• onze waardering

Rage and Ruin - Jennifer L. Armentrout RECENSIE

Recensie: Rage and Ruin - Jennifer L. Armentrout

Trinity is gebroken nadat Misha haar op een verschrikkelijke manier heeft bedrogen. Hij was nooit haar beschermer geweest, niet in de zin die ze dacht dat hij was. Gelukkig vindt ze veel steun bij Zayne, misschien iets te veel zelfs. Trinity en Zayne beginnen steeds meer gevoelens voor elkaar te krijgen, maar ze mogen niet vergeten dat ze maar één doel hebben: de Harbinger vinden, een wezen dat Wachters en demonen vermoord. Alleen hebben ze geen idee wie of wat dit wezen is...

Rage and Ruin is het tweede deel in de Harbinger-serie van Jennifer L. Armentrout. Dit deel gaat direct verder waar het vorige deel, Storm and Fury, eindigde. Misha is dood en ze moeten snel de Harbinger vinden, voordat het nog meer demonen en Wachters vermoord. Rage and Ruin is een super spannend vervolg op het eerste deel, waarin we weer Trinity en Zayne volgen. Het meest fijne aan dit boek zijn de karakters. Jennifer L. Armentrout heeft de uitzonderlijke kwaliteit om karakters van de pagina's te doen leven, alsof het personen zijn die je al jaren kent.

Wat opvallend is in Rage and Ruin, is dat je voornamelijk gaat houden van de bijpersonages, zoals Roth. Zayne is natuurlijk weer zo goed als perfect, maar aan Trinity zou je je wellicht kunnen gaan ergeren. Ze wordt in dit boek namelijk een stuk onzekerder tegenover Zayne toe, en je zou je aan haar jaloerse gedrag kunnen storen. Desalniettemin is Trinity een powervrouw die ondanks de gebreken aan haar zicht alles uit het leven probeer te halen. Wat anders is in Rage and Ruin, is dat Trinity en Zayne aan elkaar verbonden zijn. Dit wil zeggen dat zeg een relatie met elkaar zouden kunnen krijgen, maar toch ontwikkelen ze steeds meer en meer gevoelens naar elkaar toe. Als lezer sta je dus te springen om hoe deze verhaallijn gaat aflopen!

Het verhaal zelf was, naast de fijne personages, ook zeer interessant. Het verhaal verloopt vlot, er vindt veel actie plaats en het lijkt geen moment stil te staan. Wat daarnaast een erg leuk was, was dat je meer te weten krijgt over de wereld waarin Trinity en Zayne zich bevinden. Zo krijg je meer te weten over het engelen-gedeelte van deze wereld, maar ook meer over geesten en spoken. Het is Jennifer L. Armentrout dus gelukt om deze wereld nóg interessanter te maken dat dat hij al was! Tel daar nog eens bij op dat dit boek vol zit met (kleine) plottwists, en je hebt een fantastisch verhaal.

De stijfstijl van dit boek is degene die je gewend bent van Jennifer L. Armentrout: snel, vlot en zeer begrijpelijk. Hierdoor vlieg je door het boek hee, terwijl deze toch ruim 550 pagina's telt. Dit komt dus niet alleen omdat er veel actie plaatsvindt in het boek, maar ook door de zeer prettige schrijfstijl van Jennifer. L. Armentrout. Het is een understatement om te zeggen dat Rage and Ruin eindigt met een cliffhanger. Jeetje, wat was die heftig! Hierdoor wil je als lezer niets anders dan zo snel mogelijk het derde en laatste deel van deze serie in handen krijgen.

Rage and Ruin was een fantastisch tweede deel van de Harbinger-serie: een boek met veel spanning en actie, prettige personages en een knaller van een einde!

Recensie: Rage and Ruin - Jennifer L. Armentrout

Harbinger 2 - Rage and Ruin

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    ‘Rage and Ruin’ is het tweede deel van de spannende fantasy-serie Harbinger van Jennifer L. Armentrout. Trinity moet alles op alles zetten om de Harbinger te vinden, een wezen dat wachters en demonen zonder reden vermoord. Ondertussen ontstaan er gevoelens tussen Trinity en Zayne, maar als zij erachter komen dat ze niet samen kunnen zijn, probeert Trinity haar gevoelens voor Zayne te vergeten. Als de spanning oploopt merken ze pas hoe erg ze elkaar eigenlijk nodig hebben. Zal het hen samen lukken om hun krachten te bundelen en de kwade, duistere krachten van de Harbinger te verslaan?

    Jennifer L. Armentrouts ‘Rage and Ruin’ is het spannende tweede deel in de Harbinger-serie en het vervolg op 'Storm and Fury'. Deze serie is een spin-off van Armentrouts eerder verschenen Dark Elements-serie. Armentrout is verder bekend van haar populaire Lux-serie.

Meer info

Nieuwste artikelen

  • De schandalen - Herman Stevens

  • De storm van ons bestaan - Vanessa Chan

  • De omzwervingen van Boek - Melanie van de Peut

  • Familiehuis aan zee - Simone Foekens

  • Net goed – Tjibbe Veldkamp

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen