• onze waardering

De make-over - Tessa Bailey RECENSIE

Recensie: De make-over - Tessa Bailey

Travis was een succesvol honkbalspeler, maar komt door een langdurige blessure niet meer aan de bak. Terneergeslagen is hij teruggekeerd in zijn geboortedorp. Uiteindelijk weet het zusje van zijn jeugdvriend Steven, Georgie Castle, hem op te beuren en gaat hij langzaam weer wat ondernemen. 

De familie van Georgie heeft een goedlopend renovatiebedrijf. Georgie kiest een andere weg en heeft haar eigen bedrijfje voor het organiseren van kinderfeestjes. Ze wordt al jongste telg in het gezin niet altijd even serieus genomen, maar ze is vastbesloten haar bedrijf tot een succes te maken! 

Tessa Bailey heeft al heel wat titels op haar naam staan en schrijft voornamelijk romantische en sexy verhalen. De make-over is haar eerste roman die in Nederland verschijnt. Ook De make-over is een sexy liefdesverhaal. Tessa Bailey heeft een vlotte en toegankelijke schrijfstijl, waardoor deze feelgoodroman heerlijk leest. 

De hoofdpersonages in deze feelgoodroman zijn Georgie en Travis. Georgie is een sympathieke jonge vrouw. Ze is oprecht en heeft een veel liefde voor de mensen om haar heen. Ze wil haar bedrijfje professionaliseren en succesvol maken en daarmee haar familie bewijzen dat ze serieus genomen moet worden. Daarnaast is Georgie gek op kinderen en droomt van een gezin met haar eigen kinderen. Travis heeft een succesvolle honkbalcarrière achter de rug, maar door een langdurige blessure is deze eerder afgelopen dan verwacht. In eerste instantie is hij terneergeslagen en hangt hij lamlendig in zijn appartement. Door een bezoekje van Georgie, waarin zij hem goed de waarheid zegt, pakt hij zijn leven weer op. In het verleden zag hij Georgie als een klein zusje, maar inmiddels ziet hij dat ze een prachtige jonge vrouw geworden. Toch wil hij geen liefde voelen voor het zusje van zijn beste vriend.

De make-over is een heerlijk meeslepend liefdesverhaal. Het draait om de aantrekkingskracht tussen Georgie en Travis, waarbij auteur Tessa Bailey, hun fysieke aantrekkingskracht en vrijpartijen uitvoerig beschrijft. Georgie en Travis zijn heel verschillend in hun liefdeservaringen. Georgie is maagd en heeft nog geen echte relatie gehad. Travis heeft juist veel vriendinnen gehad, maar kent geen echte liefde. Is hun liefde hiertegen bestand?

Deze feelgoodroman is een aanrader voor fans van Bridget Jones of auteur Colleen Hoover. De make-over is een hartverwarmend, hilarisch, sexy feelgoodverhaal.

Recensie: De make-over - Tessa Bailey

De make-over

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Georgies familie heeft een goedlopend renovatiebedrijf, maar tot verdriet van haar ouders heeft zij besloten een ander pad te kiezen. Zij organiseert kinderpartijtjes en verjaardagsfeestjes en maakt anderen graag aan het lachen. En… ze is vastbesloten om een vrouw van de wereld te worden!
    Stap 1: een nieuwe opzet voor het bedrijf (een website die iets minder oubollig is, misschien?)

    Stap 2: een heel nieuwe garderobe (en leggings zijn ook gewoon broeken)
    Stap 3: snel de "looks' aanpakken (doen mensen nog aan ontharen?)
    Stap 4: de markt op! (en stop met die verliefdheid op Travis Ford!)

    Je leven opnieuw inrichten betekent ook de waarheid onder ogen zien: Georgie heeft al in eeuwen geen date meer gehad. En wie is er nu beter geschikt om haar imago op te vijzelen dan de plaatselijke sportheld en favoriet van de roddelbladen?
    Tijd voor actie!

Meer info

Nieuwste artikelen

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

  • Zusje van mij - Mikaela Bley

  • Toen de maskers kwamen - Jennifer Dugan

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen