Young Adult top-5: juni

Jaaaaaa, ein-de-lijk schijnt het zonnetje! Trek je zomerse kleren aan, gooi je stoel in de zon en kruip erin met een heerlijk boek. De eerstkomende uren ben jij niet meer aanspreekbaar. Wat zeg je? Je weet niet welk boek je moet gaan lezen? Wij wel! Hier een overzicht van de laatste toppers...

Google nooit gebroken hart - Emma Garcia
Tips om een gebroken hart te voorkomen:
1. Doe niks gênants waar je ex bij is
2. Ga niet naar bed met je beste vriend
3. Bel niet met je ex als je dronken bent
4. En google nooit, maar dan ook nooit ''gebroken hart''...

Nog nooit was een break-up zo hilarisch...

Vivienne wordt tot haar verbijstering vlak voor haar huwelijk gedumpt. Op zoek naar lotgenoten googlet ze ''gebroken hart'' en ze begint vervolgens haar eigen website met relatieadvies. Al die tijd is haar beste vriend Max haar trouwe bondgenoot en stevige schouder geweest. Als Max ineens spoorloos verdwijnt, begrijpt Viv pas dat híj de liefde van haar leven is. Nu moet ze alles op alles zetten om hem terug te krijgen. Is er een zoekmachine sterk genoeg om haar geliefde weer te vinden?  
   
The Look - Sophie Bennett
De 15-jarige Ted wordt op een dag door een modellenbureau gevraagd om voor hun te komen werken. Wat een geweldige kans om op de catwalk te schitteren! Maar… tegelijkertijd krijgt Teds modebewuste zus Ava helaas te horen dat ze aan een levensbedreigende ziekte lijdt. Teds wereld staat volledig op haar kop. Moet ze haar modellencarrière opgeven om bij Ava te zijn? The Look is een bitterzoet verhaal over twee zussen die mode, hoge hakken en geheimen delen.  
   
Warm Bodies - Isaac Marion
R was ooit een jonge zakenman. Nu is hij een zombie. Hij heeft door schade en schande geleerd ermee te leven. R woont op een verlaten vliegveld, samen met honderden lotgenoten. De wereld is bijna op zijn eind, de steden zijn verwoest en leeg. Tijdens een jacht op voedsel – alle mensen die niet veilig binnenzitten – ontmoet R het stoere meisje Julie. Om redenen die hij zelf niet helemaal begrijpt wil hij haar redden. R is verliefd. 
   
Het verraad van Natalie Hargrove - Lauren Kate
De mooie Natalie Hargrove droomt er al jaren van om in haar laatste schooljaar prom queen te worden. En die kans is groot: ze is populair, charmant en meedogenloos ambitieus. Als haar ex-vriendje Justin Balmer haar perfecte plan dreigt te ruïneren, zet Natalie alles op alles om de controle terug te krijgen. Maar ze maakt een fatale vergissing. Samen met haar vriend Mike bindt ze Justin na een feestje vast aan het hek van de kerk, om Justin onder druk te zetten. Wanneer ze de volgende ochtend naar de kerk terugkeren, is hij dood. Chantage, verborgen verlangens, duistere geheimen en gruwelijke daden. Hoe heeft het zo uit de hand kunnen lopen?  
   
De ijzerkoningin - Julie Kagawa
Mijn naam is Meghan Chase. Ik dacht dat het voorbij was. Dat Ash en ik eindelijk samen konden zijn nu we allebei verbannen zijn uit Nummernummer. We hebben een hoge prijs moeten betalen, maar het was het waard. Alleen, is eht wel echt voorbij? Hoef ik geen moeilijke keuzes meer te maken? Geen offers meer te brengen voor de mensen van wie ik hou? Nou, niet dus! De valse koning van het IJzerrijk zit achter me aan. Hij is uit op mijn magische krachten. Krachten die ík niet begrijp of kan beheersen, maar die hém oppermachtig zullen maken.Tegelijkertijd blijk ik de enige te zijn die hem kan tegenhouden. De enige die kan voorkomen dat het oprukkende ijzer heel Nimmernimmer vernietigt. Waarschijnlijk krijg ik er spijt van, maar dat zien we dan wel weer. Eerst maar eens leren hoe ik een zwaard moet vasthouden en hoe ik die magie onder de knie krijg. Eén ding is zeker: het wordt erop of eronder. Voor mij, voor Ash, voor ons allemaal...  

Welk boek zet jij meteen op je please-do-not-disturb-lijstje?

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • De beste Young Adult sprookjes

  • Top 12 beste young adult fantasy series

  • Divergent Allegiant part 2 officieel stop gezet

  • Bekende auteurs die begonnen bij Chicklit.nl!

  • 18 Young Adult boeken die waarschijnlijk verfilmd worden

Zoek in artikelen