• onze waardering

Recensie: Zoete verslaving RECENSIE

Renita is een sub en heeft een relatie met haar meester Lucas. Als ze haar ex-vriend Cole tegen het lijf loopt, raakt ze door de war. De relatie is tien jaar geleden uitgegaan door een ernstige fout van Cole, maar het blijkt dat ze nog warme gevoelens voor elkaar hebben. Sterker nog, Cole is nog steeds tot over zijn oren verliefd op haar. Lucas maakt met Cole een afspraak: hij mag Renita twee weken ‘lenen’ van hem. Na die twee weken moet Renita beslissen met wie ze verder wil. Maar wie gaat ze kiezen..?
 
Zoete verslaving vond ik een best heftig boek. Als je Zoete verslaving met bijvoorbeeld Vijftig tinten grijs vergelijkt, is Vijftig tinten grijs maar een slappe roman. Elke bladzijde ging over seks. En dan geen romantische seks met een vleugje sm, maar afranselen met een riem, seks met meerdere personen en anale seks. Het verhaal zelf ging eigenlijk helemaal nergens over, maar ja sex sells. Renita wordt aan haar jeugdliefde Cole ‘uitgeleend’ door haar meester en het enige wat ze doet is seks hebben en af en toe komt er een bladzijdes waar er wordt verteld over Renita haar emoties. En natuurlijk hebben alle mannen waar ze mee omgaat bakken met geld en zijn ze enorm groot geschapen. Zo cliché en onrealistisch. Het enige ‘spannende’ wat er gebeurd is als Renita moet kiezen tussen Cole of Lucas. Omdat ik het boek niet helemaal wil afbranden wil ik ook nog wat positieve kanten belichten. In het verhaal komt grove sm voor, maar Renita haar meesters zijn wel respectvol naar haar. In het verhaal komt ook naar voren dat ze meesters heeft gehad die niet respectvol waren, dus dat vond ik wel realistisch. Het einde van het boek vond ik verassend en mooi. Ik heb ook een ander boek gelezen van Maya Banks en ik zag dat ze de personage uit andere boeken ook met een bijrolletje laat terug komen in ieder boek. Dat maakt mij stiekem toch nieuwsgierig naar andere boeken. Het leest makkelijk weg en je hoeft er niet te veel bij na te denken. Een aanrader als je nieuwsgierig bent naar de duistere kant van seks, een afrader als je van boeken houdt met een goed en spannend verhaal.
 

Zoete verslaving

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (3 stemmen)
 • Omschrijving:

  Cole is succesvoller dan hij ooit had durven dromen. Hij kan elke vrouw krijgen, maar er is er één die voortdurend in zijn gedachten is: zijn jeugdvriendinnetje Renita. Hij is die eerste kennismaking met onschuldige liefde nooit vergeten – maar evenmin het verlangen dat hem verteerde en de pijn die hij om haar leed.Renita is uitgegroeid tot een mooie, verleidelijke vrouw. Ze heeft een voorkeur ontwikkeld voor de duistere kanten van seksueel verlangen en maakt er geen geheim van dat ze een dominante man wil. Als Cole haar terugziet, is hij diep teleurgesteld dat ze bij een ander hoort. Renita’s huidige ‘meester’ staat haar toe korte tijd met Cole samen te zijn, maar daarna moet ze weer bij hem terugkeren. Hoewel Cole akkoord gaat met deze deal, weet hij dat hij Renita nooit meer zal willen loslaten…

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

 • Deze series zijn wereldwijd het populairst op Netflix

 • 8 aanraders voor Young Adult tv series die je nu kan streamen

 • De 10 grappigste Disney personages!

 • Waar is de Once Upon a Time cast nu?

 • Doni en de kracht van de blauwe veer - Dwight van van de Vijver

Gerelateerde artikelen

 • Moederdag: boeken top-5

 • Top 10 BBQ boeken

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • De 10 populairste chicklit schrijfsters

 • Recensie: De zeven zussen

Zoek in artikelen