• onze waardering

Recensie: De perfecte vriendin RECENSIE

Recensie: De perfecte vriendin – Karen Hamilton

Sinds de ex-verloofde van Juliette een punt achter hun relatie heeft gezet, kan ze nog maar aan één ding denken: ze moet hem terug krijgen, kostte wat het kost. En niets of niemand zal haar in de weg staan. Ze weet het namelijk honderd procent zeker: zij is de perfecte vriendin voor hem.

De perfecte vriendin is een thriller van Karen Hamilton. In dit boek is Juliette ervan overtuigd dat zij het beste is wat Nate kan overkomen, want zij is tenslotte de perfecte vriendin voor hem. De titel ligt dus redelijk voor de hand. Ze doet er alles aan om hem ervan te overtuigen dat ze voor elkaar gemaakt zijn, ook al ziet hij dit zelf nog niet in.

Juliette weet zeker dat ze er goed aan doet om Nate te stalken. Door de manier waarop Karen Hamilton dit boek geschreven heeft, lijken de beweegredenen van de hoofdpersoon best logisch. Ook al doet ze iets belachelijks, of iets wat je echt niet kunt doen, verklaart ze het op zo’n manier voor zichzelf, dat je gelooft dat ze er goed aan doet. In eerste instantie denk je: ze is helemaal gek, maar hoe verder je in het verhaal komt, hoe logischer haar gedachtegang gaat lijken. Juliette plant alles uit, van het ‘’per ongeluk’’ tegenkomen van Nate, tot de manier waarop ze hem voor zich terug gaat winnen. Je weet niet altijd wat ze van plan is als ze bezig is, en daardoor lees je graag verder, om te zien wat ze aan het beramen is.

Er zitten veel spannende momenten in De perfecte vriendin, wat ook nodig is voor een goede thriller. Omdat Juliette stewardess is, gebeurt er af en toe iets tijdens een vlucht, waardoor je je hart vasthoudt dat het vliegtuig niet zal crashen. Hierdoor blijf je doorlezen, en dan gebeurt er weer iets anders waardoor je het boek niet weg kunt leggen. Het is zelfs jammer wanneer je het boek uit hebt, omdat je maar al te graag wilt weten wat er verder gaat gebeuren.

Van begin tot eind is dit verhaal van Karen Hamilton pakkend en interessant. Het leest lekker weg, en voor je het weet, ben je er doorheen! De perfecte vriendin is spannend, interessant en voor iedere thrillerfan een absolute aanrader!

Recensie: De perfecte vriendin – Karen Hamilton

De perfecte vriendin

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Als Nate het uitmaakt met Juliette, besluit zij om er alles aan te doen om hem terug te krijgen. Ze wil hem overal volgen. En daarom begint ze een opleiding tot stewardess bij dezelfde vliegmaatschappij als waar Nate piloot is. Zo kan ze hem extra in de gaten houden. Juliette gaat minstens één keer per week naar het appartement van Nate als hij aan het werk is. Ze beschouwt het stuklopen van hun relatie als een tijdelijke hobbel.

    Ze infiltreert op alle mogelijke manieren in Nates leven om haar doel te bereiken: opnieuw een relatie met hem krijgen, met hem trouwen en voor altijd gelukkig met hem zijn. Juliette wacht tot het perfecte moment. Dan komt de dag dat Nate is ingedeeld op een vlucht naar Las Vegas. Ze ziet ze haar kans schoon en ruilt met een collega zodat ze op dezelfde vlucht zitten. Nate schrikt als hij haar ziet, maar laat zich toch misleiden…

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

  • Spelen met vuur - Lina Bengtsdotter

  • Hoe ik mijn eigen moord oploste - Kristen Perrin

  • Broer, moordenaar - Ellen Heijmerikx

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen