- Home
- Recensies
- Boekrecensies
- Recensie: Een druppel rozenwater



Een druppel rozenwater
-
Auteur:
Merijn Tol, Nadia Zerouali -
Verschenen:
15 oktober 2015 -
Uitgave:
ISBN 9789059566453
Uitgever Fontaine Uitgevers
160 pagina's -
Ondertitel:
zoete recepten uit Noord-Afrika, Midden-Oosten en Mediterranée -
Uitgever:
Fontaine Uitgevers -
Genre:
Kookboeken
-
Onze waardering:
-
Members waardering:
(1 stem) -
Omschrijving:
Nadia en Merijn – bekend van hun Arabia-kookboeken – speuren in hun
nieuwste boek naar het lekkerste zoet uit Noord-Afrika, het Midden-Oosten en de
Mediterrannée. En dat is een heel ander zoet dan de Franse en Angelsaksische
patisserie. Hun zoet is doordrenkt van honing, oranjebloesemwater en rozenwater
en bevat amandelen, pistache, citroen en sinaasappel. Nadia en Merijn houden
van de klassiekers, maar geven er graag hun eigen draai aan. Denk aan
Dadelwalnootkoekjes met rozenwater en kaneel, Semolinacake met pekmez en
walnoten, Rozenjelly met amandelen, Pistachemarsepein met ricottavulling en Abrikozenmelkijs met pijnboompitten. Zoetigheid was nog nooit zo verleidelijk.
Nieuwste artikelen
-
Zondagskracht - Judith Visser
-
Alsnog - Willem Ritstier en Andrea Kruis
-
De lentedochter – Tessa Collins
-
Felinia en de vloek van Zorana - Gerard van Gemert
-
Ravi en de rode panda - Isabelle D’hont en Santhya Shenbagam Radhakrishnan
Gerelateerde artikelen
-
How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen
-
Recensie: De zeven zussen
-
Gezocht: recensenten
-
Recensie: Match
-
Gegijzeld - Chinouk Thijssen