• onze waardering

S.E.C.R.E.T. RECENSIE

Terwijl ik nog moest bijkomen van de Tachtig Dagen-trilogie lag er alweer een volgend erotisch boek op mij te wachten met de spannende naam S.E.C.R.E.T. De lat legde ik alvast extreem laag en ietwat terughoudend begon ik met lezen, bang dat ik direct in een ranzige scène gegooid zou worden. Maar nee! Geen vieze beschrijvingen of heftige gebeurtenissen die mij veel te ver gaan in dit boek. Geen grof geweld of onderwerpingen, maar een subtiel, sexy verhaal dat spannend was en mij nieuwsgierig maakt naar een volgend deel.

S.E.C.R.E.T. gaat over de onzekere en rustige serveerster Cassie. Op een dag is er een vrouw in het café waar ze werkt die per ongeluk een notitieboekje achterlaat met opwindende verhalen erin. De vrouw blijkt onderdeel te zijn van een organisatie met de naam S.E.C.R.E.T. Deze organisatie kiest elk jaar een vrouw uit die vervolgens zichzelf leert ontdekken aan de hand van tien zelfgekozen seksuele fantasieën. Cassie wordt uitgekozen en mag een lijst samenstellen met fantasieën waarvan ze zou willen dat ze uit zouden komen. S.E.C.R.E.T. zorgt er vervolgens voor dat dat daadwerkelijk gebeurt.

Een erotische roman dus waar ook nog eens een verhaallijn in zit die pakt en niet alleen maar van de ene seksscène overgaat in de ander. Geen slavinnen, maar een verhaal over een verlegen serveerster die langzaam steeds zekerder wordt en zich meer vrouw durft te voelen. De fantasieën (seks met een beroemdheid of op een openbare plek) zijn spannend en verleidelijk, niet grof of vies. Ik heb dit boek direct aangeraden aan vriendinnen die eens iets spannends wilden lezen waar niet direct een zweep bij komt kijken. En ja hoor, ook bij hen viel dit boek in de smaak. In dit genre verdient S.E.C.R.E.T. dan ook de volle vijf hartjes. Perfect leesvoer voor een zwoele zomeravond!

Ga jij dit boek ook lezen?

S.E.C.R.E.T.

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (15 stemmen)
 • Omschrijving:

  In S.E.C.R.E.T. zijn GEEN OORDELEN. GEEN GRENZEN. GEEN SCHAAMTE. Cassie Robichaud slijt haar dagen in eenzaamheid sinds de dood van haar man. Ze werkt als serveerster in Café Rose in New Orleans en haar avonden brengt ze thuis door, met haar kat en een pot thee. Maar als ze een notitieboekje vindt dat een mysterieuze vrouw in het café heeft laten liggen, verandert Cassies wereld voorgoed. De expliciete ontboezemingen in het boekje choqueren en fascineren Cassie, en voeren haar uiteindelijk naar S.E.C.R.E.T., een geheim genootschap van vrouwen dat zich tot doel stelt andere vrouwen te helpen hun wildste, intiemste seksuele fantasieën tot werkelijkheid te maken. Cassie begint aan een opwindende reis van tien stappen door een reeks ontmoetingen met adembenemende mannen, die haar wakker schudden en haar als nooit tevoren bevredigen. Zodra ze haar remmingen loslaat, vindt ze een nieuw zelfvertrouwen dat haar de moed geeft om een hartstochtelijk leven te gaan leiden. Zowel erotisch als bevrijdend, is S.E.C.R.E.T. een wereld waar fantasie werkelijkheid wordt.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Schaduw in het vuur - Jennifer L. Armentrout

 • Deze gecancelde series zijn het volgens Netflix gewoon niet waard

 • Help! Een verrassing! is uitgeroepen tot Prentenboek van het Jaar 2024

 • Jeanne - Katherine J. Chen

 • De vissershut - Stein Torleif Bjella

Gerelateerde artikelen

 • De beste Young Adult sprookjes

 • Top 5 erotische must sees op Netflix

 • Erotische boeken die je gelezen moet hebben

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • Vijftig tinten vrij

Zoek in artikelen