- Home
- Recensies
- Boekrecensies
- Recensie: Puur natuurlijk koken
Puur natuurlijk koken
-
Auteur:
Tom Hunt -
Verschenen:
3 februari 2015 -
Uitgave:
ISBN 9789461431165
Uitgever Good Cook
176 pagina's -
Ondertitel:
eet volgens de seizoenen en verspil niets -
Uitgever:
Good Cook -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(0 stemmen) -
Omschrijving:
Weg met de ingevlogen aardbeien in december! 'Puur natuurlijk koken' zet je met de beide benen op de grond en leert je culinair genieten in het hier en nu.
Tom Hunt, voorvechter van het gebruik van lokale en seizoensgebonden producten, laat je kennismaken met zijn manier van koken. Hij noemt dit 'van- wortel-tot-vrucht': je gebruikt letterlijk alles van de ingrediënten. Zo eet je gezonder, verspil je niets en bespaar je ook nog eens geld.
Per jaargetij worden de seizoensproducten onder de loep genomen, met steeds drie eenvoudige basis- bereidingen, gevolgd door drie wereldgerechten en aangevuld met variaties daarop, ideeën om restjes te verwerken en korte, snelle recepten. Alle recepten blinken uit door de fantastische diversiteit van alledaagse groente- en fruitsoorten.
Blader dit boek door en lees wat je moet doen met die zak groenten die je hebt gekocht, in de weten- schap dat er een inspirerend recept (of tien) op je ligt te wachten! Van ontbijt tot en met nagerecht, alles wat daartussen zit en heerlijke drankjes, dips en sauzen.
Nieuwste artikelen
-
Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch
-
De rivalen – Vi Keeland
-
De gebroeders Maxilari - David Pefko
-
Beers balkon - Jeroen Berkhout
-
Italopop - Vanja van der Leeden
Gerelateerde artikelen
-
Chicklit top-5: juni
-
Kyra’s Kitchen (met recept voor koffievervanger!)
-
Recensie: Vijftig tinten kip
-
Rudolph’s cupcakes compleet
-
Elsbeth kookt: Venkeltime (met recept voor ovenschotel!)