrouwen op een afstandje te houden. Voor Daphne trekt de zogenaamde interesse van een hertog weer andere geschikte huwelijkskandidaten aan.

Maar hoe beter Daphne hem leert kennen, hoe meer ze begint te geloven dat ze haar droomman al heeft gevonden. Daphne zal al haar charmes in de strijd moeten gooien om de eigenzinnige hertog ervan te overtuigen dat trouwen zo gek niet is, en dat zijn ideale vrouw veel dichterbij is dan hij denkt.

Bekijk dit boek hier op Nextory. 

Ik mis je - Gillian King

Als na het uitgaan Charlottes beste vriendin Bo omkomt door een auto-ongeluk dat zij overleeft, wordt ze gek van schuldgevoel. Charlie vertrekt uit Wassenaar en probeert haar leven op te bouwen los van Bo en los van Carsten, Bo's broer op wie ze in stilte verliefd is. Dan valt ze voor de mooie praatjes van James, een jongen van wie iedereen kan zien dat hij slecht nieuws is. Charlie raakt steeds verder verwijderd van Carsten en steeds meer in de greep van James. Het lukt haar niet om dit te doorbreken. Tot ze tien jaar later terugkeert naar Wassenaar.

Bekijk dit boek hier op Nextory. 

De laatste halte - Casey Mcquiston

De laatste halte gaat over de cynische August, die naar New York City verhuist. Ze gelooft niet in magie, het lot en de overdreven liefde uit de films. Maar dan ontmoet ze een geweldig meisje in de trein. De mysterieuze en charmante Jane weet August op te vrolijken. Er is alleen één groot probleem: Jane ziet er niet alleen uit als een rocker uit de jaren ’70, dat ís ze ook. Jane zit al jaren vast in de trein. August wil haar helpen, maar dan moet ze wel leren geloven in het onmogelijke.

Bekijk dit boek hier op Nextory. 

De partycrasher - Sophie Kinsella

Nadat haar ouders uit elkaar zijn gegaan is Effie vervreemd geraakt van haar vader en begon ze een vete met zijn knappe (en veel jongere) nieuwe vriendin, Krista. En nu krijgt Effie nog meer slecht nieuws: Greenoaks, het Victoriaanse landhuis dat Effie haar hele leven haar thuis noemde, wordt verkocht. Wanneer Krista besluit een 'housecooling'-feest te geven, weigert Effie te gaan. Maar dan herinnert ze zich dat een geliefde schat uit haar kindertijd nog steeds in het huis verborgen ligt. Haar enige kans om die terug te krijgen is door in te breken terwijl iedereen druk aan het feesten is. Terwijl Effie door het huis sluipt, zich verstopt onder tafels en door kiertjes gluurt, realiseert ze dat de geheimen die Greenoaks bewaart niet alleen op zolder liggen.

Bekijk dit boek hier op Nextory. 

De patisserie - Charlotte Jacobi 

De negentienjarige Ida Tritschler kan niet wachten om haar nieuwe stad te ontdekken als ze met haar familie naar de Elzas verhuist. In Straatsburg openen de Tritschlers een patisserie, op een steenworp afstand van hun grootste rivaal: patisserie Picard. Ida is vastbesloten de nieuwe taartenkoningin van de stad te worden, maar de Picards zitten niet op concurrentie te wachten. Tot overmaat van ramp wordt Ida verliefd op zoon Lucien en ontdekt ze dat de rivaliteit tussen hun families veel verder gaat dan alleen de bakkerij. Lukt het Ida en Lucien om hun families bij elkaar te brengen?

Bekijk dit boek hier op Nextory. 

Kansloos - Mel Wallis de Vries

Zes jongeren krijgen in hun vakantiehuis een bericht. De anonieme afzender waarschuwt dat ze binnen moeten blijven om te overleven. Ga nooit naar buiten, vertel altijd de waarheid en zorg dat je in leven blijft. Het lijkt een zieke grap, maar al snel blijkt dat ze zichzelf moeten zien te redden in een wereld van angst en isolatie. Alles moeten ze over zichzelf vertellen, ook hun geheimen… In het huisje geldt maar één regel: blijf leven! Zou je iemand kunnen vermoorden? Als het niet anders kan... Zou je jezelf kunnen opofferen? Om een vriend te redden... Zou je de waarheid over jezelf durven te vertellen? Als het je laatste kans is...

Bekijk dit boek hier op Nextory. 

Dwaalspoor - Suzanne Vermeer

Tijdens een vakantie in het Zwarte Woud komt zakenman Vincent Mulder om het leven bij het mountainbiken. In eerste instantie wordt het afgedaan als een tragisch ongeval, maar als vlak bij de plek des onheils een dode vrouw wordt gevonden met verwondingen die lijken op die van Vincent, begint de politie te twijfelen. Helemaal als een getuige beweert dat hij zijn vrouw Sylvia op die plek heeft gezien. Terwijl boze tongen beweren dat Sylvia baat heeft bij Vincents dood, blijft ze bij hoog en bij laag volhouden dat ze onschuldig is. Om erachter te komen wat er met Vincent is gebeurd, roept Silvia de hulp in van juriste Lauren Martens. Samen keren ze terug naar de plek des onheils.

Bekijk dit boek hier op Nextory. 

Leuke functies 
Naast dat je via Nextory geweldige boeken kunt lezen, zitten er ook heel veel voordelen aan! Zo heeft de app een slaaptimer waarmee het volume zachter wordt, is er een leesdagboek, een book challenge en kun je in de e-books ook afbeeldingen zien. Met de gratis 50 dagen Nextory die wij aanbieden kun je deze functies en de leukste boeken nu zelf uitproberen. 

 

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • Winnen: 3 maanden gratis Storytel

  • Winnen: The Vampire Diaries goodiepakket van Storytel

  • Super koopje: e-book van Een weeffout in onze sterren

  • Luister via Chicklit.nl gratis naar The Vampire Diaries op Storytel

  • Winnen: 3x een maandabonnement bij Storytel

Zoek in artikelen