• onze waardering

Recensie: 50 curry's uit Thailand RECENSIE

50 curry's uit Thailand is een klein en gemakkelijk kookboek. De recepten zijn niet allemaal curry’s maar ook andere Thaise gerechten. Zoals streetfood wat daar erg populair is. Er worden vooral veel basis recepten gegeven waarmee je bij de andere gerechten aan de slag kan. 
 
Ik ben begonnen met mijn eigen curry pasta te maken. Ik dacht dat dit erg moeilijk zou zijn maar dit valt echt heel erg mee! Als je de ingrediënten door hebt is het zo gemaakt en kan je zelf ook een beetje variëren. Min punt aan de recepten is dat ze echt voor hele grote porties zijn. 14 eetlepels curry pasta is echt veel te veel. Maar door dit boekje heb ik wel geleerd mijn eigen verse curry te maken en dit doe ik nu eigenlijk altijd. Ik koop niet meer de kant en klare curry pasta. De recepten in het boekje zijn ook redelijk makkelijk te maken en erg lekker! Ook al verrijk ik de gerechten toch wel snel met wat meer groenten, want alleen kip en rijst is voor mij niet gezond genoeg. Met dit boekje, een goede blender en een Aziatische supermarkt in de buurt ben je zo een expert in zelf Thaise gerechten maken! 
 

50 curry's uit Thailand

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (1 stem)
  • Omschrijving:

    Het essentiële Thaise curryboek!

    Speciaal voor alle liefhebbers van de Thaise keuken en pittig eten heeft de befaamde Thaise chef Vatcharin Bhumichitr in '50 Curry's uit Thailand' zijn 50 lekkerste recepten opgenomen.

    In dit boek vind je naast schitterende foto's en nuttige tips en adviezen een overvloed aan verschillende smaken en specerijen. De recepten zijn voor een deel afkomstig uit de bestseller '70 Thaise curries' en lopen uiteen van vlees tot vis en van groente tot fruit. Bhumichitr deelt de smakelijkste regionale specialiteiten zoals Zuidelijke kipcurry (Kai keow)maar ook echte klassiekers als Groene curry(Kaeng keow).

    '50 Curry's uit Thailand' is essentieel voor iedereen die zelf authentieke Thaise curry's wil bereiden.

Meer info

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: De kroon van de Tearling

  • Bosh! - Healthy vegan - Henry Firth & Ian Theasby

  • Voordat de koffie koud wordt - Toshikazu Kawaguchi

Zoek in artikelen