• onze waardering

Op slag verliefd - Meghan Quinn RECENSIE

Recensie: Op slag verliefd – Meghan Quinn

In Op slag verliefd maken we kennis met Emory. Ze komt net uit een relatie van zes jaar die haar hart heeft gebroken. Ze heeft besloten om aan een nieuwe universiteit te studeren en ontmoet daar de knappe honkbalspeler Knox. Knox is meteen onder de indruk van Emory maar ziet dat hij het met haar rustig aan moet doen. Langzaamaan raken de twee bevriend, maar Knox wil meer. Hij doet er alles aan om Emory te laten zien dat hij de ware voor haar is en haar hart niet zal breken. Zal Emory haar hart voor hem durven te openen?

Op slag verliefd is een heerlijk New Adult verhaal van Meghan Quinn. Het verhaal begint meteen met een leuk en grappig proloog waardoor je meteen in het verhaal zit. Na dit eerste hoofdstuk leren we beide karakters erg goed kennen. Het feit dat het boek zowel vanuit het perspectief van Emory als van Knox is geschreven draagt hier veel aan bij. Emory sluit je meteen in je hart. Ze is onwijs grappig, af en toe zit je gewoon hardop om haar opmerkingen of gedachtes te lachen, is gevat en is lekker bijdehand. Knox kan dit ontzettend waarderen en als lezer merk je al snel dat hij tot over zijn oren verliefd is. Maar ook Knox is een geweldig karakter. Niet alleen is hij ontzettend knap, hij is ook nog eens heel lief en zorgzaam en neemt zijn tijd met Emory om haar op haar gemak te stellen. Het is onmogelijk om niet ook een beetje verliefd op hem te worden!

De chemie tussen de karakters is zo ontzettend sterk aanwezig dat het van de pagina’s af spat. De sexy scènes werken in dit boek dan ook heel erg goed. Het is knap hoe Meghan Quinn de chemie tussen de twee karakters zo goed op het papier heeft weten te vangen.

Een nadeel van Op slag verliefd is de wending die het boek op een gegeven moment neemt. Uiteraard kan ik hier vanwege spoilers niet te veel over zeggen, maar door deze wending word je even helemaal uit het verhaal gehaald en vraag je je alleen maar af wat er nu precies gaat gebeuren. De personages voelen ineens heel anders aan en het is eigenlijk totaal anders dan alles wat je daarvoor hebt gelezen. Voor mij persoonlijk werkte deze wending helaas niet. Het eind maakt gelukkig wel weer veel goed.

Wat daarnaast gezegd moet worden is dat dit boek heerlijk wegleest. Dit komt zeker dankzij de geweldige schrijfstijl van Meghan Quinn en de humor die ze in het boek heeft gestopt. Het verhaal van Op slag verliefd is eigenlijk een 13 in een dozijn verhaal, maar door de humor en de geweldige personages zie je dit gemakkelijk door de vingers.

Op slag verliefd is over het algemeen een heerlijk New Adult verhaal van Meghan Quinn. Als je van dit genre houdt, dan ga je zeker van dit boek genieten! Jammer van de wending die op een gegeven moment in het verhaal plaatsvindt, maar gelukkig weet Meghan Quinn de lezer met het eind wel weer in te pakken. Op slag verliefd krijgt van mij daarom 4 hartjes.

Recensie: Op slag verliefd – Meghan Quinn

Brentwood 1 - Op slag verliefd

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Knox Gentry is een van de populairste baseballspelers van het universiteitsteam. Wanneer hij Emory Ealson ontmoet is hij gelijk helemaal weg van haar. Ze is mooi, slim en ontzettend grappig. Maar Emory houdt hem op afstand. Haar vorige vriendje heeft haar heel diep gekwetst, en ze zit niet te wachten op een nieuwe relatie. Ze wil liever gewoon vrienden zijn met Knox, al verklaren haar vriendinnen haar voor gek. Zal het Knox lukken om haar ervan te overtuigen dat ze perfect bij elkaar passen?

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen