Chicklit.nl top 6: augustus 2018

Het warme weer van de afgelopen tijd blijft lekker aanhouden en dus is het heerlijk om in het zonnetje een goed boek te lezen. Misschien heb je nog genoeg boeken liggen om te gaan lezen? Maar misschien ben jij al helemaal door je zomerboeken heen? Als dit het geval is, hebben wij een aantal hele goede tips voor jou! Wij hebben namelijk de beste, spannendste, ontroerendste en grappigste boeken van de maand augustus op in rijtje gezet in deze nieuwe Chicklit.nl top 6!

Chicklit.nl top 6: augustus 2019

1. Het Italiaanse meisje - Lucinda Riley

Rosanna is nog maar elf als ze de man die haar leven zal veranderen voor het eerst ontmoet. In de jaren die volgen blijven de paden van Rosanna en Roberto elkaar kruisen. De twee extreem getalenteerde operazangers voelen een obsessieve liefde voor elkaar, maar het onomkeerbare verleden lijkt hun gezamenlijk geluk in de weg te staan…

Riley beschrijft de tragische en onvergetelijke romance met haar alom geroemde gevoel voor decor, locatie en personages. Het Italiaanse meisje voert de lezer van de achterbuurten in Napels naar de luxe van Milaan en de meest prestigieuze operahuizen ter wereld.

Lees hier de recensie.

Chicklit.nl top 6: augustus 2018

2. De aardbeiendief - Joanne Harris

Na haar vele omzwervingen heeft Vianne Rocher in Lansquenet, waar ze ooit als buitenstaander de boel flink opschudde, eindelijk een thuis gevonden. Samen met haar dochter Rosette runt ze de chocolaterie. Zelfs père Reynaud is een goede vriend, in plaats van een tegenstander. Maar als de oude bloemist Narcisse sterft en een deel van zijn land aan Rosette nalaat, strijkt in zijn oude winkel een mysterieuze vreemdeling neer die een duistere wind doet waaien.

Opnieuw loopt een scheidslijn door het dorp – maar dit keer staat Vianne aan de andere kant…

Lees hier de recensie.

Chicklit.nl top 6: augustus 2019

3. Zonder mij - Dani Atkins

Maddie heeft alles wat ze zich kan wensen: een heerlijk leven, een goede relatie, ze is net zwanger en gaat trouwen. Maar dan is door een noodlottig ongeluk opeens alles anders.

Zes jaar later ontwaakt Maddie uit een coma. Langzaamaan wil ze voorzichtig haar leven weer oppakken, maar hoe doe je dat als voor jou alles in een oogwenk veranderd is terwijl voor iedereen die je kent het leven zes jaar lang is doorgegaan?

Lees hier de recensie.

Chicklit.nl top 6: augustus 2019

4. De verdwenen orde - Steve Berry

Ridders van de Gouden Cirkel was het grootste geheim genootschap in de Amerikaanse geschiedenis. Ze vergaarden miljarden aan gestolen goud en zilver, wat door het hele land verborgen werd. Nu, ruim honderdvijftig jaar later zijn twee nazaten van de Ridders op zoek naar de schatten. Cotton Malone raakt betrokken op een manier die hij niet had
kunnen voorzien. Via de achterkamers van het Smithsonian instituut, de bossen in Arkansas tot de bergen in Nieuw Mexico; de jacht op een lang verloren schat is niet zonder gevaar, vooral nu politiek Washington zich erin mengt…

Lees hier de recensie.

Chicklit.nl top 6: augustus 2019

5. Ik mis je - Gillian King 

Gillian King is helemaal terug met de levensechte feelgoodroman "Ik mis je'. Als na het uitgaan Charlottes beste vriendin Bo omkomt door een auto-ongeluk dat zij overleeft, wordt ze gek van schuldgevoel. Charlie vertrekt uit Wassenaar en probeert haar leven op te bouwen los van Bo en los van Carsten, Bo's broer op wie ze in stilte verliefd is. Dan valt ze voor de mooie praatjes van James, een jongen van wie iedereen kan zien dat hij slecht nieuws is. Charlie raakt steeds verder verwijderd van Carsten en steeds meer in de greep van James. Het lukt haar niet om dit te doorbreken. Tot ze tien jaar later terugkeert naar Wassenaar. "Ik mis je' is Gillian King op haar best!

Lees hier de recensie.

Chicklit.nl top 6: augustus 2019

6. Het boek van jou en mij - Fionnuala Kearney

Vanaf het moment dat hun ogen elkaar kruisen op een huisfeestje, zijn Erin en Dom meant to be.

Op hun huwelijksfeest krijgen ze van Erins vader een notitieboekje, waarin ze alles kunnen opschrijven wat ze niet tegen elkaar durven te zeggen. Het dolverliefde stel weet echter zeker dat ze het nooit nodig zullen hebben.

Vol overgave beginnen ze aan hun leven samen, maar een noodlottig ongeluk drijft de twee uit elkaar. Dan wordt het boekje alsnog onder het stof vandaan gehaald en vullen de pagina's zich met even eerlijke als hartverscheurende woorden.

Lees hier de recensie.

 

Welk boek ga jij in augustus lezen?

Nieuwste artikelen

  • Deze kerstfilms komen binnenkort naar Netflix!

  • The Super Mario Bros. Movie trailer is uit!

  • Recensie: Hocus Pocus 2

  • Recensie: A Jazzman's Blues

  • 10 populaire erotische romantiek series

Gerelateerde artikelen

  • Lucinda Riley kondigt De zeven zussen deel 7 aan

  • Recensie: De zeven zussen

  • 10 jaar Chicklit.nl: dat is FEEST!

  • Chicklit.nl boek van het jaar 2018: dit is de top 3

  • Lucinda Riley's 'De zeven zussen 8: Atlas: Het verhaal van Pa Salt' dit is wat we weten

Zoek in artikelen