• onze waardering

Onvoorwaardelijk - Vi Keeland en Penelope Ward RECENSIE

Recensie: Onvoorwaardelijk – Vi Keeland en Penelope Ward

In Onvoorwaardelijk maken we kennis met Aubrey. Ze is onderweg naar een nieuwe stad om daar een nieuw leven op te bouwen. In haar auto bevindt zich alles wat ze bezit. Wanneer ze een tussenstop maakt komt ze de bizar knappe Australische Chance tegen. Door een speling van het lot zijn de twee op elkaar aangewezen en ze besluiten om samen de rest van de reis af te leggen. Gedurende de reis leren Aubrey en Chance elkaar steeds beter kennen en Aubrey begint gevoelens voor Chance te ontwikkelen. Toch lijkt hij haar niet alles over zichzelf te hebben verteld. Wat verbergt hij?

Onvoorwaardelijk van Vi Keeland en Penelope Ward begint direct met de ontmoeting tussen Chance en Aubrey. Hierdoor gaat het verhaal meteen lekker van start en heb je zin om door te lezen. Het is niet moeilijk om in het verhaal te komen en dat is een groot pluspunt. De eerste helft van het verhaal is erg vermakelijk en de roadtrip die Aubrey en Chance ondernemen zorgt soms voor hilarische momenten. Toch komt de chemie tussen de twee personages in dit deel van het boek nog niet helemaal uit de verf. Het voelt wat geforceerd aan, evenals de dialogen. Die onderhuidse spanning tussen de twee personages, voel je als lezer niet helemaal. En dat is zeker jammer bij een boek als dit!

Toch is Onvoorwaardelijk ontzettend vermakelijk en ben je benieuwd hoe het verhaal verder verloopt. Wanneer je eenmaal aangekomen bent bij het tweede deel van het verhaal, weten de auteurs Vi Keeland en Penelope Ward de chemie veel beter over te brengen op de lezer. De dialogen voelen natuurlijker aan en de chemie die eerder wat geforceerd voelde is nu heel overtuigend! Waar het eerste deel vooral erg leuk en vermakelijk was om te lezen, weet het tweede deel echt meer de (broodnodige) diepgang in te gaan.

In het eerste deel leren we voornamelijk Aubrey kennen, terwijl in deel 2 juist Chance meer centraal staat. Aan het eind van het boek heb je dan ook het idee dat je beide karakters heel goed heb leren kennen.

Onvoorwaardelijk van Vi Keeland en Penelope Ward is niet het beste boek van dit duo, maar zeker erg vermakelijk om te lezen! De eerste helft mist wat diepgang en chemie, maar gelukkig maakt de tweede helft dit ruimschoots goed! Daarom krijgt Onvoorwaardelijk 4 hartjes.                         

Recensie: Onvoorwaardelijk – Vi Keeland en Penelope Ward

Onvoorwaardelijk

  • Onze waardering:

             
  • Members waardering:

    1  2  3  4  5 
    (0 stemmen)
  • Omschrijving:

    Nieuw leven, nieuwe baan, nieuwe liefde – Aubrey heeft alles gepland. Maar een lekke band haalt alles overhoop. Gelukkig is daar Chance, een knappe (en ietwat arrogante) Australische man. Hij weet niet alleen Aubreys auto weer op de weg te krijgen, maar hij haalt haar ook over om de rest van de reis samen af te leggen.
    Ze leren elkaar steeds beter kennen en vinden elkaar duidelijk erg aantrekkelijk, maar Aubrey voelt dat Chance haar op afstand wil houden. Ze komt er maar niet achter wat er precies aan de hand is. Wat heeft Chance te verbergen?

Meer info

Toegevoegd door:

Nieuwste artikelen

  • Mystery guest - Maren Stoffels

  • Het schoolplein - Michelle Frances

  • Toen ik jou zag - Mary Schoon

  • Morisaki's boekwinkel - Satoshi Yagisawa

  • Spiegeldagen - Mark H. Stokmans

Gerelateerde artikelen

  • How to: een geweldige recensie schrijven in 9 heldere stappen

  • Recensie: De zeven zussen

  • Gezocht: recensenten

  • Recensie: Match

  • Gegijzeld - Chinouk Thijssen

Zoek in artikelen