• onze waardering

Recensie: Bed & Breakfast RECENSIE

Bed & Breakfast is een thriller geschreven door Candy Brouwer. Als Jessica op een dag haar oude schoolvriendin Danielle ziet op de reünie van haar oude school veranderd alles, niet alleen de reünie loopt anders verwacht, maar ook de rest van haar leven. Danielle is model en nodigt Jessica uit om op haar Bed & Breakfast in Frankrijk te passen. Jessica besluit ja te zeggen, maar tijdens haar verblijf gebeuren er onverwachte dingen, zo leert ze Alain kennen, de assistent van Danielle. Op een dag belt er een man aan bij de Bed & Breakfast. Jessica had geen logeés verwacht, maar de charmante Sven kan ze niet wegsturen. Alain en Sven kunnen elkaar totaal niet uitstaan, totdat Jessica kennis maakt met 'het programma' waar Sven het steeds over had. Jessica laat zich meesleuren in een spannend seksueel avontuur. Plots krijgt een van de mannen een ongeluk en raakt in coma, dan doet Jessica een ontdekking.

Bed & Breakfast is een spannend, romantisch, erotisch en dramatisch boek. Het heeft verschillende kanten en dat maakt het boek zo goed.
Binnen een paar bladzijdes wordt je meegesleurd in een spannend verhaal, er gebeuren dingen die je totaal niet aan ziet komen en dat zorgt ervoor dat je niet kunt stoppen met lezen. De spanning bouwt zich goed op, en op het einde komt het nog meer tot zijn recht. Het boek leert je goed kennis maken met Jessica maar ook met de overige personages. Alain en Sven hebben een bepaalde charme die je hart sneller laat kloppen. De erotische scènes geven het boek nog meer kleur. Het boek gaat goed in op de details en daarom is het makkelijk om een beeld te vormen bij het boek.

Het boek heeft naar mijn mening een ideale hoeveelheid bladzijdes. De 224 bladzijdes bevatten zoveel goede hoofdstukken. De hoofdstukken zijn overigens wel kort. Één hoofdstuk bestaat uit vier pagina's. Dat zorgt er wel voor dat je even snel een hoofdstuk leest. Ik vond het erg prettig. In sommige hoofdstukken wordt het leven van Jessica beschreven toen ze nog jong was, zo leer je meer over haar verleden. Dat zie je ook duidelijk aan de verandering van het lettertype. Candy Brouwer heeft ook een erg prettige schrijfstijl die je ogen laat zweven over het boek. Je hoeft niet heel intensief te lezen om het verhaal te begrijpen en dat maakt het prettig.

Bed & Breakfast krijgt van mij vier hartjes. Candy Brouwer heeft het voor elkaar gekregen om meerdere genres terug te laten komen in één verhaal. Ik heb op het puntje van mijn stoel gezeten en dat heb ik niet vaak bij boeken. Het boek is zeker een aanrader.

Bed and Breakfast

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Een B&B in Frankrijk. Het klinkt zo lieflijk. Maar niets is minder waar...

  Als Jessica's oude schoolvriendin Danielle naar New York vertrekt voor een fotoshoot, vraagt ze Jessica op haar B&B te passen. Naast Jessica is alleen Danielle's bloedmooie assistent Alain aanwezig. Dan arriveert er onverwacht een gast. Terwijl Jessica Danielle probeert te bereiken, neemt Sven zijn intrek in het gastenverblijf. Alain en Sven liggen elkaar niet en Jessica ontdekt algauw dat Sven met een speciale bedoeling is gekomen. Als een van de mannen een ongeluk krijgt waarbij hij in coma raakt en Danielle maar onbereikbaar blijft, vermoedt Jessica dat deze zaken met elkaar samenhangen. Ze begint te wroeten en doet een afschuwelijke ontdekking.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Netflix hits en de bijbehorende boeken

 • De slechtste romantische relaties die ontstonden in tv-series

 • 10x dezelfde kostuums die in verschillende films zijn gebruikt

 • Top 10 Nederlandse romcoms

 • Wat doet de cast van The Santa Clause nu?

Gerelateerde artikelen

 • Het Luxor resort

 • Het chalet

 • Recensie: De dinsdagvrouwen te hooi en te gras

 • Recensie: Rose Harbor in bloei

Zoek in artikelen