Populaire boeken die in juli 2022 verschijnen

Er zijn weer titels waar we naar uitkijken! In juli 2022 komen weer voldoende goede boeken uit. Weet je niet welke? Voor het gemak hebben wij een overzicht gemaakt met populaire titels die in juli verschijnen. Denk bijvoorbeeld aan Geloof me van Tahereh Mafi en Op het spel van Karen Rose. Dus als je zelf even niet meer weet welke leuke boeken in juli uitkomen, lees dan snel verder! 
 

Perfecte moord - Helen Fields (5 juli)

Bart Campbell weet dat de kans klein is dat hij dit overleeft. Al uren zit hij opgesloten in een container. Hij kan zich niet meer precies herinneren wat er is gebeurd, wel dat hij is gedrogeerd en in Edinburgh is ontvoerd. Zeker is dat hij zich nu op een containerschip bevindt. Wat hij niet weet, is dat hij onderweg is naar Frankrijk, waar hem een gruwelijk lot wacht. Ava Turner en Luc Callanach werken ieder aan hun eigen zaak, totdat blijkt dat de mensen die naar Frankrijk worden vervoerd, worden geruild tegen mensen die naar Schotland worden verhandeld. Er staan mensenlevens op het spel en het is aan Luc en Ava om ze te redden.

Een zomer om van te dromen - Holly Martin (5 juli)

Eva komt niet veel buiten en blijft het liefst in haar eigen bubbel. Haar moeder was precies het tegenovergestelde: een vrije vogel die avontuur en spanning zocht in alle hoeken van de wereld. Als haar moeder overlijdt, vindt Eva een bucketlist die haar moeder nooit heeft kunnen voltooien. Eva besluit uit haar comfortzone te stappen en haar moeders dromen te vervullen. Met hulp van de knappe gids Thor Anderson gaat ze de wereld ontdekken. En dat is niet de enige ontdekking die ze doet…

Dromen aan zee - Sherryl Woods (6 juli)

Eigenlijk heeft Abby O'Brien geen tijd om haar jongste zusje, Jess, uit de problemen te helpen. Ze heeft haar handen vol aan haar carrière en haar tweelingdochters van vijf. Maar als het om Jess gaat, kan ze geen nee zeggen. Sinds hun moeder hen jaren geleden verliet, heeft Abby als oudste de moederrol op zich genomen. Dus reist ze van New York naar haar geboortestadje Chesapeake Shores. Daar wacht haar een verrassing... Trace Riley is teruggekomen naar Chesapeake Shores omdat zijn vader het zo graag wilde. Maar hij is niet voor niets jaren geleden al vertrokken: hij heeft geen enkele ambitie om voor het familiebedrijf te werken. Bovendien is er nog een nadeel. Als hij in Chesapeake Shores gaat werken, komt hij ongetwijfeld zijn vroegere liefde, Abby O'Brien, weer tegen...

De club - Ellery Lloyd (6 juli)

Een vergeten eiland voor de Engelse kust is omgetoverd tot het toppunt van luxe: Island Home. Hier kunnen de rijken en beroemdheden feesten en in vijfsterrensuites verblijven, ver weg van de nieuwsgierige blikken van fans en media. Ter gelegenheid van de opening hebben CEO Ned Groom en zijn team een glamoureus driedaags lanceringsfeest gepland, dat op het punt staat te beginnen.

Schuld - Sofie Sarenbrant (12 juli)

De chique buitenwijk Bromma in Stockholm wordt getroffen door een golf aan inbraken, de methoden die de criminelen gebruiken worden steeds gruwelijker. Wanneer de moord op een tiener de hele buurt opschrikt, wordt Emma Sköld op de zaak gezet. Was het een inbraak die uitliep op dodelijk geweld? Of was er meer aan de hand? Vastbesloten de zaak op te lossen, neemt Emma Sköld het recht in eigen hand en brengt ze zichzelf en anderen in gevaar.

Grote dromen - Sarah Lark (12 juli)

België, 1912. Vrouwen mogen niet studeren voor dierenarts, maar dat is het enige dat Nellie ooit gewild heeft. Daarom sluiten zij en haar jeugdvriend Philipp De Groot, die de dierenartspraktijk van haar vader zal overnemen, een verstandshuwelijk: Nellie kan zo aan de slag als ‘assistent’, en Philipp kan zich wijden aan zijn echte liefde: muziek. Wanneer Philipp na de oorlog de kans krijgt om van muziek zijn beroep te maken, verdwijnt hij plotseling uit Nellies leven. Met haar collega Maria reist Nellie dan naar Duitsland, om een dierenartspraktijk op te zetten in Berlijn. Maar het verleden en de liefde halen haar snel in, en een nog verdere bestemming wacht...

Op het spel - Karen Rose (12 juli)

Wanneer een netwerk van mensenhandel wordt opgerold, realiseert ‘special agent’ Kate Coppola zich dat dit slechts het topje van de ijsberg is. Haar collega Decker Davenport ontdekt dat er ook tieners worden misbruikt voor webcamseks en de twee slaan de handen ineen om de zaak op te lossen. Hun onderzoek naar het grimmige netwerk wordt met het uur moeilijker en gevaarlijker. Terwijl Kate en Decker dichter naar elkaar toegroeien, is de dader systematisch bezig alle sporen te wissen. Hij is nietsontziend, zelfs als dat betekent dat er mensen voor uit de weg geruimd moeten worden. Elke minuut telt…

Geloof me - Tahereh Mafi (13 juli)

Juliette en Warner hebben de strijd tegen Het Herstel gewonnen en proberen hun wereld weer op te bouwen en in evenwicht te brengen. Bovendien hebben ze zich verloofd en lijkt een toekomst samen binnen handbereik. Is het hun dan eindelijk gegund om nog lang en gelukkig te leven?

Hallo, met Sam - Dustin Thao (14 juli)

De zeventienjarige Julie heeft haar toekomst helemaal uitgestippeld: ze gaat verhuizen naar de stad, samenwonen met haar vriend Sam, studeren aan de universiteit, een zomer doorbrengen in Japan… Maar dan sterft Sam. Waardoor alles verandert. Julie is diepbedroefd en doet er alles aan om hem en de tragische manier waarop hij stierf te vergeten. Maar een boodschap die Sam achterliet in haar jaarboek roept herinneringen op. Omdat ze zijn stem nog een keer wil horen, belt Julie Sams telefoon om naar zijn voicemail te luisteren. Sam neemt op.

Afscheid van Parijs - Ruth Druart (15 juli)

Parijs 1940. Elise is een jonge Franse vrouw in het verzet in de door de nazi’s bezette stad. Sebastian is een jonge Duitse soldaat die werkt als vertaler. Ze ontmoeten elkaar, worden verliefd en genieten van het onvoorziene geluk dat ze in elkaar hebben gevonden. Na de bevrijding wordt het jonge paar echter op tragische wijze van elkaar gescheiden. Het Franse verzet arresteert Sebastian en ziet Elise als verrader, waardoor ze naar Bretagne vlucht voor haar eigen veiligheid. Josephine is altijd verteld dat haar vader een Fransman was die stierf toen ze een baby was. Maar dan ontdekt ze dat ze in feite de dochter is van een Duitse soldaat, en dat hij na de oorlog naar Engeland verhuisde. Ze reist daarheen om meer te weten te komen over haar echte vader en komt erachter dat hij nog leeft.

Augustus - J.D. Barker (19 juli)

Als de achtjarige wees Jack bij het bezoeken van het graf van zijn ouders een meisje ontmoet, Stella, is hij direct weg van haar. Maar hun ontmoeting wordt plotseling beëindigd door een mysterieuze vrouw, die Stella dwingt in een witte SUV te stappen. Exact een jaar later bezoekt hij weer het graf van zijn ouders, als de witte SUV opnieuw opduikt. Al enkele jaren wordt er op 8 augustus een lijk gevonden: het lichaam volledig verbrand, maar de kleding intact. En geen enkel spoor van de dader. Het enige aanknopingspunt is Jack Thatch – de arme weesjongen die vier jaar geleden zijn ouders verloor door een aanrijding met een witte suv. Zijn vingerafdrukken stonden op de ID-kaart van het meest recente slachtoffer. Maar die jongen is nog een kind en kan onmogelijk iets met deze moordzaak te maken hebben. Toch?

Het verkeerde meisje - Angelique Haak (20 juli)

Juiste tijd, juiste plaats. Toch ging het gruwelijk verkeerd… Op een ochtend wordt Amelie van haar fiets getrokken door een man met een angstaanjagend masker op. Hij sluit haar op in een hermetisch afgesloten kamer, waar ze probeert te overleven. Ondertussen probeert ze te ontdekken waarom de ontvoerder juist háár moest hebben. Is het hem te doen om losgeld van haar rijke vader? Speelt haar dubieuze bijna ex-echtgenoot Vince een rol in het geheel? Of heeft haar ontvoerder zich vergist en is zij simpelweg het verkeerde meisje?

Zwaartekracht - Olivia Lewis (26 juli)

De zestienjarige Ivy Seegers heeft behoorlijk wat voor haar kiezen gekregen en wil gewoon rust. Maar wanneer ze Jake Valen ontmoet, verandert haar leven compleet. Ivy voelt zich enorm tot hem aangetrokken en de onaangepaste, vrijgevochten Jake ervaart hetzelfde. Maar nog diezelfde avond wordt hij opgepakt en verdwijnt hij voor twee jaar achter de tralies… Ivy is achttien wanneer Jake weer vrijkomt. Ze heeft twee lange jaren op hem gewacht, maar overleeft hun prille liefde Jakes verlangen naar vrijheid?

De 6:20 man - David Baldacci (26 juli)

Voormalig Army Ranger Travis Devine werkt als financieel analist op Wall Street. Zes dagen per week neemt hij de trein van 6:20 om naar New York te forenzen.
Wanneer op een dag een van zijn collega’s wordt vermoord, wordt Travis aangemerkt als verdachte. Tegelijkertijd wordt hij door Homeland Security onder druk gezet om zijn baas, multimiljonair Bradley Cowl, te bespioneren. Weigeren is geen optie, want de geheime dienst dreigt de duistere reden naar buiten te brengen waarom Travis het leger heeft moeten verlaten. Langzaam maar zeker komt Travis erachter dat de financiële wereld waarin hij verstrikt is geraakt, net zo dodelijk is als de oorlogen waarin hij als Ranger vocht. En veel verraderlijker…

De queeste van Adrian Montague - Mackenzi Lee (29 juli)

Het leven van Adrian Montague ziet er rooskleurig uit: hij is een politiek schrijver, verloofd met een activiste en de enige erfgenaam van zijn vaders grote landgoed. Maar Adrian heeft een geheim dat alles zou kunnen verwoesten. Natuurlijk keren oude bekenden terug, maar Adrian moet Monty en Felicity eerst weten te vinden op de wilde zeeën rond Portugal, Amsterdam en het noordpoolgebied.

Lees ook: Deze boeken moet je eens in je leven gelezen hebben

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Verloren vrouw - Charles den Tex

  • Onze aanraders voor Netflix in november

  • Geld en goed - Thea Zoeteman

Zoek in artikelen