• onze waardering

Recensie: Uit! RECENSIE

Niets is pijnlijker dan een gebroken hart. Je bezatten in de stad om met de eerste de beste jongen te gaan zoenen en vervolgens met een dubbele tong jankend de voicemail van je ex in te spreken lijkt een goed idee, maar dat is het niet. En nee, huilend in bed al zijn sociale media accounts checken óók niet. Ken of ben jij zo’n iemand? Geef of lees dan het boek ‘Uit!’ eens van The Secret Sisterhood. Een handboek om over je break-up heen te komen met handige tips en ruimte om al het verdriet en woede van je af te schrijven.

 

In het begin was ik een beetje sceptisch over dit boekje. Ik was bang dat het een beetje flauw zou zijn en zonde van je geld. Gelukkig is dit niet het geval en is ‘Uit!’ een heel grappig ex-verwerkingsboekje in de stijl van Wreck this journal en Rumag. De kaft is knalroze met de titel in dikke zwarte letters. De letters in het boek lijken handgeschreven en sommige bladzijdes bevatten lijntjes zoals in een notitieboekje. Alles is verder zwart-wit, maar ik had het leuker gevonden als het boekje meer kleurtjes had.

 

De inhoud van het boekje is leuk. Je vindt leuke opdrachten zoals woordzoekers, schema’s en lijstjes die je kunt invullen. Verder vind je tips als do’s en don’ts of recepten die helpen tegen een gebroken hart en vee quotes in de Rumag stijl. ‘’It’s better to have loved and lost than to live with that pyscho the rest of life’ is er één van. Het is dus geen diepgaand boek, maar een vrolijk gidsje dat je cadeau geeft aan een vriendin wiens relatie net uit is.

 

Ik geef ‘Uit!’ vier hartjes, omdat ik het voor een luchtig boekje nog best geslaagd vindt. Ik denk zelfs dat je ergens wel steun zou kunnen hebben aan dit gidsje. De opdrachten die erin staan zijn leuk en dat Wreck this journal stijltje vind ik ook altijd leuk. Het enige minpuntje is dat de binnenkant wel wat vrolijker had gemogen van mij.

Uit! Het ex-verwerkingsboekje

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Nooit meer je hart uitstorten in een whatsappje, jankend een voicemail inspreken of van pure ellende onder je niveau zoenen. UIT! Het ex-verwerkingsboekje navigeert je liefdevol door de stadia van liefdesverdriet. Van ongeloof tot acceptatie, tot je weer krachtig en vol zelfvertrouwen in het leven staat. Weinig mensen weten liefdesverdriet elegant te dragen. Zeker in een tijd waarin frustraties en misstappen snel geuit zijn op whatsapp, facebook, instagram en twitter. UIT! Het ex-verwerkingsboekje beschermt je tegen gênante acties en reputatieschade. Na 160 pagina"s ben je klaar voor een véél betere match. Of op zijn minst een volgende ex.

Meer info

Nieuwste artikelen

 • The Witcher seizoen 3 komt eraan en nieuwe trailer onthuld

 • Spannende Stranger Things seizoen 4 teaser onthult een spookhuis

 • Bridgerton seizoen 2 teaser: Anthony Bridgerton ontmoet liefdesinteresse Kate Sharma

 • De schaduwkoningin - Marianne en Theo Hoogstraaten

 • Later als ik groot ben - Marian Keyes

Gerelateerde artikelen

 • Dit is de 'All The Bright Places' releasedatum op Netflix

 • Boekenweek voor Jongeren 2019

 • Recensie: Morgen ga ik echt, zei Moemf

Zoek in artikelen