• onze waardering

Happy go Beauty RECENSIE

Oke, ik geef het toe. Ik ben best een ijdel persoon. Behoorlijk, eerlijk gezegd. En met mijn drukke rooster heb ik niet altijd zeeën van tijd om aan mijn uiterlijk te besteden. Zo gebruik ik nooit haarmaskertjes omdat ik daar veel te ongeduldig voor ben en voor al die lagen nagellak heb ik al helemaal geen tijd. En als ik na een lange dag school en werk eindelijk mijn bedje weer zie, heb ik echt geen zin meer om heel mijn make-up er nog af te halen. Waarschijnlijk ben ik echt niet de enige die met dit dilemma rondloopt. Want hoe kun je nou goed voor de dag komen, en er toch zo min mogelijk tijd aan besteden? Ik hoopte dat het boek Happy go Beauty mij het antwoord zou kunnen geven.

Ik was blij verrast toen het boek op mijn deurmat plofte. Wat ziet het er leuk uit! De opmaak is echt geweldig. De pagina’s zijn erg speels opgesteld. Zo zijn het geen lappen tekst die je leest, maar steeds korte stukjes die verrijkt worden met leuke illustraties en prachtige foto’s. Het heeft de layout van een tijdschrift, en dat hebben ze ontzettend slim gedaan! Het boek is opgedeeld in 7 hoofdstukken. Zo krijg je niet alleen haarfijn uitgelegd hoe je het beste om kan gaan met verschillende kleuren make-up, maar ook welke kleding het beste bij je figuur past en hoe je het mooist op een foto kan staan. Dit boek heeft zich niet alleen gericht op het uiterlijk, nee hoor. Je krijgt ook boordevol informatie over de beste work-out voor jou body, hoe je je lichaam het beste kan reinigen, en krijg je tips over de grote trend van nu; yoga. Niet alleen mooi van buiten dus, maar ook van binnen.

Mannen, niet getreurd, voor jullie is er ook een hoofdstuk. Zo krijg je tips om een unibrow te voorkomen, wordt er verteld wat je kan doen tegen een slechte adem, en is er een hele pagina gewijd aan het ontharen van het lichaam (en ja, ook de schaamstreek wordt besproken). Er wordt, by the way, ook beschreven welke kledingstijl bij jou past, en hoe je het beste voor de dag kunt komen.

Ik heb erg genoten van dit boek. Heel verassend heb ik het in 2 dagen uitgelezen, terwijl het toch een behoorlijk dikke pil is! De teksten zijn ontzettend leuk geschreven en zaten boordevol met gouden tips, die ik echt zal gaan gebruiken in de toekomst. Zo weet ik nu dat ik geen halve fles conditioner hoef te gebruiken, maar toch echt genoeg heb aan een klein drupje (scheelt ook weer voor mijn portemonnee) en heb ik geleerd hoe ik mijn wallen kan maskeren als ik eens een nachtje door heb gehaald in de stad. Ik ben er helemaal blij mee. Happy go beauty!

Kun jij wel wat beautytips gebruiken en zou je dit boek graag willen lezen?

Happy go Beauty

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  In Happy go Beauty deelt beautystylist Tom Sebastian zijn ervaringen en ideeën op het gebied van gezondheid en schoonheid. Er zo goed mogelijk uitzien draait niet alleen om uiterlijke schoonheid; de belangrijkste sleutel is zelfvertrouwen. Door goed in je vel te zitten, bereik je meer dan met de beste make-up of duurste huidcrème. Je zult je veel beter voelen door gezonde maaltijden en eenvoudige meditatie- en ademhalingsoefeningen. En vergeet uiteraard seks niet! Ook voor het uiterlijk geeft hij je tips om het mooiste uit jezelf te halen. Van 5-minutenmetamorfoses, picture-perfect-tips tot het ontwikkelen van je eigen persoonlijke stijl. Zolang je maar dicht bij jezelf blijft. Ook voor mannen!

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Deze acteurs vonden het vreselijk om elkaar te zoenen

 • Deze artiest maakt van Disney karakters echte mensen

 • Deze films en series verschijnen in juni op Netflix

 • Deze films en series worden in juni van Netflix verwijderd

 • 24 meest verwachte films uit 2022

Gerelateerde artikelen

 • 10 Netflix tips die je moet weten

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • De 10 leukste kerstfilms aller tijden!

 • Young Adult top-5: september

 • 100 wereldplekken - Floortje Dessing

Zoek in artikelen