• onze waardering

S.O.S. liefdesverdriet RECENSIE

S.O.S. liefdesverdriet heeft als ondertitel ‘dè handleiding om je ex te vergeten in 28 dagen’ en is ideaal om kado te geven aan die ene vriend of vriendin die kampt met een gebroken hart. Het boekje is Belgisch, wat de af en toe wat grappige woordkeuze verklaart. S.O.S. liefdeverdriet is serieus genoeg om er echt iets aan te hebben, origineel genoeg om de standaardtips te vermijden, maar ook luchtig en vooral komisch genoeg om het dramagehalte niet nog verder op te voeren! Het bestaat uit vier delen: als het net uit is (de ochtend nadien), hoe je gebroken hart te lijmen, een nieuw begin, en tot slot de bijlagen waaronder bijvoorbeeld het ‘complimentenarchief’. Tussendoor vertellen een aantal bekende Belgen over hun ervaringen met liefdesleed.

Er is veel afwisseling, wat het lezen nooit saai maakt. Voor elke dag een tip, achtergrondinformatie, een test, checklists, ervaringen van lotgenoten, wat invuloefeningetjes, muziek-playlists en zelfs voedingstips. Je wordt geholpen met het voorkomen van telefoonblunders, zoals het in dronken toestand bellen met de ex. En natuurlijk krijg je volop tips om je nieuwe leven als single zo leuk mogelijk in te richten! Een voorbeeld: blijf niet keurig aan jouw kant van het bed liggen, maar geniet van de ruimte! Hilarisch is ook het hoofdstuk over het bedanken van diegenen die je hebben gesteund in de moeilijke periode: je wordt geacht een vriendschapskoek genaamd Herman te bakken. Een geslaagd boekje dus, dat trouwens ook leuk is om te lezen zonder liefdesverdriet. Want herkenbaar is het voor iedereen!

Ben jij of ken jij iemand met liefdesverdriet? Denk je dat je iets aan dit boek zou hebben?

S.O.S. liefdesverdriet

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  Het sprookje is voorbij…

  Iedereen die geconfronteerd wordt met liefdesverdriet, heeft twee dingen nodig: een schouder om op te huilen en dit boek, boordevol instant bruikbare tips om je relatiebreuk te overleven zonder zelf te breken.

  Nadat journalist Dennis Guilliams zelf geconfronteerd werd met liefdesverdriet, besloot hij deze ultieme zelfhulpgids te schrijven. Want als je hart gebroken is, beland je op een duizelingwekkende rollercoaster van emoties als ontkenning, verdriet en hoop. Het boek S.O.S. Liefdesverdriet is dé pleister op je hart gedurende deze akelige rit.

  * Ben je klaar om je ex te vergeten, maar weet je niet waar je moet beginnen?
  * Bedenk je voortdurend excuses om hem/haar nog steeds te contacteren?
  * Wil je voortaan focussen op het allerbelangrijkste in je leven: jouw geluk?
  * Ben je benieuwd naar hét geheim om de ware Jakob(a) te vinden? (En te behouden!)


  Als je ja hebt geantwoord op één van bovenstaande vragen, dan is dit hét boek dat je moet lezen.

  Met getuigenissen van echte mensen en strategieën om het helingsproces te versnellen, is S.O.S. Liefdesverdriet de meest effectieve zelfhulpgids om je gebroken hart te lijmen, je zelfvertrouwen terug te winnen en je open te stellen voor de ware liefde.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • De beste volwassen tekenfilms

 • De 12 populairste reality series van het moment.

 • Als Disney prinsessen in therapie zouden gaan

 • Recensie: Venom: Let there be Carnage

 • Recensie: Pretty Smart - seizoen 1

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

 • Young Adult top-5: september

Zoek in artikelen