• onze waardering

Recensie: Een tweede kans RECENSIE

Recensie: Een tweede kans – Jennifer L. Armentrout

Jennifer L. Armentrout neemt je in Een tweede kans mee in het spannende leven van Sasha. Sasha komt na tien jaar terug in haar geboortestad om haar moeder te helpen met het runnen van het hotel. Ze is tien jaar geleden vertrokken nadat ze ontsnapt was uit de handen van een seriemoordenaar. Al snel gebeuren er vreemde dingen en blijkt dat de ellende nog niet voorbij is. De moordenaar van tien jaar geleden is echter dood, wie is dan nu de degene die de vrouwen vermoord heeft? En is het toevallig dat alles begint op het moment dat Sasha weer terug is? Is Sasha daarom ook in gevaar?

Jennifer L. Armentrout begint haar verhaal met de nachtmerrie die Sasha tien jaar bezig houdt. Daarna is er een klein stukje van de moordenaar te lezen. Daarin lees je dan ook het motief van de moordenaar. Ondanks dat je dit weet, blijft het super spannend.

Een tweede kans is een romantische thriller waarin we de romance tussen Sasha en Cole zien opbloeien. Je leeft erg mee met het stel en hoopt dat ze bij elkaar kunnen blijven. Tien jaar geleden hadden ze ook wat met elkaar, maar nadat Sasha ontsnapt was van de seriemoordenaar, is ze gevlucht om niet meer geconfronteerd te worden met het verleden.

Het verhaal leest vlot en je wilt het eigenlijk in één adem uitlezen. Op sommige momenten is het angstaanjagend spannend. Het duurt wel even voordat duidelijk wordt wat er tien jaar geleden afgespeeld heeft. Dit zorgt er enerzijds voor dat de spanning opgebouwd wordt, maar anderzijds mis je wat informatie om het verhaal helemaal te kunnen begrijpen. Dit wordt snel goed gemaakt op het moment dat je steeds meer informatie krijgt.

Er zijn een aantal personages in het verhaal die zich verdacht opstellen. Daardoor weet je niet wie de dader is. Het blijft daarom tot het einde spannend en je vraagt je elk moment af wanneer Sasha meegenomen wordt.

Jennifer L. Armentrout beschrijft situaties heel gedetailleerd. Je beleefd daarom niet alleen de spannende momenten heel intens, maar ook de romantische kant van het verhaal wordt niet vergeten. Voordat je denkt dat het alleen maar erotiek is, wordt de spanning weer verder opgebouwd. De combinatie van romantiek en spanning is mooi vormgegeven, waardoor je echt even bij moet komen als je het verhaal uit hebt. 

Een tweede kans is een romantisch verhaal van Sasha en Cole. Je beleeft de situaties heel intens doordat alles zo gedetailleerd beschreven is. Vanwege de heftige situaties die Sasha meemaakt, wordt de spanning goed opgebouwd. Je probeert super snel te lezen om te weten te komen wie er achter de moorden zit. De spanning is zodanig aanwezig dat je moet uitkijken dat je er zelf geen nachtmerrie aan over houdt.

Een tweede kans krijgt van mij 4 hartjes omdat de combinatie van romantiek en thriller op een fijne manier samen komen.

Recensie: Een tweede kans – Jennifer L. Armentrout

Een tweede kans

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Er gebeuren vreemde dingen in Sasha's leven, in 'Een tweede kans' van Jennifer L. Armentrout. Ze heeft het gevoel dat iemand haar bespioneert. Ze hoort geregeld geritsel. Ze ontvangt bedreigingen. Ze krijgt een ringvinger in een doosje bezorgd. Alle reden om heel hard weg te rennen, maar ze heeft een nog grotere reden om te blijven: Cole. In deze heerlijke romantische thriller verweeft Jennifer L. Armentrout een horrorverhaal op subtiele wijze met een liefdesverhaal.

Meer info

Nieuwste artikelen

  • Dubbel geluk voor Zhong - Ina van der Beek

  • Zomervacht - Jaap Robben

  • Melodie van verlangen - Anne van der Valk

  • Slaves Dante 4 – Miriam Borgermans

  • Thuis - Mark Janssen

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen