Chicklit top-5: november

Elke maand verschijnen er nieuwe boeken, véél nieuwe boeken. Dit maakt het kiezen er zeker niet makkelijker op. Gelukkig lezen wij alle boeken voor je en vertellen je precies welke je zeker weten móet lezen of welke je beter in de boekhandel kunt laten staan. Hier een overzicht van de laatste toppers...

Ben je gek - Marian Keyes
Helen Walsh, vierendertig, privé detective, zit er doorheen. Geen geld, geen huis, geen werk, en met haar nieuwe vriend botert het ook niet zo. Mismoedig stort Helen zich op een verdwijningszaak. De zanger van de Laddz, Ierlands meest viriele en beroemde boysband ooit, lijkt in het niets verdwenen. Bij familie, vrienden en het management van de band ontdekt Helen vele verborgen duistere motieven. De tijd dringt. Helen zakt steeds dieper in de problemen.  
   
Maar buiten is het feest - Arthur Japin
Wanneer een succesvolle en geliefde zangeres een rechtszaak aanspant om een jong meisje uit handen van een verkrachter te houden, dreigen aangrijpende gebeurtenissen uit haar eigen verleden openbaar te worden. Met de confrontatie in de rechtszaal zet zij zowel haar privacy en carrière als haar liefde op het spel.
Onder druk van de dreigende publiciteit komen herinneringen boven aan haar jeugd, waarin zij niet alleen zelf misbruikt werd maar ook onophoudelijk bekeken en begluurd. In plaats van zich voor alle blikken te verbergen, kiest zij voor zichzelf en besluit het tegenovergestelde te doen: om zichzelf en haar zusjes te redden, gaat zij de strijd aan met haar tirannieke stiefvader en treedt juist voor iedereen goed zichtbaar naar buiten.  
   
S.O.S. Liefdesverdriet - Dennis Guilliams
Iedereen die geconfronteerd wordt met liefdesverdriet, heeft twee dingen nodig: een schouder om op te huilen en dit boek, boordevol instant bruikbare tips om je relatiebreuk te overleven zonder zelf te breken.
Nadat journalist Dennis Guilliams zelf geconfronteerd werd met liefdesverdriet, besloot hij deze ultieme zelfhulpgids te schrijven. Want als je hart gebroken is, beland je op een duizelingwekkende rollercoaster van emoties als ontkenning, verdriet en hoop. Het boek S.O.S. Liefdesverdriet is dé pleister op je hart gedurende deze akelige rit.  
   
Het land van belofte - Sarah Lark
Londen, 1852. Twee vrouwen, de adelijke Gwyneira en de jonge gouvernante Helen, gaan aan boord van een schip dat hen naar Nieuw-Zeeland en een betere toekomst moet brengen. Gwyneira zal trouwen met de zoon van een rijke landeigenaar, de erfgenaam van een grote schapenboerderij. Maar waarom heeft haar vader toegestemd in een huwelijk met een man die die van hoge adel is? Helen heeft zich na een briefwisseling verloofd met een Nieuw-Zeelandse boer, waarna ze bij hem intrekt en een school opricht voor de onderontwikkelde Maori-kinderen. Als blijkt dat hun nieuwe echtgenoten verwikkeld zijn in een zich al jaren voortslepende vete, besluiten de twee vrouwen hun vriendschap geheim te houden - een vriendschap die het lot van drie generaties zal bepalen.  
   
Prins heerlijk - Megan Mulry
Help, Bronte heeft de liefde van haar leven ontmoet! Precies op het moment dat ze had besloten voor altijd manloos te blijven, staat hij voor haar neus: Max. Slim, grappig en een enorme seksgod. Brontes verwarring is compleet als ze erachter komt dat Max niet zomaar een prins op het witte paard is, maar verdacht veel weg heeft van een échte prins. Hij woont in een kasteel op een landgoed en is puissant rijk. Wat moet hij met de onmogelijke Bronte die zich door het leven blundert? Als hij haar een huwelijksaanzoek doet, slaan de zenuwen toe – maar ze kan eigenlijk ook niet zonder hem... Lukt het Bronte om haar sprookje toch tot een happy end te brengen?  

Welke van deze boeken gaat meteen op jouw to-read lijstje?

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • Top 10 BBQ boeken

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Winnen: Moederdag boekenpakket

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

Zoek in artikelen