• onze waardering

Recensie: Supernatural - The Men of Letters Bestiary Winchester Family Edition RECENSIE

Recensie: Supernatural: The Men of Letters Bestiary Winchester Family Edition - Tim Waggoner

De Supernatural: The Men of Letters Bestiary Winchester Family Edition is een aangevulde en gecorrigeerde versie van het archief van de Men of Letters. De broers Sam en Dean Winchester (uit de serie Supernatural) gebruiken hiervoor hun eigen ervaringen en die van hun vader en grootvader. Het boek is verdeeld in verschillende hoofdstukken zoals monsters, goden en demonen.

The Men of Letters Bestiary is geschreven door Tim Waggoner vanuit het perspectief van de Winchester broers. Een goede keuze om vanuit dit perspectief te schrijven omdat het goed aansluit bij de serie. Zeker gezien de doelgroep waar het boek voor geschreven is, namelijk Supernatural fans. Per entiteit wordt een beschrijving gegeven van hun uiterlijk, krachten en zwakheden. En een apart stuk met de ervaring van de broers hiermee. Op deze manier is de link gelegd tussen de informatie en de link met de Winchesterbroers en dus ook de televisieserie. Ook is er een prachtige illustratie door Kyle Hotz van elke entiteit waarmee ze nog meer tot leven komen.

De schrijfstijl van The Men of Letters Bestiary is erg toegankelijk en gemakkelijk leesbaar. De teksten zijn niet te lang en niet te kort en doordat er steeds 1 entiteit tegelijk wordt beschreven is het gemakkelijk te bepalen hoeveel je in één keer leest. Het boek is meer een verzamelobject dan een echt leesboek. De vormgeving ziet er ook goed uit en is passend bij de inhoud. Door de combinatie van een antiek uitziende buitenkant met de keuze voor een wat moderner lettertype en illustraties klopt de vormgeving met het verhaal dat het om een aanvulling van de Winchesterbroers in het heden op een eeuwenoud archief is.

Ook de timing van Supernatural: The Men of Letters Bestiary Winchester Family Edition is goed. Inmiddels is de serie al weer bezig met het dertiende seizoen en hebben de Winchesterbroers genoeg entiteiten gezien om ook een geloofwaardige aanvulling te kunnen doen op het Men of Letters archief.

Zoals al eerder genoemd is Supernatural: The Men of Letters Bestiary Winchester Family Edition van Tim Waggoner echt een boek dat gericht is op de Supernatural fans. Maar ook liefhebbers van horror/fantasy/mysterie zullen dit boek kunnen waarderen en misschien zelfs wel naar aanleiding van dit boek de serie gaan kijken.

Recensie: Supernatural: The Men of Letters Bestiary Winchester Family Edition - Tim Waggoner

Supernatural - The Men of Letters Bestiary Winchester

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    This immersive in-world guide based on the highly popular Supernatural television show reveals the strengths, weaknesses, secrets of the deadly ghosts, demons, angels, and creatures that the Winchesters have hunted. 

    An immersive in-world guide to the Supernatural universe, this tome from the Men of Letters’ archive features information on the deadliest ghosts, monsters, and creatures ever encountered.

    The Men of Letters was a secret society dedicated to accumulating knowledge of supernatural and arcane mysteries. Decades after the order was wiped out, Sam and Dean Winchester inherited their hidden bunker, where Sam compiled the records of the supernatural entities discovered by the Men of Letters into one book. Once assembled, the Winchester brothers themselves included their own additions and annotations.

    From the Knight of Hell Abaddon to banshees and wendigos, this fully illustrated tome will allow fans to explore the creatures of Heaven, Hell, and Earth from the Winchester brothers’ perspective.

    Complete with commentary from Sam and Dean, Supernatural: The Men of Letters Bestiary offers a unique and immersive look at the creatures and entities that inhabit the series.

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen