• onze waardering

De kustmoorden - James Patterson en J.D. Barker RECENSIE

Recensie: De kustmoorden - James Patterson & J.D. Barker

Als vrachtwagenchauffeur Michael bij thuiskomst een dode, onbekende vrouw in zijn badkuip vindt, belt hij direct de politie. Zij hebben echter bewijs dat Michael het slachtoffer kende en hij wordt afgevoerd naar het politiebureau. Terwijl Michael nadenkt wat de link tussen hem en de vrouw zou kunnen zijn, zet zijn zus Megan alles op alles om haar broer vrije te krijgen. Maar het dodental loopt op en de moorden roepen steeds meer herinneringen op aan hun kindertijd. Hoe goed kent Megan haar broer echt?

Vanaf pagina één heeft dit boek je te pakken. De kustmoorden begint meteen al spannend, waardoor je niet meer kunt stoppen met lezen. Wanneer je al bekend ben met de boeken van J.D. Barker en Patterson, is dit boek ook zeker een aanrader!

Al in het eerste hoofdstuk vindt Michael een onbekende, overleden vrouw in zijn bad. Na dit hoofdstuk, bevat het boek eigenlijk continu actie. Patterson en Barker hebben veel korte hoofdstukken gebruikt in De kustmoorden. Deze hoofdstukken wisselen veel van karakter. Dit zorgt er niet alleen voor dat je steeds denkt: 'nog één hoofdstuk...', maar zorgt er ook voor dat je de verschillende personages goed leert kennen. De personages zijn allemaal goed doordacht en zetten je continu op het verkeerde been.

Het meest bijzondere aan De kustmoorden zijn toch wel de vele wendingen en plottwists. Je weet soms echt niet meer wat en wie je moet geloven. Precies wanner je denkt te weten hoe de vork in de steel zit, heeft het verhaal weer een bijzondere wending waardoor je gaat twijfelen. Tot het einde van het verhaal blijft De kustmoorden ontzettend spannend!

De kustmoorden is een unieke samenwerking tussen auteurs Patterson en Barker. Het boek is geschreven in een fijne en vooral vlotte schrijfstijl. Het verhaal gaat in een hoog tempo en elk (korte) hoofdstuk maakt eigenlijk dat je door wilt lezen.

Aan het einde van het boek ben je eigenlijk een beetje verbaasd en perplex. Het boek gaat in zo'n rap tempo en de ene na de andere plottwist volgt, waardoor je je soms even afvraagt wat er nu precies is gebeurd. De kustmoorden heeft je vanaf het eerste hoofdstuk te pakken en je vliegt werkelijk door het boek heen! Een echte pageturner! 

Recensie: De kustmoorden - James Patterson & J.D. Barker

De kustmoorden

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Het begin van een bloedstollende nieuwe serie door thrillerlegende James Patterson en bestsellerauteur J.D. Barker

    Al sinds hun traumatische kindertijd vertrouwen Michael en Megan Fitzgerald alleen elkaar. Ze moeten wel, na alles wat hun ouders hun hebben aangedaan. Als Michael thuiskomt en het lijk van een onbekende vrouw in zijn badkuip vindt, belt hij direct de politie. Maar als die even later op de stoep staat, hebben ze bewijs dat Michael het slachtoffer kende. Waarom kan Michael zich daar niets van herinneren?

    Het mag duidelijk zijn dat iemand een gruwelijk spel met hem speelt. Terwijl Michael wordt afgevoerd naar het politiebureau, zet Megan alles op alles om haar broer vrij te pleiten. Als het dodental oploopt en de moorden steeds meer herinneringen aan hun kindertijd oproepen, begint zelfs zij te twijfelen. Hoe goed kent ze haar broer echt?

    Aan detective Garrett Dobbs en fbi-agent Jessica Gimble de taak de diep begraven geheimen van de Fitzgeralds te ontrafelen en de dader te ontmaskeren – voor er meer slachtoffers vallen.

Meer info

Nieuwste artikelen

  • Als ik je morgen weer zie – Robbie Couch

  • De rivalen – Vi Keeland

  • De gebroeders Maxilari - David Pefko

  • Beers balkon - Jeroen Berkhout

  • Italopop - Vanja van der Leeden

Gerelateerde artikelen

  • 6x de beste thrillerseries

  • 10x de meest lucratieve boekdeals aller tijden!

  • Populaire boeken die in februari 2022 verschijnen

  • Recensie: Zoo

  • Recensie: Horen, zien, zwijgen

Zoek in artikelen