Vrijgezelle Valentijn Top-5

Valentijnsdag komt er weer aan, de meest romatische dag van het jaar. Helaas bestaat deze dag niet voor iedereen uit rode rozen, hartgevormde chocolaatjes en lieve kaartjes. Voor alle vrijgezelle dames hebben wij een boeken Top-5 samengesteld met de broodnodige hoeveelheid liefde en romantiek.

Supersingle – Nicole van Nierop
Nicole van Nierop support met haar nieuwste boek Supersingle, alle single ladies. Handelbare kinderen, trouwe wederhelften en geslaagde gezinnetjes. Je wordt er gek van! Ieder jaar wordt de 33-jarige Rebecca geconfronteerd met het geluk van haar broers als de familie weer aanschuift bij het kerstdiner. Haar omgeving lijkt meer moeite te hebben met haar singlebestaan dan zij zelf. Maar ondertussen tikt de tijd genadeloos door. Samen met haar beste vriendin Fleur probeert ze haar twijfels te overschreeuwen en richt ze zich met name op uitgaan en mannen.
Maria Hinckelbein is de dertig gepasseerd en een buitenbeentje. Bijna al haar vriendinnen hebben een man, kinderen en een kookeiland. Zij niet. Na een mislukte studie neuropsychologie is ze boekhandelaar geworden. Het lijkt erop alsof haar leven zich in de boekwinkel zal blijven afspelen. Haar leven neemt een verrassende wending als ze een beroemde schrijver tegen het lijf loopt....
Mag ik je nummer even?* - Sophie Kinsella
Poppy Wyatt is haar verlovingsring kwijt! Over tien dagen is de bruiloft! En terwijl ze buiten met haar vriendinnen staat te bellen, wordt haar mobieltje plotseling uit haar handen gegrist. Ook dat nog! Nu is de crisis compleet. Wat moet ze zonder telefoon beginnen? Helemaal hyper denkt Poppy dat ze aan het hallucineren is wanneer ze in een afvalbak zomaar een smartphone ziet liggen. Hebbes! Maar het duurt niet lang voor de eigenaar, de botte zakenman Sam Roxton, zich meldt. En Sam is not amused als Poppy ijskoud weigert haar schat aan hem af te staan.  
Exit liefdesverdriet – Rianne Verwoert
Zin in een beetje girl power? Ga dan voor Exit liefdesverdriet van Rianne Verwoert. Annabels vriendinnen hebben een wild plan om haar van haar liefdesverdriet af te helpen. En dat is hard nodig ook! Annabel heeft namelijk net gebroken met haar man omdat hij een affaire had met zijn secretaresse. Annabels vriendinnen willen niet lijdzaam toezien hoe een wanhopige Annabel Dirks maatpakken verknipt en zijn sportwagen op Marktplaats zet. Daarom bedenken ze een negendagenplan: hiermee gaat haar liefdesverdriet zeker de deur uit. 
Vijftig tinten grijs – E.L. James
Spendeer Valentijnsdag samen met Mr. Grey. Vijftig tinten grijs vertelt hoe de jonge literatuurstudente Anastasia Steele onverwacht in aanraking komt met de charismatische, mysterieuze miljonair Christian Grey. Ze is direct betoverd door hem, maar probeert hem uit haar hoofd te zetten: hij is te rijk en te hoog gegrepen voor haar. Totdat Grey op een dag ineens in de winkel staat waar ze werkt. Vanaf dat moment zal Christian Grey haar geen moment meer met rust laten. Steeds dieper trekt hij haar zijn wereld van duistere seksuele fantasieën in...

Met welk van de bovenstaande titels breng jij Valentijnsdag dit jaar door? 

Nieuwste artikelen

  • Winnen: Sims 4 Ecologisch Leven, Weerwolven en Eiland leven

  • Dit is Brandy als Cinderella in Disney's Descendants: The Rise of Red

  • Dit zijn de eerste beelden van 'To All The Boys' spin-off 'XO, Kitty'!

  • Officiële trailer Queen Charlotte: A Bridgerton Story is nu te zien!

  • Recensie: The Last of Us

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag: boeken top-5

  • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

  • Winnen: 3x Liever verliefd van Sophie Kinsella

  • Young Adult top-5: september

  • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

Zoek in artikelen