• onze waardering

Recensies: De labyrintrenner-files RECENSIE

Dit kleine boekje is een extra aanvulling op De Labyrintrenner-serie. Je vindt er nieuwe informatie over het ontstaan van WICKED, maar ook over Thomas, Theresa en de anderen die in het labyrint zaten. Daarbij kom je meer te weten over het begin van de Vuring, toen nog niet duidelijk was wat het virus inhield.
 
Met heel erg veel plezier heb ik alle drie de delen van de Labyrintrenner-serie gelezen. Ik was dus ook erg benieuwd naar dit nieuwe boekje. Het boekje is wel erg dun! Het telt maar 52 pagina’s en is dus binnen een ruk uit.
Dit boekje bestaat uit drie delen: Vertrouwelijke Dossiers, Teruggevonden Correspondentie en Onderdrukte herinneringen. In het eerste deel lees je over (het ontstaan van) Wicked. Het is geschreven in briefvorm aan elkaar. Dit vond ik erg leuk gedaan! Zo lijken het inderdaad ‘vertrouwelijke dossiers’ die je dan in handen hebt. In het tweede deel vind je informatie over de Vuring. Je neemt daarbij een kijkje in het materiaal van ARMIID – Army Medical Research Institute for Infectious Diseases. Ook dit deel is geschreven in briefvorm en in uitgeschreven radioberichten. In het derde en laatste deel van het boekje lees je over herinneringen van Thomas, Wok en Minho.
 
Het was dus een dun boekje, maar zeker een hele leuke toevoegen aan de Labyrintrenner-serie. Het laat je een diepere duik nemen in de wereld van WICKED, ARMIID en je leest herinneringen van belangrijke personages. Ik raad iedereen wel aan om aan dit boekje te beginnen wanneer de drie delen van de Labyrintrenner-serie gelezen zijn.

De labyrintrenner-files

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (1 stem)
 • Omschrijving:

  In De labyrintrenner-files vind je allerlei extra informatie over WICKED, de Laarders en de Vuring. Lees meer over het eerste gesprek van Thomas met Theresa, wat Minho heeft doorgemaakt in Fase III, het verleden van Wok, en meer. Voor echte fans van De labyrintrenner.

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • Interview: De hoofdredactrice van Chicklit.nl Andrea Koolen

 • Bridezilla. Nee. Toch?

 • Recensie: Nooit meer terug

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen