• onze waardering

Recensie: Yoga Girl 1: Lessen in de liefde RECENSIE

Recensie: Yoga Girl 1: Lessen in de liefde - Audrey Carlan

Genevieve Harper is yoga-instructeur bij Lotus House. Sinds de dood van haar ouders, zorgt ze in haar eentje voor haar broertje en zusje. Ze doet er alles aan om ervoor te zorgen dat het hen aan niets ontbreekt. Ze werkt veel om genoeg geld te verdienen en dus heeft ze geen tijd voor mannen...

Trent Fox is een professionele honkbalspeler, maar door een blessure kan hij tijdelijk niet spelen. Er wordt hem geadviseerd om yogalessen te nemen. Zodoende meldt hij zich aan bij yogacentrum Lotus House. Daar ontmoet hij een beeldschone blondine. Hij weet haar over te halen om hem dagelijks privélessen te geven. Maar terwijl hij zinspeelt op meer, blijft zij professioneel...

In eerste instantie verwijst de covertekst naar een simpel verhaal over een man en een vrouw, die elkaar ontmoeten in een moeilijke fase in hun leven. Natuurlijk is dit wel de rode draad in het boek, maar Yoga Girl 1: Lessen in de liefde heeft meer. Het verhaal blijft overeind en wordt niet weggespoeld door de erotische scènes, zoals dat bij veel van dit soort verhalen gebeurt. Op die manier leest het boek als een trein en blader je zo van hoofdstuk naar hoofdstuk.

Daarnaast neemt Audrey Carlan de tijd om de karakters van Genevieve en Trent verder uit te diepen. Je krijgt een goed beeld van beide personages – ook omdat het verhaal vanuit beide perspectieven is geschreven. De chemie tussen Genevieve en Trent spat van de bladzijdes en dat zorgt ervoor dat je een beetje verliefd wordt op dit leuke stel. Tevens komen er best wat bijpersonages in het verhaal voor, maar ze hebben stuk voor stuk een duidelijke functie en voegen echt iets toe aan het verhaal.

Audrey Carlan heeft in Yoga Girl 1: Lessen in de liefde duidelijk gebruik gemaakt van haar eigen ervaringen met yoga. Bij elk nieuw hoofdstuk legt ze een bepaalde yogahouding of chakra uit. Bijna allemaal komen ze ook terug in het verhaal, uitgevoerd door de hoofdpersonages. Hierdoor krijg je spontaan zin om ook aan yoga te beginnen, als je dat nog niet doet.

Yoga Girl 1: Lessen in de liefde doet wat het moet doen: het geeft je een goed gevoel. Het verhaal is voorspelbaar, maar zeker niet saai. Door de gedachten en gevoelens van niet alleen Genevieve, maar ook van Trent te lezen, krijgt het verhaal meer diepgang en blijft het tot de laatste bladzijde interessant. Het is geen literair hoogstandje, maar wel een heerlijk boek om lekker bij weg te zwijmelen op een koude winteravond.

 

Recensie: Yoga Girl 1: Lessen in de liefde - Audrey Carlan

{Module not found.}

Yoga girl 1 - Lessen in de liefde

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Yoga-instructeur Genevieve Harper is een blonde schoonheid met een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Na een tragisch ongeval waarbij haar ouders omkwamen, doet ze haar uiterste best om haar broertje en zusje op te vangen, groot te brengen en geld voor hen te verdienen. Ze is vierentwintig, maar de liefde moet nog maar even wachten, want tijd voor mannen heeft ze niet.

  Trent Fox staat bekend als een player, zowel op het basketbalveld als daarbuiten. Helaas dreigt zijn carrière als topsporter in gevaar te komen door een blessure. Hij hoopt dat yoga hem kan helpen en meldt zich aan bij yogacentrum Lotus House. Daar ontmoet hij een kleine blondine met prachtige donkere ogen, volle rondingen en lippen gemaakt om te zoenen. Hij weet haar te strikken voor dagelijkse privélessen, maar hoe sensueel hot yoga ook kan zijn, ze blijft professioneel… Of is dat maar schijn?

Meer info

Nieuwste artikelen

 • Hier zal Bridgerton seizoen 3 en 4 over gaan

 • Actievolle Army of the Dead trailer onthuld door Netflix

 • Bridgerton seizoen 3 én 4 aangekondigd

 • Recensie: It Takes Two | 5 hartjes

 • Best beoordeelde BBQ boeken

Gerelateerde artikelen

 • Recensie: Calendar Girl 1 - Nooit verliefd worden - januari/februari/maart

 • Recensie: Alles heeft een prijs - April, Mei, Juni

 • Recensie: Yoga Girl 5 - Vertrouwen of verliezen

 • Recensie: Yoga Girl 2 - Wachten op de ware

 • Recensie: Yoga Girl 6: Geloven in je gevoel

Zoek in artikelen