• onze waardering

Gek op jou RECENSIE

Als groot fan van Rachel Gibson was ik blij dat er, net voor de vakantieperiode, weer een nieuw boek van haar verscheen. Ook in Gek op jou blijft de schrijfster bij haar aloude recept van sterke vrouw, stoere man met klein hartje, romantiek, steamy spanning, maar ook de nodige problemen en misverstanden waardoor ze denken niet voor elkaar bestemd te zijn.

Lily is eigenaresse van een goedlopende schoonheidssalon en heeft haar leven tegenwoordig goed op orde. Dat is niet altijd zo geweest: in het verleden heeft ze behoorlijk maffe dingen gedaan die haar een dubieuze reputatie als dorpsgek hebben opgeleverd in de kleine plaats waar ze woont. Als politieagent Tucker wordt overgeplaatst naar Lily’s woonplaats en toevallig haar buurman wordt, is hij al gauw op de hoogte van alle roddels. Dat houdt hem echter niet tegen om als een blok voor haar te vallen. Lily is niet ongevoelig voor zijn charmes, maar heeft toch zo haar twijfels… niet in de laatste plaats omdat ze rust in haar leven wil voor haar zoontje. Tucker wil echter alles of niets en dus is het aan Lily om een keuze te maken…

Gek op jou krijgt wat minder hartjes dan haar andere boeken. Dat komt omdat het verhaal dit keer te snel gaat. Het boek bestaat uit slechts 111 pagina’s, dus het lijkt erop dat er te weinig tijd en ruimte was om de spanning tussen de twee hoofdpersonen rustig en goed op te bouwen. De schrijfster wil haar vaste recept toepassen, maar in minder tijd en dat lukt niet helemaal. Nu verbaast het je bijvoorbeeld dat ze elkaar ineens hevig kussend in de armen vallen terwijl ze elkaar nog maar nauwelijks kennen. Het geheel gaat razendsnel en dat is erg jammer.
De reden waarom we het dit keer maar met zo weinig bladzijdes moeten stellen is ook nogal onduidelijk: Rachel Gibson is al heel succesvol, dus ze heeft dit soort acties niet bepaald nodig om lezeressen kennis met haar te laten maken. Hopelijk is het volgende boek weer net zo sterk als we van haar gewend zijn en is het volgende verhaal ook weer wat langer!

Vind jij het fijn als het een wat korter verhaal betreft? Of denk je: hoe langer hoe beter?

Gek op jou

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (12 stemmen)
 • Omschrijving:

  Lily Darlington is weleens eerder in haar leven voor gek verklaard - en inderdaad, met haar auto de slaapkamer van haar ex-man binnenrijden was niet haar slimste actie - de smeerlap verdiende het. Nu is ze happy, gelukkig, en single en is haar situatie compleet anders. Ze weet dat ze een goede moeder is, huiseigenaar en zakenvrouw, en dat alles verpakt in een mooi lichaam.

  Een lichaam dat politieagent Tucker Matthews dolgraag zou verkennen. Maar deze ex-militair zit niet echt op een nieuwe vrouw in zijn leven te wachten. Zijn laatste vriendin heeft hem met niet veel meer dan herinneringen en een kat achtergelaten. Maar nu hij naast Lily woont, wordt hij stapelgek. Hij droomt van haar lange blonde haar en haar nog langere benen. Misschien is het wel tijd om een beetje gek te doen... en verliefd te worden.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

 • Campinggasten – Liz Ouwens

 • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

 • Liefde in het spel - Elena Armas

 • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

 • 9 tv-koppels die in het echt beste vrienden zijn

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • Vijftig tinten vrij

 • De feiten over daten in de bioscoop!

 • Recensie: Dagboek van een muts - Nikki weet raad

Zoek in artikelen