• onze waardering

Soixante Neuf RECENSIE

Een wonder is geschied! Een Erotische Thriller zónder een overdaad aan uitgebreide seksscènes. Ik ben Thriller fan maar heb (tot nu toe) eigenlijk helemaal niets met ‘stoute’ boeken. Vaak vind ik het erotische deel meer een soort statement om een taboe te doorbreken of om mee te doen aan de hype rondom ‘stoute’ boeken. Ik begon dus ligt sceptisch aan dit boek. Na zeven pagina’s toverde hoofdpersoon Sanne haar 'bunny' al uit de la en dacht ik geïrriteerd  ‘gáán we weer…’, maar niets was minder waar!

Sanne is undercoveragente. Na het mislukken van haar vorige opdracht brengt ze twee maanden in Thailand door. Vlak voor haar derde en laatste vakantiemaand krijgt zij echter een telefoontje van haar baas Rudi, hij heeft haar dringend nodig voor een opdracht! Er zijn namelijk twee moorden gepleegd in de chique sexclub Soixante Neuf. Sanne zal undercover moeten werken in de club (als Sandy G) om de ‘Kamasutra-killer’ te ontmaskeren en te stoppen.

Ik vond er verrassend weinig vunzige scènes in zitten voor een verhaal dat zich in een sexclub afspeelt. Het boek kent een gering aantal erotische scènes en ze zijn naar mijn mening allemaal functioneel. Verder draait het om Sanne, undercoveragente. Het begint in Thailand waar ze terug denkt aan haar vorige, mislukte, werkopdracht. Vervolgens krijgt ze een telefoontje van Rudi met het verzoek undercover als escorte te gaan. Ik verbaasde me even over het feit dat ze zo snel en makkelijk ja zei. Het lijkt mij dat je daar iets langer over nadenkt, het is namelijk niet niets! Maar niet veel later kon ik me eigenlijk wel neerleggen bij dit overhaaste besluit, als undercoveragent weet je natuurlijk vantevoren dat je dit soort opdrachten kunt krijgen. Je bent gewend om te werken met dames van lichte zeden, drugsdealers en criminelen. Ze vragen je doorgaans niet puppy’s te trainen zullen we maar zeggen…

Ik vond het wel jammer dat het hoogtepunt (van de spanning dan) van het boek eigenlijk in één hoofdstuk gepropt was. De rest van het boek zat ik niet op het puntje van mijn stoel, maar ik was wel nieuwsgierig naar wie er nou achter zat.

Ben jij op zoek naar een lekkere weglezer die spannend is met een vleugje erotiek? Dan kan ik je dit boek wel aanraden. Het is geen literair hoogstandje, maar het is zeker een aardig boek.

Ben jij ook benieuwd wie de Kamasutra-killer is en wat hij doet?

Soixante Neuf

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (5 stemmen)
 • Omschrijving:

  Als in seksclub ‘Soixante Neuf’ kort na elkaar twee lijken worden gevonden in posities uit de Kamasutra, besluit de politie tot een uiterst geheime undercoveroperatie. Agente Sanne Romeijn wordt teruggeroepen van vakantie. Zij is de enige die als luxe callgirl kan infiltreren om te achterhalen wie de Kamasutra-killer is en waarom de slachtoffers zo zijn achtergelaten.

  Na haar geslaagde sollicitatie bij eigenaar Ramses Barbino wordt Sandy G. al snel een van de populairste meisjes van de club. Om de moordenaar te kunnen ontmaskeren moet Sanne ver gaan, zelfs over haar eigen grenzen. Juist als Sanne denkt de dader op het spoor te zijn, valt er een nieuw slacht- offer. Sanne moet alles op alles zetten om te voorkomen dat de Kamasutra-killer opnieuw zal toeslaan.

  Soixante Neuf is het eerste deel in de G-serie, een reeks thrillers waarin misdaad en erotiek op een even subtiele als opwindende wijze worden gecombineerd.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Bloedwraak - Marcella Kleine

 • Recensie: Lotgenoten - Sabrine Ingabire

 • Twisted Lies - Ana Huang

 • Koude harten - Gunnar Staalesen

 • De verborgen boekwinkel - Evie Woods

Gerelateerde artikelen

 • 9 super spannende crime series

 • Spy girl

 • Maak kennis met inspecteur Eve Dallas in de politieserie van J.D. Robb

 • Thrillers met sterke plottwists

 • Undercover - Eva Burgers

Zoek in artikelen