• onze waardering

Recensie: Hemsley + Hemsley, de kunst om goed te eten RECENSIE

Hemsley + Hemsley , de kunst om goed te eten is het boek als je van gezond eten houdt.. De Engelse zussen hebben hun leven gewijd aan gezond eten en je goed voelen hierdoor. Niet zo gek dus dat dit boek gelijk in de bestsellerlijsten is verschenen. Vele beroemdheden lopen weg met de zusjes en hun recepten zoals ook Francesca Burns van de Engelse Vogue die zegt dat ze zoveel heeft kunnen afvallen door de recepten van de zussen.

Aangezien ik echt heel erg houd van gezond eten, wilde ik graag dit boek recenseren. De zussen zijn internationaal bekend met hun recepten dus ik kon niet wachten om dit zelf te gaan proberen. Het boek begint met een aantal korte introductiestukjes en wat leuke tips, zoals elke dag beginnen met een glas water met citroen. Dit is echt super gezond en leuk dat ze dit erin zetten. Dan leggen ze van alles uit over de voedingsgroepen en behandelen ze alles van kruiden tot superfoods. Hierna beginnen de recepten die ze overzichtelijk hebben ingedeeld van ontbijt tot sapjes.

De recepten zijn duidelijk omschreven en hebben allemaal een korte inleiding over het gerecht zelf. Heel leuk! Daarna staan de handelingen die je moet verrichten voor de gemakkelijkheid genummerd. Sommige ingrediënten zijn wel wat moeilijker om aan te komen. Maar als je zoals ik veel kook met alles wat gezond is, is dit geen probleem. Echt een aanrader!

Wil je dit boek winnen?

Hemsley + Hemsley

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  'De kunst om goed te eten'is dé sensatie van de Engelse kookboekenscene van 2014. Het boek belandde direct na verschijning hoog in de bestsellerlijsten en is inmiddels lijfboek - én definitieve gezondheidsbijbel - van veel jonge vrouwen.
   
  Melissa en Jasmine Hemsley koken vol overgave, gezond en recht door zee. Hun frisse en inventieve recepten zijn inmiddels een begrip in heel Londen. In De kunst om goed te eten richten de zusjes Hemsley zich op voedzame en biologische voeding en het vermijden van gluten, geraffineerde suikers en koolhydraten. Hun down to earth-methode is aanstekelijk voor iedereen die gezond, uitgebalanceerd en fantasievol wil eten. 'De kunst om goed te eten'is ook heel praktisch: het boek bevat talrijke tips en adviezen over ingrediënten, technieken, plannen en ideeën voor lunches en snacks die passen bij een drukke levensstijl. Afvallen voor fijnproevers!
   
  Hemsley + Hemsley staat voor Jasmine en Melissa Hemsley. Vijf jaar geleden begonnen de zussen als privéchef-koks en kookten ze bij mensen thuis die gezonder en energieker wilden leven. Daarnaast gaven ze hun klanten ook kooklessen en adviezen om gezonder te koken. Drie jaar geleden begonnen ze een blog voor de Britse Vogue. Hun manier van koken is gebaseerd op tien jaar zelfstudie en hun ervaringen als privékok en is gericht op het eten van natuurlijke, onbewerkte voedingsmiddelen. 'De kunst om goed te eten' is hun eerste kookboek.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

 • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

 • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

 • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

 • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Recensie: De zeven zussen

 • Gezocht: recensenten

 • Winnen: Bridgerton deel 1 t/m 5

 • Winnen: 5x Zomeravond van Suzanne Vermeer

Zoek in artikelen