• onze waardering

Recensie: De organizing agenda 2018 RECENSIE

Deze recensie is anders dan de meeste recensies die wij hier bij chicklit.nl hanteren. Het betreft namelijk niet een daadwerkelijk boek maar een agenda. En dan wel ‘De organizing agenda 2018’ door Zamarra Kok. De trend van agenda’s en notebooks is tegenwoordig duidelijk voelbaar. En als vrouw zijnde kunnen wij vaak allemaal wel wat overzicht en structuur gebruiken. En dit is precies wat deze agenda belooft. Het is namelijk niet zomaar een agenda maar je kan er ook tips in vinden, invullijstjes en zelf al je taken en doelen opschrijven.

 

De agenda begint op eerste Kerstdag en heeft dan ook een aantal pagina’s daarvoor lijstjes voor Kerstmis. De gehele agenda bevat eigenlijk meerdere leuke lijstjes die zeker behulpzaam zijn. Zo heb je een uitleen lijstje (handig om te zien aan wie je welke boeken hebt uitgeleend), een bucklijst, cadeauplanner, onderhoudplanpagina, kluslijst en zelfs een opruimlijst voor 2018.

Voor de ondernemers onder ons heeft ook elke dag een stukje waar je je uren, onkosten en kilometers kan opschrijven. Erg handig! Ook helpt deze agenda om al je kosten bij te houden door ook dat in te plannen. 

 

Het enige puntje wat een beetje jammer is, is dat je elke maand maar 3 taken kan opschrijven terwijl dit een beetje weinig is per maand. Daarnaast zijn er eigenlijk gewoon weg te weinig pagina’s als je echt 2018 methodisch zou willen aanpakken. Zo heb je maar ruimte om 4 opruimklussen op te schrijven in heel 2018. En de kortingsbonnen achterin voelen een beetje als een reclame folder.

 

Maar deze agenda is een aanrader voor iedereen die een goede agenda zoekt en het leuk vindt om lijstjes te maken (geen lange lijstjes dus vanwege de beperkte ruimte). 

De organizing agenda 2018

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    De organizing agenda van Zamarra Kok is een praktische alles-in-éénagenda die je overzicht geeft in de balans tussen werk en privé en helpt je je leven te structureren. Als je eenmaal De organizing agenda gebruikt hebt, wil je nooit meer iets anders. Hij is overzichtelijk, praktisch en inspirerend.

    Nieuw in De organizing agenda is de horizontale weekindeling, met lekker veel schrijfruimte per dag. In de weekindeling kun je naast boodschappen en maaltijden ook je zakelijke uren- onkosten- en kilometerregistratie noteren. Met de praktische jaarplanners houd je overzicht over belangrijke gebeurtenissen, opruim- of schoonmaakklussen en je doelen voor dit jaar. Iedere maand kun je taken noteren en je uitgaven en bespaardoelen bijhouden. Opvallende stickers helpen je om belangrijke gebeurtenissen duidelijk in de agenda te markeren.

    Alles wat je nodig hebt voor een goed georganiseerd leven:
    - Jaarplanner voor grote opruimklussen en je doelen voor dit jaar.
    - Met bucketlist en ''tijd voor een ander'' pagina.
    - Jaarplanner voor grote opruimklussen en je doelen voor dit jaar
    - Planners voor jaar, maand, budget, huishouden, onderhoudsklussen, verjaardagen, cadeautjes, leen en uitleen, vakantie en kerst
    - Voor zzp'ers dagelijkse uren-, onkosten- en kilometerregistratie
    - Vier gekleurde herinneringsstickers
    - Inspirerende artikelen met tips over onder andere opruimen, het vinden van innerlijke rust, brandpreventie en duurzame mode.

Meer info

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Pillen waardoor je glitterpoep krijgt

  • Once Upon A Time seizoen 7 komt eraan ondanks vertrek Emma

  • Lucy Hale onthult een fout in de intro van Pretty Little Liars

  • Nee! Dit is vreselijk Pretty Little Liars nieuws

  • Vriendinnen die samen drinken zijn gelukkiger

Zoek in artikelen