• onze waardering

Recensie: Onverwacht (Stouter #2) RECENSIE

In het tweede deel van de Stouter trilogie kiezen vriendinnen Christina Hobbes en Lauren Billings (samen Christina Lauren) voor een andere benadering dan de meeste trilogieën. In plaats van door te gaan op het verhaal van Chloe Mills en haar lekkere klootzak Bennett Ryan die we leerden kennen in het eerste boek Ondenkbaar, staat in dit deel Sara, de beste vriendin van Chloe, centraal. 

Sara Dillion is net naar New York verhuisd. Ze heeft een lange relatie achter de rug en het enige waar ze nu behoefte aan heeft is spanning zonder verplichtingen. Haar vriendin Chloe neemt haar tijdens een ongedwongen avondje mee naar een club, waar Sara de onweerstaanbare Max Stella ontmoet. Na een avond vol spannend plezier heeft de normaal zo brave Sara een onweerstaanbare indruk op vrouwenverslinder Max achtergelaten. Nog nooit heeft hij zo’n ondeugende en wilde vrouw ontmoet. Max doet er alles aan om Sara aan zich te binden, maar Sara is helemaal niet toe aan een nieuwe relatie. Het is maar de vraag of het Max zal lukken om Sara te temmen...
 
Hoewel ook dit tweede deel van de Stouter trilogie vol staat met spannende en sexy scenes, valt het op dat dit boek een behoorlijk sterke verhaallijn heeft. In veel andere boeken binnen het stout-genre is er vaak een slap verhaal geschreven rondom een stel stomende, maar ongeloofwaardige seksscènes. In Onverwacht vloeien de stomende scènes juist heel natuurlijk voort uit de verhaallijn. Hoofdpersoon Sara is intelligent en aantrekkelijk, maar na een lange, moeizame relatie waarin ze meermaals bedrogen is, is ze ook voorzichtig en terughoudend geworden.
 
Je wordt als lezer meegenomen in haar gevoelens en twijfels, zonder dat het overgaat in melodramatisch gejammer. Ook het personage van Max wordt precies goed uitgediept om het verhaal vorm te geven, zonder dat er pagina’s gevuld worden met nutteloze achtergrondinformatie. Daarnaast is het een verademing om te lezen dat Sara geen onderdanige tante is die zich schikt naar de eisen van de onweerstaanbare Max, maar juist dat Max moeite moet doen om zich te schikken naar de regels van Sara. Deze doordachte subtiele verandering van het gros van de sexy verhalen maakt Onverwacht opvallend leuk en net even anders, vol met pikante spanning!

 

Stouter - Onverwacht

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (13 stemmen)
 • Omschrijving:

  Sara Dillon is net naar New York verhuisd en zoekt spanning zonder verplichtingen. Als ze op het verlovingsfeest van haar vriendin Chloe Mills de onweerstaanbare Max Stella ontmoet, zet ze haar zinnen op een avondje plezier. En ze laat een onvergetelijke indruk bij Max achter, want hij heeft nog nooit een vrouw zo wild en ondeugend als Sara ontmoet. Maar hoe kan hij Sara die constant naar spanning zoekt aan zich binden? Want eigenlijk is Sara wel iemand die hij vast wil houden. Max zet alles op alles om de wilde Sara opnieuw te verleiden en voor altijd te temmen. 

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Geef je op voor de Chicklit.nl leesclub met Six More Months of June

 • Campinggasten – Liz Ouwens

 • Escape from a game 1: Het geheim van spookeiland - Dustin Brady

 • Liefde in het spel - Elena Armas

 • Voor altijd regen - Meke Levenga

Gerelateerde artikelen

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • Boeken top-5: een tikkeltje stout

 • 5x Romantische zwijmel-films voor Valentijnsdag

 • Joanne Harris over derde deel Chocolat-trilogie

 • 21 romantische series die je wil zien

Zoek in artikelen