10 populaire erotische romantiek series

Oeh la la... Erotische romantiek series zijn voor veel lezers een echte guilty pleasure. Er zijn heel wat series binnen dit genre die absoluut de moeite waard zijn. Vaak hebben deze series ook lekker veel delen zodat je even vooruit kan! Wil jij weten welke populaire erotische romantiek series je echt op jouw lijst moet zetten? Lees dan snel verder, dit zijn de echte must reads! 

365 Dagen - Blanka LipińSka
Don Massimo is de gevreesde leider van een van de machtigste maffiafamilies van Sicilië. Als hij bij een dramatisch uit de hand lopende deal wordt neergeschoten, ziet hij het gezicht van een vrouw voor zich. Na zijn herstel zoekt hij jarenlang de vrouw uit zijn visioen. Tevergeefs. Tot hij haar op een dag voorbij ziet lopen op het vliegveld. Hij móét haar hebben, tegen elke prijs. Als Laura met haar lieve, maar saaie vriend Martin op vakantie naar Sicilië vertrekt, weet ze niet dat deze reis haar leven zal veranderen. Op een avond maken Martin en Laura ruzie en stormt Laura het hotel uit. Het laatste wat ze zich herinnert, is een paar koplampen in het duister. De volgende dag wordt ze wakker in een prachtig landhuis, met een prachtige, maar heel gevaarlijke man. De dominante Massimo geeft Laura 365 dagen om verliefd op hem te worden. Als ze na een jaar nog niet van hem houdt, zal hij haar laten gaan. Maar Laura is niet van plan zich zomaar over te geven. De serie 365 dagen bestaat uit drie delen. 

Vijftig tinten grijs - E.L. James
Deze hoort natuurlijk thuis in het rijtje met erotische romantiek series! Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge, onbevangen literatuurstudente Anastasia Steele onverwachts in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljonair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze parttime werkt. Vanaf dat moment zal Christian Grey Anastasia geen moment meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in. Anastasia geniet aanvankelijk zeer van alles wat Grey haar op seksueel gebied leert en van de luxe en rijkdom waarmee hij haar omgeeft. Maar meer en meer krijgt Grey de verliefde Anastasia in zijn macht. Zijn donkerste en diepste wens: totale controle over haar. Christian Grey is verslavend gevaarlijk. Vijftig tinten grijs is een trilogie. 

Sea Breeze - Abbi Glines
Sadie Whites werk aan het strand is niet zomaar een zomerbaantje, zoals veel van haar leeftijdsgenoten hebben. Haar alleenstaande moeder is zwanger en weigert te werken, dus ziet Sadie zich genoodzaakt haar werk over te nemen als dienstmeisje voor een rijke familie op een nabijgelegen eiland. Als de familie in het zomerhuisje arriveert, komt Sadie er tot haar verbazing achter dat Jax Stone, een van de grootste tienersterren van de wereld, de eigenaar van het huis is. Als Sadie een normale puber was geweest - en niet eentje die al haar hele leven haar moeder opvoedde en het huishouden deed - dan was ze misschien enthousiast geweest over het feit dat ze voor een rockster werkt. Maar dat is ze niet. Sadie mag dan niet onder de indruk zijn van Jaxs roem, hij voelt zich wel tot haar aangetrokken. Alles aan Sadie vindt hij interessant, maar hij probeert zijn gevoelens te onderdrukken. Relaties houden nu eenmaal geen stand in zijn wereld en hij vindt dat ze beter verdient dan hem. Maar de zomer duurt nog lang en op den duur merkt Jax dat hij door zijn passie buiten adem is... En dat Sadie voor hem de enige zuurstofbron is. De serie Sea Breeze van Abbi Glines heeft ondertussen negen delen!

Oorgasme (Storytel)
Over erotische romantiek series gesproken! Deze serie luisterverhalen is gebasseerd op de waargebeurde verhalen van ruim vijfhonderd LINDA.meiden-lezers. Voor en door een jong publiek dus. Dat het eerste seizoen het zo goed heeft gedaan is niet zo gek: erotische audio is in opkomst en doet het ook erg goed bij vrouwen. Niet alleen zijn ze vrouwenvriendelijker dan de traditionele pornowebsites, ze zijn ook erg goed voor de fantasie! Oorgasme heeft inmiddels drie seizoenen. Luister alle afleveringen op Storytel! 

Bron: Storytel

Miljonairsclub - Jessica Clare
De miljonairsclub is een geheim genootschap van zes mannen die hebben gezworen dat ze de top zullen bereiken – tot elke prijs. Inderdaad zijn ze allemaal onvoorstelbaar rijk geworden. Maar in de liefde hebben ze minder succes… In het eerste deel van deze serie ontmoeten multimiljonair Logan Hawkings en serveerster Brontë elkaar. Hij heeft net een hotel op de Bahama’s gekocht en gaat er op inspectie, zij heeft een vakantie gewonnen naar datzelfde hotel. Van uitrusten komt echter weinig terecht zodra ze elkaar in de ogen hebben gekeken. Ze beleven enkele heerlijke nachten samen, maar net als Brontë bereid is zich volledig aan Logan over te geven, ontdekt ze dat de verschillen tussen hen veel groter zijn dan ze dacht. Miljoenen keren groter… De serie Miljonairsclub bestaat inmiddels uit zes delen!

Crossfire - Sylvia Day
Gideon Cross en Eva Tramell zijn beiden beschadigd door hun verleden. Bij hun eerste ontmoeting is de aantrekkingskracht zo sterk dat ze elkaar verliezen in een explosie van passie en lust, die net zo bedwelmend is als gevaarlijk... Hij was oogverblindend, briljant, grillig en opwindend. Ik had me nog nooit tot iets of iemand zo aangetrokken gevoeld. Ik hunkerde naar zijn aanraking alsof ik aan hem verslaafd was, ook al wist ik dat mijn verdediging daar zwakker van werd. Ik was bezoedeld, beschadigd, maar zonder enige moeite wist hij bij mij de juiste snaar te raken. Gideon wist het. Hij had zijn eigen demonen. En we zouden spiegels voor elkaar worden, waarin we toegang kregen tot onze meest geheime werelden en onze diepste verlangens... Zijn liefde liet me niet meer los en maakte een ander mens van me, terwijl het gevaar bleef bestaan dat we door ons gekwelde verleden uit elkaar gerukt zouden worden... De Crossfire serie bestaat uit vijf delen. 

Fusion - Kristen Proby
In de Fusion-serie openen vijf vriendinnen een restaurant dat in korte tijd razend populair wordt. Een van de vriendinnen krijgt meer op haar bordje dan ze had verwacht… Het restaurant Seduction wordt al snel het populairste restaurant in Portland. Addison Wade is een van de vriendinnen die het restaurant heeft gerealiseerd. Ze is vastberaden om het succes vast te houden en bedenkt een plan om nieuwe klanten te trekken met live muziek. Maar als voormalig rockster Jake Keller zich uiterst zelfverzekerd meldt voor de weekendoptredens, weet ze dat ze in de problemen komt. Addie herkent hem onmiddellijk. Ze had in haar tienerjaren haar slaapkamer volhangen met zijn posters. Hij is op en top een foute man... Precies haar type, en precies wat ze niet kan gebruiken. Fusion bestaat uit vijf delen. 

After - Anna Todd
De achttienjarige Tessa Young heeft haar vriendje en overbezorgde moeder achtergelaten om te gaan studeren aan de universiteit van Washington. Dit had ze al jaren gepland en ook de rest van haar toekomst lijkt al helemaal vast te liggen. Maar dan ontmoet ze Hardin. Hij is onaardig en zit onder de tattoos en piercings. Zonder dat ze het wil weet Hardin een grote passie in Tessa naar boven te halen. Ze leert zijn wilde en romantische kant kennen en wordt gedwongen een keuze te maken tussen haar vertrouwde jeugdvriendje Noah, en een toekomst die spannend, nieuw en onbekend is... De serie After bestaat uit vijf delen. 

Mannen in uniform - Elle Kennedy
Shelby Harper is al een jaar gek op knappe marinier John Garrett, maar hij gaat helaas nooit op haar flirtpogingen in. Dan hoort ze hem op een avond praten met een medemarinier. Over haar! Wat ze opvangt is dat de heren denken dat Shelby saai is in bed. Shelby kan het bijna niet geloven. Wat denken ze wel niet? De stad zucht dan misschien onder een hittegolf, maar Shelby is vastbesloten de mannen te laten merken dat zij het nog veel heter kan maken… Mannen in uniform bestaat uit zes delen!

Bridgerton - Julia Quinn
Londen, 1813. De aanstaande verloving van Daphne Bridgerton en de aantrekkelijke hertog Simon Basset is het nieuws van de dag. Wat niemand weet, is dat de verloving slechts schijn is. Voor Simon is het de beste manier om de gretige moeders van jonge, huwbare vrouwen op een afstandje te houden. Voor Daphne trekt de zogenaamde interesse van een hertog weer andere geschikte huwelijkskandidaten aan. Maar hoe beter Daphne hem leert kennen, hoe meer ze begint te geloven dat ze haar droomman al heeft gevonden. Daphne zal al haar charmes in de strijd moeten gooien om de eigenzinnige hertog ervan te overtuigen dat trouwen zo gek niet is, en dat zijn ideale vrouw veel dichterbij is dan hij denkt. De serie bestaat uit acht delen!

Lees ook: Top 5 erotische must sees op Netflix

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Top 5 erotische must sees op Netflix

  • Boeken top-5: een tikkeltje stout

  • 12 erotische fantasy boeken series

  • 12 x sexy New Adults boeken

  • 12 New Adults boeken

Zoek in artikelen