• onze waardering

Recensie: Nooit meer alleen RECENSIE

Recensie: Nooit meer alleen - Bella Andre

Als kind speelde Rafe en Brooke in de zomer samen bij de vakantiehuisjes aan het meer. Nu zijn ze volwassen. Rafe is een privédetective die zijn geld vooral verdient met het betrappen van vreemdgangers. Brooke maakt overheerlijke chocolade en heeft hierin een eigen bedrijf. Wanneer ze elkaar onverwachts weer treffen aan het mooie meer, slaan de vonken over.

Bella Andre is zeer succesvol in het schrijven van romantische verhalen. Nooit meer alleen bevindt zich in de categorie van new adult, romantiek met een flinke dosis sexy. Het verhaal is onderdeel van een serie, namelijk de Seattle Sullivans-serie. Het is een bekende strategie, een serie aan new adult verhalen waarin de hoofdpersonen verbonden zijn met elkaar. Nooit meer alleen is het 1e deel, waarin we Rafe Sullivan volgen maar waar ook een kleine basis wordt gelegd voor de serie als geheel waarin ieder lid van de familie Sullivan aan bod komt. Het is het begin van een leuke serie die, door de schrijfstijl van Bella Andre lekker wegleest. Wanneer je eenmaal begint, wil je snel doorlezen.

Nooit meer alleen is een zeer goed geschreven verhaal. Tijdens het lezen wisselen we van personage tussen Brooke en Rafe. Beide personages zijn interessant en gedetailleerd beschreven. Rafe is voldoende mysterieus om ons door te laten lezen en Brooke is vooral lief; meeleven is daardoor gemakkelijk. Als new adult is dit boek ook erg goed geslaagd. De spannende scènes worden fantastisch beschreven, zodat je het als lezer echt wel warm krijgt. De balans tussen romantiek en sexy is hierin perfect. Met name de scherpe dialogen tussen de twee hoofdpersonen zijn genieten en het geflirt is daardoor net zo leuk om te lezen als de daadwerkelijke spannende scènes.

Meer lezen? De Seattle Sullivans-serie heeft ondertussen al vijf boeken en één kleine novelle. Dus, ben je benieuwd naar het liefdesleven van zus Mia en broer Adam… lees dan ook de rest!

Recensie: Nooit meer alleen - Bella Andre

Nooit meer alleen & Een perfecte nacht

 • Onze waardering:

           
 • Members waardering:

  1  2  3  4  5 
  (0 stemmen)
 • Omschrijving:

  Deel 1 van de Seattle Sullivans-serie

  Bevat ook de novelle Een perfecte nacht, waarin goede vrienden van de Seattle Sullivans de hoofdrol spelen

  Rafe Sullivan is een succesvolle privédetective die al heel wat vreemdgangers in Seattle op heterdaad heeft betrapt. Door zijn werk is hij sceptisch geworden over ware liefde. Om even aan zijn drukke leven te ontsnappen, keert hij terug naar het vakantiehuis waar hij in zijn jeugd zo veel prachtige zomers heeft doorgebracht. Het huis blijkt ernstig in verval te zijn geraakt, maar het lieve buurmeisje daarentegen is tot bloei gekomen…

   

Meer info

GERELATEERDE ARTIKELEN

 • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

 • Gezocht: recensenten

 • Recensie: De zeven zussen - Storm

 • Recensie: The Fault in our stars

 • Recensie: The Sinner seizoen 1

Aanbevolen voor jou:

Zoek in artikelen