Chicklit top 6: oktober 2018

Er is alweer een nieuwe maand aangebroken en dat betekent: tijd voor nieuwe boeken! Het weer wordt weer slechter en dat is ideaal om lekker boeken te lezen! Wij hebben weer ons best gedaan om een geweldige, nieuwe Chicklit top 6 voor jullie te maken! Dus weet je even niet meer welke boeken je deze maand moet lezen? Geen probleem, wij hebben de boeken die je deze maand niet wil missen voor jullie op een rijtje gezet.

Chicklit top 6: oktober 2018

1. De Zeven Zussen: Parel - Lucinda Riley

CeCe heeft altijd het gevoel gehad dat ze nergens echt bij hoorde. De dood van haar vader is een keerpunt in haar leven. Nu haar zusje Star, met wie ze altijd heel close was, ook steeds vaker voor haar geliefde kiest, voelt ze zich helemaal alleen.

Wanhopig verlaat ze Engeland in een poging haar verleden te ontrafelen. De enige aanwijzing die ze heeft is een zwart-witfoto en de naam van een vrouw die honderd jaar eerder in Australië leefde. Via de prachtige stranden en kalksteenrotsen van het Thaise Krabi, reist CeCe naar de ruwe vlaktes van Australië. Zal ze daar in de wildernis eindelijk haar geluk vinden?

Lees hier de recensie.

Chicklit top 6: oktober 2018

2. Ik weet niet of ik van je houd – Christina Lauren

Leidt een toevallige ontmoeting tot ware liefde?

Holland heeft een heimelijke crush op de aantrekkelijke straatmuzikant Calvin. Ze helpt hem met een auditie voor een musical en mooie kansen liggen voor hem in het verschiet. Maar dan blijkt dat zijn studentenvisum verlopen is en hij illegaal in het land verblijft…

Holland biedt impulsief aan met hem te trouwen, zodat hij in Amerika kan blijven. Calvin weet niets van haar gevoelens en ze worden, puur vriendschappelijk, huisgenoten. Of houden ze elkaar voor de gek en is het zakelijke huwelijk misschien het begin van een minder zakelijke liefde?

Lees hier de recensie.

Chicklit top 6: oktober 2018

3. De Bron: Het Begin - Nora Roberts

Het begon allemaal op oudjaarsavond.

De ziekte kwam plotseling en verspreidde zich snel. De angst verspreidde zich nog sneller. Binnen een paar weken viel alles uiteen: het elektriciteitsnet haperde, de overheid en rechtsstaat vielen om, en meer dan de helft van de wereldbevolking was dood.

Waar orde was, is nu chaos. Waar de macht van wetenschap en technologie afbrokkelt, komt magie in hun plaats. Soms goede, zoals de magie die Lana Bingham gebruikt in de loft waar ze met haar geliefde Max woont. Soms ondenkbaar kwade magie, die overal kan huizen – om de hoek, in stinkende tunnels onder de rivier – of in degenen van wie je het meest houdt.

Met niemand om te vertrouwen behalve elkaar, ontvluchten Lana en Max het vernielde New York. Ze zijn niet de enigen. Over het hele land proberen reizigers naar het westen te vluchten. Maar in een wereld van overlevenden waar iedere vreemde een vriend of vijand kan zijn, weet niemand precies waar ze naartoe vluchten, of waarom. En er wacht hen een doel dat hun levens, en de levens van alle overlevenden, voorgoed zal veranderen.

Het einde is gekomen. Nu gaat het beginnen.

Lees hier de recensie.

Chicklit top 6: oktober 2018

4. Sweet Little Lies: Haar Leugens - Abbi Glines

Vlak voordat haar moeder haar laatste adem uitblies, fluisterde ze Beulah een naam toe.

Portia Van Allan was niet iemand van wie Beulah zou hebben vermoed dat haar moeder - liefdevol en zorgzaam - haar kende. Portia was het tegenovergestelde: rijk, egocentrisch, en wreed.

Als Portia's zoon thuiskomt om de zomer bij haar door te brengen, ontdekt Beulah dat het niet Portia is die de lakens uitdeelt. Het is haar huis niet meer, want haar overleden man heeft haar met niets achtergelaten. Hun zoon heeft alles gekregen en hij lijkt zijn moeder niet echt te mogen.

Jasper Van Allan begrijpt niet waarom zijn moeder een jonge, knappe blondine heeft ingehuurd om het huishouden te doen. Jasper valt al snel voor Beulah's zachte persoonlijkheid en prachtige figuur, tot de leugens en de duistere geheimen zich openbaren en de lijken uit de kast van de Van Allans vallen en Beulah niets anders kan doen dan voor zichzelf kiezen...

Lees hier de recensie.

Chicklit top 6: oktober 2018

5. Pas op voor de buren – Hilde Vandermeeren

Een straat met vier huizen.

En vijf geheimen.

Ruth is een thrillerauteur die onder pseudoniem schrijft. Dat is echter niet haar enige geheim. Ze verzwijgt een gruwelijke gebeurtenis uit haar verleden zowel voor haar vriend Matthew als voor haar omgeving. Haar moeder heeft haar geleerd dat je de buren nooit mag vertrouwen.

Dan gebeuren er vreemde dingen in haar omgeving en wordt ze geconfronteerd met haar grootste angst: dat ze even geestesziek is als haar moeder. Bij haar moeder had de ziekte fatale gevolgen.

Lees hier de recensie.

Chicklit top 6: oktober 2018

6. De Stadstuin - Anne West

De stadstuin is niet zomaar een moestuintje. Dit is een Amsterdamse tuin waar de buurt samenkomt en groenten verbouwt. Als de drie zussen Maud, Yara en Britt deze tuin erven, zien ze niet direct reden om elkaar in levenden lijve te ontmoeten. Maar dat blijkt een misvatting. Deze heerlijke feelgoodroman van Anne West is het eerste deel in een trilogie over de zussen, die op humoristische wijze een hoop moderniteiten op de hak neemt.

Lees hier de recensie.

 

Welk boek uit de Chicklit top 6 van oktober ga jij binnenkort lezen?

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • De 10 populairste chicklit schrijfsters

  • Lucinda Riley kondigt De zeven zussen deel 7 aan

  • Recensie: De zeven zussen

  • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

  • GEZOCHT: Chicklit.nl zoekt stagiaire!

Zoek in artikelen