• onze waardering

Vurig verlangen - Louisa Beele RECENSIE

Recensie: Vurig verlangen - Louisa Beele

Sadie is onderweg voor haar werk als haar auto het begeeft. Midden in de wildernis weet ze zich geen raad en de enige mogelijkheid die ze ziet is uit de auto stappen en op zoek gaan naar hulp. Na urenlang lopen komt ze aan bij een woning. Haar eerste vreugde slaat direct om als ze kennismaakt met de bewoner van het huis. De norse verschijning sommeert haar te vertrekken en weigert Sadie te helpen. Na aandringen laat hij haar toch binnen en direct voelen ze zich tot elkaar aangetrokken. Het duurt dan ook niet lang of ze vinden elkaar tussen de lakens. Sadie begrijpt niet hoe de norse, ronduit onaardige man ineens zo passievol en hartstochtelijk kan zijn. Ze is niet van plan het erbij te laten en ze drijft hem tot de waarheid.

Vurig verlangen van Louisa Beele valt onder de reeks van Bobbi's Bedtime Story's waar Bobbi Eden een aantal korte, erotische verhalen heeft geselecteerd. Vurig verlangen begint zoals menig romantische komedie op televisie begint. Een ietwat naïeve dame die de risico's van dwalen in het bos op de koop toeneemt en toevallig strandt bij een aantrekkelijke, ietwat slechtgehumeurde man. Al direct bij de eerste ontmoeting is duidelijk dat zijn humeur slechts een façade is en de spanning is direct voelbaar. Toch blijft diepgang in de relatie tussen Sadie en Jake lange tijd uit.

Louise Beele kiest ervoor om vanuit het perspectief van Sadie te schrijven. Het personage van Sadie is echter vrij doorsnee. De echte mysterie zit vooral bij het karakter van Jake. Doordat de lezer pas erg laat in het boek meer te weten komt over de beweegredenen van Jake blijft de verhaallijn erg aan de oppervlakte. In eerste instantie lijkt ook de verstandhouding tussen Sadie en Jake niet verder te gaan dan seksuele aantrekkingskracht maar gelukkig kiest de schrijfster in Vurig verlangen ervoor om dit toch meer uit te diepen.

Vurig verlangen leest makkelijk weg en is een prettig boek voor een luie zomerdag op een strandlaken. Het boek komt laat op gang maar Louise Beele weet aan het einde te verrassen met ontroerende passages en de diepgang die eerder in het boek mist.

Recensie: Vurig verlangen - Louisa Beele

Bobbi's Bedtime Stories 7 - Vurig verlangen

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Vurig verlangen is het zevende deel van de nieuwe erotische serie Bobbi's Bedtime Stories. Romans met veel hoogtepunten en een happy end, speciaal voor jou geselecteerd door Bobbi Eden. Wanneer Sadie in de bossen van Canada autopech krijgt, is ze hopeloos alleen. Totdat ze midden in de wildernis Jake tegen het lijf loopt. Omdat hij haar enige hoop is om te overleven, volgt ze hem naar zijn afgelegen hut. Hoewel Jake op eigen houtje in het bos leeft, is hij allesbehalve een groentje – en zijn natuurlijke aantrekkingskracht is dan ook onmiskenbaar. Maar hoe diep ze zich ook in het bos bevinden, er is een nog veel dieper en intiemer geheim dat wacht om te worden onthuld.

Meer info

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

  • Toespijs - Judith Cyrus

Gerelateerde artikelen

  • Recensie: De schoonheidssalon

  • Kleine momenten van groot geluk

  • De nieuwste kerstfilm aanraders

Zoek in artikelen