Fictie top 6: december 2023

Vinden jullie deze donkere dagen ook zo fijn? Er is meer tijd om lekker te lezen. Nog op zoek naar een leuk fictie boek voor deze decembermaand? Wij hebben een top 6 voor jullie samengesteld waarbij er genoeg keus is om deze maand goed door te komen. Welke wil jij als eerste lezen?

 

Een kerst om te kussen - Alision Cochrun

Een heerlijk romantisch kerstverhaal over Ellie die haar droomvrouw gevonden heeft in een boekenwinkel. Echter blijkt de prille liefde toch niet zo mooi te zijn zoals het leek. Als ze dan ook nog eens haar baan kwijt raakt is de ellende niet meer te overzien. Ze dreigt haar woning te verliezen. Als Andrew, de eigenaar van het café waar ze voorkort werkt haar een aanzoek doet tot verstandshuwelijk, gaat ze hierin mee. Maar wat ze nog niet weet is dat hij de broer is van haar droomvrouw.

Lees hier onze recensie.


Mayday - Suzanne Vermeer

Een spannende zomerthriller over Charlie en haar vriend die op vakantie gaan naar Stockholm om daar haar broer op te vangen na een zeilreis. Echter is hij omgekomen bij die reis. Zijn vrouw Femke en diens broer hebben de reis wel overleefd. Charlie geloofd niet dat het een ongeluk was en gaat op onderzoek uit. 

Lees hier onze recensie. 


Window Shopping - Tessa Bailey

Een leuk kerstverhaal wat zich afspeelt in de bruisende stad New York. Stella is daar komen te wonen na een zware periode. Als ze voor een winkel staat krijgt ze de vraag van een onbekende man, wat ze van de etalage vindt. Die man geeft  haar vervolgens een baan als etaleur. Stella is meteen weg van die man, maar ze zijn wel erg verschillend. 

Lees hier onze recensie. 


 

Nineteen Steps - Millie Bobby Brown

In Nineteen Steps krijgen we een inkijkje in het leven van Nellie Morris en haar familie. Er heerst een constante dreiging van luchtaanvallen. Gelukkig is er ook nog tijd en aandacht voor de liefde. 

Lees hier onze recensie. 


Als je wint - Gaby Rasters

Tess woont samen met haar vriend in een klein dorpje in het huis van haar overleden moeder. Ze is bezig met een opleiding tot huisarts. Vince trekt al snel bij haar in, maar dan beginnen er scheuren in hun relatie te ontstaan. Als ze dan een geldprijs wint en haar biologische vader op de stoep staat, is de chaos compleet.

Lees hier onze recensie.


 

Dossier 1569 - Jørn Lier Horst

Wanneer politie Inspecteur William Wisting tijdens zijn vakantie allerlei brieven ontvangt, wordt hij in de richting van een coldcase getrokken. Het lijkt er op dat een veroordeelde onschuldig vast zit. Wisting gaat op onderzoek uit. 

Lees hier onze recensie. 

 

Nieuwste artikelen

  • Mijn grote flapjesboek van alle dieren - Carrie Love

  • Argylle - Elly Conway

  • Weekend weg wandelgids - Claudia Straatmans

  • De thuishaven aan de Westerschelde - Marja Visscher

  • De Sneeuwkoningin - Bette Westera & Aida de Jong

Gerelateerde artikelen

  • Moederdag boeken top 6

  • Young Adult top 6: oktober 2015

  • Chicklit.nl top 6: september 2016

  • De winnaar van de 'Chicklit.nl Feelgood boek van het jaar 2023' verkiezing

  • Fictie top 6: januari 2024

Zoek in artikelen